Φ daneel Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 bilin bakalım 4 2 (42 değil he) hangi,62 (bu da 6 2 değil) hangi hayvandır? Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 bilin bakalım 4 2 (42 değil he) hangi,62 (bu da 6 2 değil) hangi hayvandır? Selam daneel, 42 i bilemem fakat 62 lerimi kaybetmisdim Shatin getirmisdi bana onlari, kendisi uzun süredir yok 62 lerimi de topladi gitti bak sana vermis anlasilan geri verirmisin tavsanlarimi lütfen.. saygilar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 bilin bakalım 4 2 (42 değil he) hangi,62 (bu da 6 2 değil) hangi hayvandır? 4 2 = Hem 4 ayakla hem 2 ayakla yürüyen maymun ve ayı dan biri olabilir..62 tavşan olmalı sanırım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 4 2 = Hem 4 ayakla hem 2 ayakla yürüyen maymun ve ayı dan biri olabilir..62 tavşan olmalı sanırım.. bence 4 ve 2 : insan (emeklemek, yürümek); 62 de tavşan burda katılıyorum bak sana Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 bence 4 ve 2 : insan (emeklemek, yürümek); 62 de tavşan burda katılıyorum bak sana Öncelikle ben hayvanlığı kabul etmeeemm..Bu biiiirr.. Eğer cevap insansa soru yanlış,bir rakam eksik..4 2 3 olmalıydı..(Emekleme,yürüme,bastonla yürüme.. ) bu da sekiiiiz.. (Yanlış mı saydım ne..) Alıntı
Φ daneel Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 62 tavşandı. 4 2 ye verdiğiniz cevaplarsa mantıklı ama istediğim cevap değil. ben cevabını başka bişey düşünerek yazmıştım. . bu yüzden ipucu veriyim. ama ipucunu direk söylersem çok kolay olucak. bu yüzden ipucunu direk söylemiycem. ipucu şu:müzik aletlerini çalmamız için gereken şey. not:sizin söylediklerinizde doğru ama bu daha değişik...bu ipucu yeterince açık sanırım. hadi kolay gelsin...... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 62 tavşandı. 4 2 ye verdiğiniz cevaplarsa mantıklı ama istediğim cevap değil. ben cevabını başka bişey düşünerek yazmıştım. . bu yüzden ipucu veriyim. ama ipucunu direk söylersem çok kolay olucak. bu yüzden ipucunu direk söylemiycem. ipucu şu:müzik aletlerini çalmamız için gereken şey. not:sizin söylediklerinizde doğru ama bu daha değişik...bu ipucu yeterince açık sanırım. hadi kolay gelsin...... eşek mi kedi kedi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 62 tavşandı. 4 2 ye verdiğiniz cevaplarsa mantıklı ama istediğim cevap değil. ben cevabını başka bişey düşünerek yazmıştım. . bu yüzden ipucu veriyim. ama ipucunu direk söylersem çok kolay olucak. bu yüzden ipucunu direk söylemiycem. ipucu şu:müzik aletlerini çalmamız için gereken şey. not:sizin söylediklerinizde doğru ama bu daha değişik...bu ipucu yeterince açık sanırım. hadi kolay gelsin...... Gloriaaa;Ben bildiiiiimmm.. Kırkayak.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Yetenek ve kabiliyet gerekir.. Pena,mızrap,yay,baget ve tokmakla çalınır.. Müzik kulağı şarttır,nota bilgisi olsa iyi olur.. üflemeli,vurmalı,yaylı olarak ayrılabilir.. E şimdi hangisini ipucu alcaz yaw.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gloriaaa;Ben bildiiiiimmm.. Kırkayak.. hayıırrr ben bildim... yenetenek böcüğüüü... müzik aletlerini çalmak için gereken şiy, yitenek dimii ? sen daha iyi bilirsin, vazgectim sen civapla (heee dayanamamış süylemiş bile ) bi de müzik kulaa var,kulak diyince de akla eşek gelir, ama 4 ve 2 diyince gelmeyebilirr... dimi baget tavuk da olurr Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 tıssss.....(dil)...sesi geldi aklıma....dalayısıyle kobra çağrıştı..... şekil olarak ise ördek veya kuğu olabilir gibi geldi..... ............ ..................keşke az daha bekleseymişim.... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Yetenek ve kabiliyet gerekir..Pena,mızrap,yay,baget ve tokmakla çalınır.. Müzik kulağı şarttır,nota bilgisi olsa iyi olur.. üflemeli,vurmalı,yaylı olarak ayrılabilir.. E şimdi hangisini ipucu alcaz yaw.. akord da şarttır Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 tıssss.....(dil)...sesi geldi aklıma....dalayısıyle kobra çağrıştı..... şekil olarak ise ördek veya kuğu olabilir gibi geldi..... ............ ..................keşke az daha bekleseymişim.... kuğu olabilir yawww ben genelde S harfinden yaparım kuğuyu ama Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 kuğu olabilir yawww ben genelde S harfinden yaparım kuğuyu ama Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Müthiş bir tenor olan HOROZ u unutmuşsunuz yaw.. Gloria;Eşşek demişsin ya,ayıpladım seni..Cıx cıx cıx..Eşek ''A'' ve ''İ'' seslerinden başka hangi sesi basmış ki (Onlarda detone..) Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 marduk aman hayırlısı 2012'de dünyayı yok edecek diyorlar....... Müthiş bir tenor olan HOROZ u unutmuşsunuz yaw.. evet ya nasıl unuttum ben onu...horoz artıkın kusura bakmasın Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Müthiş bir tenor olan HOROZ u unutmuşsunuz yaw.. Gloria;Eşşek demişsin ya,ayıpladım seni..Cıx cıx cıx..Eşek ''A'' ve ''İ'' seslerinden başka hangi sesi basmış ki (Onlarda detone..) ya akustik olmayan sesiyle ördeğe nedemeli Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 ya akustik olmayan sesiyle ördeğe nedemeli Vak.. Desek.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 kargayıda unutmayalım bu arada yıllarca masallarını dinledik ..... detone ya.... daneel 'dende azar işitcez şimdi....... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 bulduuuuum! sinek (dörtlü ve ikili) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Leyla'cım;Kapat ağzını,baksana Bodrumlu ne demiş..Ağzına falan kaçar maazallah.. bulduuuuum!sinek (dörtlü ve ikili) 7'liyi almazlar mı acaba aralarına..Yok yok almazlar tabi.. Sonuçta pis 7'li.. kargayıda unutmayalım bu arada yıllarca masallarını dinledik ..... detone ya.... daneel 'dende azar işitcez şimdi....... Ah garibiiimm.. Korkuttu tabi kızı diğer topic'in sahibi.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 4 2 deyince bana 4 ayağı ve 2 kulağı olan bir hayvan olduğunu düşündürüyor.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Bana da 4 kulağı 2 ayağı olan bişi çağrıştırdı bak şimdi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.