Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 evet..kimseyi zan altında bırakmadan..bir toplum gerçekliğinden bahsedelim..yanımızdan çekici ve güzel bir bayan geçtiğinde muhakkak ki bir çok erkek arkadaşımız vaaayyy..falan diyodur.. ---yada öyle bayanlarla karşılaşıyoruz ki..kaçacak delik arıyoruz..ki bu kaçtığımız bayanlar arasında güzel bayanlarda oluyor..tarz ve tavrı açısından yine bir kaçış sözkonusu.. kadın nedir..?------dişi nedir..? ............ var mı bi fikri olan... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 evet..kimseyi zan altında bırakmadan..bir toplum gerçekliğinden bahsedelim..yanımızdan çekici ve güzel bir bayan geçtiğinde muhakkak ki bir çok erkek arkadaşımız vaaayyy..falan diyodur..---yada öyle bayanlarla karşılaşıyoruz ki..kaçacak delik arıyoruz..ki bu kaçtığımız bayanlar arasında güzel bayanlarda oluyor..tarz ve tavrı açısından yine bir kaçış sözkonusu.. kadın nedir..?------dişi nedir..? ............ var mı bi fikri olan... Aslında bence Kadın, Dişi birbirinden ayrı değil. En azından ayrı olmaması en makbulümdür... Yerine göre Kadın, Yerine göre Dişi, Yerine göre Ana, Yerine göre Arkadaş, Yerine göre Karşı Cephe olmalı... Yani hayatta ihtiyaç duyabileceğin her şey olmalı... Bir kız arkadaşım, şöyle bir tiyo vermişti: Bir kız önce birisine aşık olurmuş. Dişilik dönemiymiş bu sevgilisine karşı ve en azından birbirlerini tanırlarmış, tadarlarmış... Kız, erkeğe, dişiliğini benimsetirmiş Ve kendi dişiliğini tadarmış... Kızların aşkları bir kaç ay ya sürermiş ya da sürmezmiş. Sonra hatun kişisi bakarmış erdür kişi zata... Geride ne kaldı; Sevgi... Hıııı... Sonra biraz daha beklermiş... Ve bakarmış ki o sevdiği adama karşı; Koruma, kollama, benimseme, acıma gibi anaç duygular besliyor mu? Tartarmış kendisini... Besliyorsa eğer artık o ilk dönemdeki "Dişilik"teki "Şehvet" içine "Sevgi"yi de alırmış sevişmelerde. Hem Kadın, hem Dişi... Şehvet; dişileştirirmiş, Sevgi; kadınlaştırırmış... Erkek ile beraberken her ikisini hissederek bir birliktelik yaşayorsa eğer Kız dediğün O anda anlarimüş kü o erdür kişüsü evlenebileceği adammış... Ve hiç bi kız bunları hissetmeden evlilik kararı vermezimüş... Tabi en önemli noktalardan birisi: Erkeğin, kadında bu hisleri uyandırabilecek bir erkek olmasıymış... Bilemem ne kadar doğru... Kızlar, ne kadar Erkek ya da değil sorunsalı yaşarlarmı bilemem... Bir kadında hem dişilik hemde kadınlık bir arada bulunmuyorsa, o kimse hayatın birleştirilebileceği birisi değildir düşünüyorum. Çünkü mutlaka yarım kalırsınız, yarım bırakır sizi mutlaka birgün... Erkekler hakkında şu tiyoyu vereyim; Kim ne derse desin, her erkek bir kadın tarafından benimsenme ve biraz tuhaf gelecek ama kollanma ihtiyacı duyar. Boşuna dememişler; Her erkeğin başarısının ardında bir kadın yatar mutlaka... O yüzden bir dişi aynı zamanda "Kadın"da olabilmeli... Aynı zamanda bir kadın Dişi'de olmalı... Sadece "Kadın" olursa ilişki resmiyetten öteye gidemez. Erkeği arayışa iter... Ayrıntısı çok fazla aslında bu konunun ama tercihim 2si bir arada... Bir üçüncüsü varsa makbulümdür... Kız dediğin karşında sana ahkam kesebilecek kadar Kadın olmalıdır, Kadınlık güçlü tarafıdır onların... Erkeği bağlayabilecek kadar da dişi olmalıdır. Her bdir tadımda iğerini istetebilmelidir. Kadın dediğin Kadınlığıyla ve Dişiliğiyle bir bütün olmalıdır... Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 eline sağlık tengeriin boşiq +1 Alıntı
Φ zeynep1965ist Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 önemli olan görünüş değil insanın özünü görebilmektir. Hoş olmak güzel duygular uyandırır ama güzel ahlak, insanlık, dürüstlük ömür boyu baki kalır Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Aslında bence Kadın, Dişi birbirinden ayrı değil.En azından ayrı olmaması en makbulümdür... Yerine göre Kadın, Yerine göre Dişi, Yerine göre Ana, Yerine göre Arkadaş, Yerine göre Karşı Cephe olmalı... Yani hayatta ihtiyaç duyabileceğin her şey olmalı... Bir kız arkadaşım, şöyle bir tiyo vermişti: Bir kız önce birisine aşık olurmuş. Dişilik dönemiymiş bu sevgilisine karşı ve en azından birbirlerini tanırlarmış, tadarlarmış... Kız, erkeğe, dişiliğini benimsetirmiş Ve kendi dişiliğini tadarmış... Kızların aşkları bir kaç ay ya sürermiş ya da sürmezmiş. Sonra hatun kişisi bakarmış erdür kişi zata... Geride ne kaldı; Sevgi... Hıııı... Sonra biraz daha beklermiş... Ve bakarmış ki o sevdiği adama karşı; Koruma, kollama, benimseme, acıma gibi anaç duygular besliyor mu? Tartarmış kendisini... Besliyorsa eğer artık o ilk dönemdeki "Dişilik"teki "Şehvet" içine "Sevgi"yi de alırmış sevişmelerde. Hem Kadın, hem Dişi... Şehvet; dişileştirirmiş, Sevgi; kadınlaştırırmış... Erkek ile beraberken her ikisini hissederek bir birliktelik yaşayorsa eğer Kız dediğün O anda anlarimüş kü o erdür kişüsü evlenebileceği adammış... Ve hiç bi kız bunları hissetmeden evlilik kararı vermezimüş... Tabi en önemli noktalardan birisi: Erkeğin, kadında bu hisleri uyandırabilecek bir erkek olmasıymış... Bilemem ne kadar doğru... Kızlar, ne kadar Erkek ya da değil sorunsalı yaşarlarmı bilemem... Bir kadında hem dişilik hemde kadınlık bir arada bulunmuyorsa, o kimse hayatın birleştirilebileceği birisi değildir düşünüyorum.Çünkü mutlaka yarım kalırsınız, yarım bırakır sizi mutlaka birgün... Erkekler hakkında şu tiyoyu vereyim; Kim ne derse desin, her erkek bir kadın tarafından benimsenme ve biraz tuhaf gelecek ama kollanma ihtiyacı duyar. Boşuna dememişler; Her erkeğin başarısının ardında bir kadın yatar mutlaka... O yüzden bir dişi aynı zamanda "Kadın"da olabilmeli... Aynı zamanda bir kadın Dişi'de olmalı... Sadece "Kadın" olursa ilişki resmiyetten öteye gidemez. Erkeği arayışa iter... Ayrıntısı çok fazla aslında bu konunun ama tercihim 2si bir arada... Bir üçüncüsü varsa makbulümdür... Kız dediğin karşında sana ahkam kesebilecek kadar Kadın olmalıdır, Kadınlık güçlü tarafıdır onların... Erkeği bağlayabilecek kadar da dişi olmalıdır. Her bdir tadımda iğerini istetebilmelidir. Kadın dediğin Kadınlığıyla ve Dişiliğiyle bir bütün olmalıdır...[/b] güzel.. ..döktürmüşsün boşigg.. evet yine yazından yola çıkaraktan şuna değinicem..kadın başında dişilik sergileyememişse sonradan sergiliyebilirmi..dişilik sonradan edinilebilecek bir edinim mi..kadın gibi bir dişi mümkün mü.. .... mesela erkeklerdeki karizma...bana göre karizma olma hali sonradan değil..doğuştan edinilen bir edinimdir..ve karizma erkekler yakışıklı erkek ölçütlerine pek uymazlar..kadınlarda da her güzel kadın bir dişi olacaktır diye kaide varmı..erkeğin dikkatini çeken dişilik normlarına sahip kadınlarda güzellik ön planda mı..dişilik bir replik belirlenip oynanabilirmi...?...erkeklerin dişilik normlarına uygun bir kadın istenci hangi hallerde (neden) gerekli-(dir).. sevgiler boşig... Alıntı
Φ mantequilla Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 her kadının içinde bir dişi vardır .. yalnızca özel olanları bunu dışarı çıkarabilir.. ama her özel olan da kadınlığını hatırlayamaz Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 önemli olan görünüş değil insanın özünü görebilmektir. Hoş olmak güzel duygular uyandırır ama güzel ahlak, insanlık, dürüstlük ömür boyu baki kalır selam.. şimdi sizin yazınıza istinaden yazıyorum....(güzel ahlak..insanlık..dürüstlük..) bir erkeği kendine bağlamaya yetermi bir kadın için..yada aldatılan bir çok kadın (güzel ahlak..insanlık..dürüstlük) hallerini taşımıyormuydu..ve yukarıda bahsettiğiniz kadındaki "hoş olmak" deyimi nedir..? Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Erkek olmayan her insan, kadın olmadan önce dişi'dir. Ve bu dişi'leri kadın yapan ise yine erkek'tir. Hemen önyargılarınızı engellemek için örnekleyeyim. Yuvayı yapan dişi kuştur, yuva kurulduktan sonra ise çocuklarının anası, evinin kadın'ıdır. Her sevgili, aşk öncesi dişi'dir. Sevdikçe yücelir ve süreç ilerledikçe kadın'lığı erkeğin gözünde tartışılmaz ve vazgeçilmezdir. Dişi'lerle eğlenilebilir ya da evlenilebilir. Ancak evlendikten sonra onun dişi kalmasına hiçbir erkek izin vermez.(yurdum şartları içerisinde) Dişi'ler yavrular, kadın'lar doğurur. Kadın'lığını kullanan dişi'ler vardır ki pek tehlikelidirler, uyku durak bırakmazlar. Ama dişiliğini kullanan bir kadın'ın yurdumdaki adı yıldızlar içinde (******'dur.) Affınıza sığınarak, Naçizane, 30 yılın tecrübesidir. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 her kadının içinde bir dişi vardır ..yalnızca özel olanları bunu dışarı çıkarabilir.. ama her özel olan da kadınlığını hatırlayamaz .. valla bulmaca gibi..şimdi de özel olma hali çıktı ortaya..özel kadın ve özel olmayan kadın , öylemi.. biraz açarmısınız..anlıyamadım.. .... Alıntı
Φ mantequilla Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 .. valla bulmaca gibi..şimdi de özel olma hali çıktı ortaya..özel kadın ve özel olmayan kadın , öylemi.. biraz açarmısınız..anlıyamadım.. .... özel ve özel olmayan derken şöyle diyeyim:) her kadın aslında kendisini bilemez ,neleri yapabileceğini yada neleri başarabileceğini.. özelden kasıt olarak kendine güveni tam olan kadın demek istedim biliyoruz ki her kadının kendine güveni yoktur ama o güveni oluşturacak insanlar olursa durum değişir ve kadın kendini farklı,özel hisseder.. ve onlara göre ancak özel bir insan zorlukları başarabilir, konumuza döncek olursak ancak özel bir insan hem kadın hemde bir dişi olabilir Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 özel ve özel olmayan derken şöyle diyeyim:)her kadın aslında kendisini bilemez ,neleri yapabileceğini yada neleri başarabileceğini.. özelden kasıt olarak kendine güveni tam olan kadın demek istedim biliyoruz ki her kadının kendine güveni yoktur ama o güveni oluşturacak insanlar olursa durum değişir ve kadın kendini farklı,özel hisseder.. ve onlara göre ancak özel bir insan zorlukları başarabilir, konumuza döncek olursak ancak özel bir insan hem kadın hemde bir dişi olabilir yani yine konunun başına döndük..her çocuk doğuran kadındır ama..her kadın dişi değildir....siz bu iki hali aynı anda taşıyabilene anladığım kadarıyla özel insan diyorsunuz... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Kadının toplum içinde en önemli değeri dişiliğidir. En güzelide örtünmesidir,Örtünen kadın dişiliğini perdeleyerek, toplum içinde kişiliğine önem kazandırır. Anlatımım biraz garip geldi bana.. İşte en önemlisi hem dişiliği ile kazandığı değer, hem kişiliği ile kazandığı değer en üstün değer olur. son şovalye bey..baya iddalı yazılar kullanmışınız..her bir cümleniz ayrı bir tartışma konusu.. ...evet biraz garip birisiniz.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Erkek olmayan her insan, kadın olmadan önce dişi'dir. Ve bu dişi'leri kadın yapan ise yine erkek'tir. Hemen önyargılarınızı engellemek için örnekleyeyim. Yuvayı yapan dişi kuştur, yuva kurulduktan sonra ise çocuklarının anası, evinin kadın'ıdır. Her sevgili, aşk öncesi dişi'dir. Sevdikçe yücelir ve süreç ilerledikçe kadın'lığı erkeğin gözünde tartışılmaz ve vazgeçilmezdir. Dişi'lerle eğlenilebilir ya da evlenilebilir. Ancak evlendikten sonra onun dişi kalmasına hiçbir erkek izin vermez.(yurdum şartları içerisinde) Dişi'ler yavrular, kadın'lar doğurur. Kadın'lığını kullanan dişi'ler vardır ki pek tehlikelidirler, uyku durak bırakmazlar. Ama dişiliğini kullanan bir kadın'ın yurdumdaki adı yıldızlar içinde (******'dur.) Affınıza sığınarak, Naçizane, 30 yılın tecrübesidir. taylan abi daha fazla kırmızı çizgiye almaya gerek duymadım..hepsi kırmızı çizgilik... abi neler demişsin..sanki biraz kız-dişi-kadın birbirine karıştırmışsın gibi..sence kadın ve dişi birbiri içre mi..? yoksa birbirinden ayrık şeyler mi..?..hiç evlenmemiş biri dişilik halleri sergiliyemezmi..?...sizce dişilik ne..? --size göre dişi-lik belirli bir süreç için mi geçerlidir..?..... --yani dişilik doğuştan değilde sonradan edinilen bir edinim midir..? --anlamadım abi yaa..bakma kusuruma..erkek, kadını dişi...dişi-yi kadın yapan mıdır..? .... --dişiler yavrular kadınlar doğurur demişsin..her kadın aşk öncesi dişidir demişsin.. --kafam karıştı abii.. saygılar abii.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Ya bence her bayanda Dişilik ve Kadınlık zaten vardır... Mesela bugün yaşadığım bir örnek... Aslında devamlı olarak evrak götürdüğüm bankanın personeli... Siyah Takım elbiseli ve sert bakışlarının altında son derece "Kadın" yani güçlü bir kişilik... "Güçlü" derken, "Gücü"nü "Dişiliği"nden değil de "Duruş"undan alan birisi... Görseniz, çok güzel birisi değil aslında, dişiliği bastırılmış, Kadınlığı var görünürde. Ama diyorum ya, mutlaka bir yerlerde kendisine özgü bir "Dişiliği"de var. Bundan kastım "Cinselliği" değil... Çekiciliği... O çekiciliği "Kadınlığı"ndan değil... Mesela evrakları teslim ederken son derece ciddiydi ve işi ile bir olmuştu sanki, hiç bir dişilik yoktu üzerinde. Teslim ettikten sonra gözleri dişilik doluydu mesela, nasıl kullanacağını biliyor... Ya da ses tonu ile "Teşekkür Ederim" deyişi... Eğer cinsellik ise "Dişillik", giydiği "Takım Elbise"ye belindeki bir-iki parmak açıklığı yakıştırabilmesi ufakta olsa dişilik kazandırmıştı kendisine. Ve bu o an için ona özgü bir şeydi... Bunları görmediğiniz sürece ise o sadece bir "Kadın"dan başka bir şey olamayacaktı... Gördüğünüz ya da o size hissettirdiği an "Dişi" olur işte... Ya da "Dişilik"... Yine devamlı evrak verdiğim yerlerden bir yer... Cinsel çekimine olan güveni giyimine de yansımış tabii ki ve dişiliğini kullanmış elbette. Konuşması ile, sempatisi ile tam bir dişi diyebiliriz heralde. Lakin sevgilisi söz konusu olunca aldığı tavır onu bir anda kadın yapıveriyor. Savunması, sahiplenmesi... Özellikle benimsemiş olması... Özümsemesi... Demiştim ya illa ki bir yerlerde o kadınlık var... Bu seferde gözlerden anlaşılıyor bu. O tüm sempatik görüntüsünün ve dişiliğinin altında yatanı gözleri ele veriyor... Her ikiside yakışıyor ama... Dişilik ya da Kadınlık hiç bir sürece tabi değil emin olun... Hepsi yerine göre olması gerektiği şekilde olmalı... Mesela, siz sevgilinizin "Kadınlığına" adapte olmuşken, o size birden Dişiliğini sergilemeli o ana yakışır bir şekilde... Ya da siz Dişiliği ile doluyken, kadınlığı ve olgunluğu ile sarmalı sizi... Mesela şöyle: Bir birliktelik yaşamışsınız ve bir erkek olarak güçsüz düşmüşsünüz... Size o dişiliği veren kimse, sizi sarmalı ve sizden güçlü olmalı yani kadın olmalı o an... Sığınabilmelisiniz... Güvenle uyursunuz değil mi? Aşk öncesi dişi, aşk sonrasından kadın olabilmelidir yani... Dişilik ve kadınlık bence zaten vardır bir kadının doğasında... Sadece bunu kullanmayı bilen ve bilmeyen kadın vardır. Saygılarımla... Alıntı
Φ mantequilla Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 yani yine konunun başına döndük..her çocuk doğuran kadındır ama..her kadın dişi değildir....siz bu iki hali aynı anda taşıyabilene anladığım kadarıyla özel insan diyorsunuz... aynen öyle..ayrıca ben demiyorum biz bayanlar genellikle böyle hissediyoruz ve hissettiğimiz gibi yaşıyoruz.her kadın kendini özel hisseder... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 aynen öyle..ayrıca ben demiyorum biz bayanlar genellikle böyle hissediyoruz ve hissettiğimiz gibi yaşıyoruz.her kadın kendini özel hisseder... hissetsin tabii..saygı duyarım.. ---hissettiğiniz gibi yaşıyorsunuz kendinizi..öylemiii.. bilmiyordum.. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 taylan abi daha fazla kırmızı çizgiye almaya gerek duymadım..hepsi kırmızı çizgilik... abi neler demişsin..sanki biraz kız-dişi-kadın birbirine karıştırmışsın gibi..sence kadın ve dişi birbiri içre mi..? yoksa birbirinden ayrık şeyler mi..?..hiç evlenmemiş biri dişilik halleri sergiliyemezmi..?...sizce dişilik ne..? --size göre dişi-lik belirli bir süreç için mi geçerlidir..?..... --yani dişilik doğuştan değilde sonradan edinilen bir edinim midir..? --anlamadım abi yaa..bakma kusuruma..erkek, kadını dişi...dişi-yi kadın yapan mıdır..? .... --dişiler yavrular kadınlar doğurur demişsin..her kadın aşk öncesi dişidir demişsin.. --kafam karıştı abii.. saygılar abii.. Sevgili figgaro, Nerden başlasam, nasıl anlatsammmm Kadın ve dişi tanımları birbirinden tamamen ayrıdır ancak zaman içerisinde erkeğin algısındaki seçiçiliği neticesinde erkek için değişim gösterir. Gelelim -- başlıklarınıza; Bahsetmiş olduğum gibi dişi'liğin süreci belirlidir, bunu "belirleyen" ya da "öyle algılayan" erkek'tir. Dişi'yi sevgili, sevgili'yi kadın yapan bu erkek milletidir. Dişi'liğin zamanla kazanılan bir durum olduğunu sanmıyorum. Doğuştan geldiğini kabul etmekle birlikte erkeğin de karşı cinsi hiçbir neden yokken dişi kabul ettiğini biliyoruz. (Misal, 0 kilometre bakirler) Erkek, dişi'yi kadın yapandır ancak kadın'ı dişi yapan bir erkeği misak-ı milli sınırları içerisinde hiç görmedim. (1977'den beri) Dişi'ler yavrular, kadın'lar doğurur. Hala sabitim bu konuda. Her kadın aşk öncesi bir canlı dünyaya getirirse "yavrulamış" ama aşk sonrasında bir canlı dünyaya getirmişse "doğurmuş"tur. Tabi yine şu meşhur erkeğin gözü ile. Abi benim de kafamı karıştırdın. Açıklayana kadar göbeğim çatladı. Soru varsa, buradayım yine de Sevgiler. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Sevgili figgaro,Nerden başlasam, nasıl anlatsammmm Kadın ve dişi tanımları birbirinden tamamen ayrıdır ancak zaman içerisinde erkeğin algısındaki seçiçiliği neticesinde erkek için değişim gösterir. Gelelim -- başlıklarınıza; Bahsetmiş olduğum gibi dişi'liğin süreci belirlidir, bunu "belirleyen" ya da "öyle algılayan" erkek'tir. Dişi'yi sevgili, sevgili'yi kadın yapan bu erkek milletidir. Dişi'liğin zamanla kazanılan bir durum olduğunu sanmıyorum. Doğuştan geldiğini kabul etmekle birlikte erkeğin de karşı cinsi hiçbir neden yokken dişi kabul ettiğini biliyoruz. (Misal, 0 kilometre bakirler) Erkek, dişi'yi kadın yapandır ancak kadın'ı dişi yapan bir erkeği misak-ı milli sınırları içerisinde hiç görmedim. (1977'den beri) Dişi'ler yavrular, kadın'lar doğurur. Hala sabitim bu konuda. Her kadın aşk öncesi bir canlı dünyaya getirirse "yavrulamış" ama aşk sonrasında bir canlı dünyaya getirmişse "doğurmuş"tur. Tabi yine şu meşhur erkeğin gözü ile. Abi benim de kafamı karıştırdın. Açıklayana kadar göbeğim çatladı. Soru varsa, buradayım yine de Sevgiler. Yaa afedersiniz Taylan abi ama ben hiçbirşey anlamadım Kadınlar kedimi ki yavrulasın Şunu biraz açsanız Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Yaa afedersiniz Taylan abi ama ben hiçbirşey anlamadım Kadınlar kedimi ki yavrulasın Şunu biraz açsanız Açıklamayı deneyeyim bakalım tekrar, yıldızlı kelimeler için özür dilerim Dişileri kadın yapanın erkek olduğunu söylemiştim, erkek için kimi özel an'lar doğumhane önünde yaşanan anlardır. İçeride birisi doğurmaktadır, erkek çocuklarının anasına refakat etmektedir. Baba olmayı bekleyen birisi vardır. Dişilere gelince, genelde işi doğum evresine gelmeden kürtaj ile çözüverirler. Bunu yapmayan dişilere refakat edecek kimse bulunmaz o anlarda. Baba olmayı bekleyen biri yoktur. Ortaya çıkan insana da 3 harfli olarak şey denir. Anladın sen onu O bakımdan, çoğalma/üreme olayında kadın ve dişi arasında teorik bir fark vardır. Abi nerden girdim ben bu işe yaa Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Açıklamayı deneyeyim bakalım tekrar, yıldızlı kelimeler için özür dilerim Dişileri kadın yapanın erkek olduğunu söylemiştim, erkek için kimi özel an'lar doğumhane önünde yaşanan anlardır. İçeride birisi doğurmaktadır, erkek çocuklarının anasına refakat etmektedir. Baba olmayı bekleyen birisi vardır. Dişilere gelince, genelde işi doğum evresine gelmeden kürtaj ile çözüverirler. Bunu yapmayan dişilere refakat edecek kimse bulunmaz o anlarda. Baba olmayı bekleyen biri yoktur. Ortaya çıkan insana da 3 harfli olarak şey denir. Anladın sen onu O bakımdan, çoğalma/üreme olayında kadın ve dişi arasında teorik bir fark vardır. Abi nerden girdim ben bu işe yaa Heeee şimdi oldu.Evet anladım ben onu sağolasın zahmet verdim size de... Alıntı
Φ zeynep1965ist Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 selam.. şimdi sizin yazınıza istinaden yazıyorum....(güzel ahlak..insanlık..dürüstlük..) bir erkeği kendine bağlamaya yetermi bir kadın için..yada aldatılan bir çok kadın (güzel ahlak..insanlık..dürüstlük) hallerini taşımıyormuydu..ve yukarıda bahsettiğiniz kadındaki "hoş olmak" deyimi nedir..? İNSANLARIN GÖRÜNÜŞLERİYLE KARAKTER YAPILARI ARASINDAKİ FARKLILIKTAN SÖZ ETMİŞTİM BİR ERKEK GÜZEL BİR KADINA BAĞLANMASI İÇİN KALBİNDEKİ SESE KULAK VERİR. ONU ÖZELLİKLERİYLE PEKİŞTİRİP RUHUNDA YER VERİR. ALDATILAN KADIN GÜZEL OLSUN AHLAKLI OLSUN DÜRÜST OLSUN NE FARKEDER Kİ. BU KARŞI TARAFIN ZAAFLIĞINA BAĞLI VE NEDEN ALDATTIĞINA HOŞ OLMAKTAN ANLATMAK İSTEDİĞİM BİR İNSAN NE KADAR GÜZEL OLURSA OLSUN ONU AYAKTA TUTAN TEK FARK SAĞLAM KARAKTERLİLİĞİ İLE ÖLÇÜLMESİ. HOŞ OLUP DA İÇİ BOŞ OLAN BİNLERCE İNSAN PROFİLİ VAR. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Erkek olmayan her insan, kadın olmadan önce dişi'dir. Ve bu dişi'leri kadın yapan ise yine erkek'tir. Hemen önyargılarınızı engellemek için örnekleyeyim. Yuvayı yapan dişi kuştur, yuva kurulduktan sonra ise çocuklarının anası, evinin kadın'ıdır. Her sevgili, aşk öncesi dişi'dir. Sevdikçe yücelir ve süreç ilerledikçe kadın'lığı erkeğin gözünde tartışılmaz ve vazgeçilmezdir. Dişi'lerle eğlenilebilir ya da evlenilebilir. Ancak evlendikten sonra onun dişi kalmasına hiçbir erkek izin vermez.(yurdum şartları içerisinde) Dişi'ler yavrular, kadın'lar doğurur. Kadın'lığını kullanan dişi'ler vardır ki pek tehlikelidirler, uyku durak bırakmazlar. Ama dişiliğini kullanan bir kadın'ın yurdumdaki adı yıldızlar içinde (******'dur.) Affınıza sığınarak, Naçizane, 30 yılın tecrübesidir. Abi on numarasın. budur abi. Erkekler ve kadınlar toplum bu iki türden oluşuyor, erkeklere göre bütün kadınlar dişi değildir cazibesine kapıldığı dişidir. Diğerleri kadın. Erkekler dişilik gördükleri ile aşk yaşamak ister (dediğin gibi yurdum insanında) aşkın en alasını yaşamak ister kadınında gördüğü dişilikten korkar. O dişiliği başka erkeklerin görmesi rahatsız eder. Elden kaçırma korkusu söz konusudur. Yanlış anlaşılmamak için bir açıklama yapalım. Dişiliği görmek demek kadını çıplak görmek değil dekolteli yada dekoltesiz görmek değil, kendisine dişi gelen yanlarından korkar o yüzden evinin kadını ile hayalinin kadını farklıdır. Kadın doğurur, dişi yavrular ben buna bayıldım. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Dişiliği görmek demek kadını çıplak görmek değil dekolteli yada dekoltesiz görmek değil, kendisine dişi gelen yanlarından korkar o yüzden evinin kadını ile hayalinin kadını farklıdır. Umarım ve dilerim ki erkek olmayan arkadaşlarımız tarafından yanlış anlaşılmamışımdır. Pek Kadirist gördüm kendimi bir anda Teşekkür ederim sevgili Keskinkalem, ben de senin bu sözünün altına imza atarım Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Umarım ve dilerim ki erkek olmayan arkadaşlarımız tarafından yanlış anlaşılmamışımdır. Pek Kadirist gördüm kendimi bir anda Teşekkür ederim sevgili Keskinkalem, ben de senin bu sözünün altına imza atarım Abi öyledir malum. Kadının dişiliğinden korkanlar sonra mahkemede hakime bana kadınlık yapmıyor demezlermi? Çelişkiler yumağı yurdum insanı. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 valla ne diyim..bu başlık adı altında baya ilginç ve aydınlatıcı yazılar gördüm..hepinizin kalemine sağlık.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.