Φ daneel Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 k_ _ _k bu kelime k ile başlayıp k ile bitiyor. fakat bu öyle sıradan bir kelime değil tabiki.bu kelimeyi düz de okusanız ters te okusanız aynı kelime olucak. bakalım kaç tane bulabileceksiniz? şimdi de kara kelimesinin tek bir harfini değiştirerek yeni kelimeler üreticeksiniz. acaba kaç tane blabilceksinizzzzzzz Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 k_ _ _k bu kelime k ile başlayıp k ile bitiyor. fakat bu öyle sıradan bir kelime değil tabiki.bu kelimeyi düz de okusanız ters te okusanız aynı kelime olucak. bakalım kaç tane bulabileceksiniz? şimdi de kara kelimesinin tek bir harfini değiştirerek yeni kelimeler üreticeksiniz. acaba kaç tane blabilceksinizzzzzzz Karı ata ırak.. Kaç arap para çak.. Kaçak arap para kaçak.. küçük melek eve kelem küçük.. Kara.. Akar.. Arak.. gibi mi.. Kara/karı/sarı/darı/dara/sara/yara/yarı/yanı/yani/mani/hani/hadi/sadi/sami/saki/seki/sevi/nevi/..gibi mi.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 kavak kayak kelek kazak kacak (kap-kacak) kaçak kabak kütük küllük böyle mi olacaktı? kara-kama-mama-masa-kasa-tasa-yasa-yara-para-pare-çare-çark-park-sark-sarı-darı-dayı-kayı-sayı....................diye gidiyor,daha önce sorulmuştu ama ben çok severim ondan yazdım..gene gelirim ben Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Desene ben uçmuşum.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 k_ _ _k bu kelime k ile başlayıp k ile bitiyor. fakat bu öyle sıradan bir kelime değil tabiki.bu kelimeyi düz de okusanız ters te okusanız aynı kelime olucak. bakalım kaç tane bulabileceksiniz? şimdi de kara kelimesinin tek bir harfini değiştirerek yeni kelimeler üreticeksiniz. acaba kaç tane blabilceksinizzzzzzz 3 HARFLİ KEK KOK KÖK 5 HARFLİ KABAK KELEK KAVAK KAYAK KAZAK KAPAK KAÇAK KILIK KINIK:Oğuz Türklerinin yirmi dört boyundan biri,İzmir iline bağlı ilçelerden biri. KIRIK KISIK KÜÇÜK KÜTÜK KALAK:Burun, burun ucu.Gelin tacı. Tezek yığını. KEPEK KESEK:Bel, çapa veya sabanın topraktan kaldırdığı iri parça, Tezek, Çimen yapmak için üzerindeki otuyla birlikte çıkarılmış çayır parçası. KIPIK:Yarı kapalı (göz). KITIK:Minder, yastık vb.ni doldurmak için kullanılan ve bazen de sıvanın içine katılan keten ve kendir lifleri. KIYIK: Kıyılmış olan.İğne, kalın yorgan iğnesi.Çuvaldız. 6 HARFLİ KULLUK KÜLLÜK 9 HARFLİ KAMALAMAK: Kama ile yaralamak. KARA-RAKI (KARI)-KURA-KURU-KORU-KORO-ROKA (ORAK-KARO)-KOKA-KOKU-KUKA-KAKA-KAMA-KABA-KAFA-KASA-KAYA-KAZA-ZEKA (KEZA)-ZEKİ-KEDİ-KEÇİ-ÇİLE (ELÇİ)-LİME-LAME-MALİ-İLİM-İSİM-SİMA-SAMİ-MASA-MAÇA-MALA-MAYA-MAŞA-ŞEMA-MEŞE-MEME-METE-MEZE-MÜZE-ÜZÜM diye gider eger yanlış anlamamışsam ama şimdi yemek saatim ve acıktım ben gidiyorum.... Yanlış anlamamışsam dedim çünkü aklıma harflerin yerini de değiştirmeden yapılabilir gibi bir ihtimal geldi...Onu kastetmemiştin dimi ? şöyle yani KARA-KABA-KAFA-KAYA-KAZA-KASA-MASA-MAÇA-MALA-MAYA-MAŞA-MAMA gibii gibi Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 yok ben senin cümlelere hayran kaldım abicim,ben bulamazdım hayatta Gloria ya hayranlığım da bir ayrı elbet Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gloria ''Kaka'' demiş Leyla'cım,neyine hayran kaldın ya.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gloria ''Kaka'' demiş Leyla'cım,neyine hayran kaldın ya.. evet ama KAMA ya nasıl geçecek,bir de yani o kadaar bir sürü bir sürü kelime bulmuş,sen de onu mu gördün yani.. bu topic de daneel'indi di mi.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 evet ama KAMA ya nasıl geçecek,bir de yani o kadaar bir sürü bir sürü kelime bulmuş,sen de onu mu gördün yani.. bu topic de daneel'indi di mi.. KAMA ya KAKA dan mı geçecek.. Ah ah ah,üstü başı batıcak yaw.. Alıntı
Φ cycal Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 bu ne ya bn hala mantığını anlamadım aklıma bi küllük geldi o kdr siz dökturmüşsünz Alıntı
Φ daneel Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 kara nın sadece bir harfi değişecek örn. kare .. sonra bulduğunuz kelimelerin bir harfini değiştirip yeni kelimeler üretilmeyecek... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Kara-kafa-yafa-yasa-tasa-kasa-kaya-kayı-sayı-dayı-darı-sarı-sara-sera-sert-mert-mart-dart-dert-ders-deri-deli-debi-dibi-dizi-dişi-kişi-kivi... Alıntı
Φ eluuf Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 kaçak küçük kek kabak kilik ne bilim iştr bu arda bende yeni üyetim Alıntı
Φ cadibaskan_umran Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 ne biçim soru bu yaaaa Alıntı
Φ XOzibo Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 kim o komik kara kare kere dere dene tene(-a belirtme eki var) tane taze tazı kazı yazı bazı baza kaza kara kaya kana dana dama mama masa kasa tasa taka Alıntı
Φ daneel Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 amma çok bulmuşunuz maşşallah.. Alıntı
Misafir cano Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2016 BASRRADÇKRUVORUHAA Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.