Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
bilin bakalım 4 2 (42 değil he) hangi,62 (bu da 6 2 değil) hangi hayvandır? :sweatingbullets::):unsure:

Selam daneel,

42 i bilemem fakat 62 lerimi kaybetmisdim

Shatin getirmisdi bana onlari, kendisi uzun süredir yok 62 lerimi de topladi gitti

bak sana vermis anlasilan :)

geri verirmisin tavsanlarimi lütfen.. :clover:

saygilar

Gönderi tarihi:
bilin bakalım 4 2 (42 değil he) hangi,62 (bu da 6 2 değil) hangi hayvandır? :sweatingbullets::):unsure:

4 2 = Hem 4 ayakla hem 2 ayakla yürüyen maymun ve ayı dan biri olabilir..62 tavşan olmalı sanırım..:)

Gönderi tarihi:
4 2 = Hem 4 ayakla hem 2 ayakla yürüyen maymun ve ayı dan biri olabilir..62 tavşan olmalı sanırım..:)

bence 4 ve 2 : insan (emeklemek, yürümek); 62 de tavşan :) burda katılıyorum bak sana :w00t:

Gönderi tarihi:
bence 4 ve 2 : insan (emeklemek, yürümek); 62 de tavşan :) burda katılıyorum bak sana :w00t:

Öncelikle ben hayvanlığı kabul etmeeemm..Bu biiiirr..<_<

Eğer cevap insansa soru yanlış,bir rakam eksik..4 2 3 olmalıydı..(Emekleme,yürüme,bastonla yürüme..:w00t::D ) bu da sekiiiiz..:w00t: (Yanlış mı saydım ne..:huh:)

Gönderi tarihi:

62 tavşandı. 4 2 ye verdiğiniz cevaplarsa mantıklı ama istediğim cevap değil. :sweatingbullets: ben cevabını başka bişey düşünerek yazmıştım. :unsure::blushing: . bu yüzden ipucu veriyim. ama ipucunu direk söylersem çok kolay olucak. bu yüzden ipucunu direk söylemiycem. ipucu şu:müzik aletlerini çalmamız için gereken şey.

not:sizin söylediklerinizde doğru ama bu daha değişik...bu ipucu yeterince açık sanırım. hadi kolay gelsin......

Gönderi tarihi:
62 tavşandı. 4 2 ye verdiğiniz cevaplarsa mantıklı ama istediğim cevap değil. :sweatingbullets: ben cevabını başka bişey düşünerek yazmıştım. :unsure::blushing: . bu yüzden ipucu veriyim. ama ipucunu direk söylersem çok kolay olucak. bu yüzden ipucunu direk söylemiycem. ipucu şu:müzik aletlerini çalmamız için gereken şey.

not:sizin söylediklerinizde doğru ama bu daha değişik...bu ipucu yeterince açık sanırım. hadi kolay gelsin......

eşek mi :w00t: kedi kedi :stuart:

Gönderi tarihi:

Gloriaaa;Ben bildiiiiimmm..:D

Kırkayak..;):w00t:

Gönderi tarihi:

Yetenek ve kabiliyet gerekir..

Pena,mızrap,yay,baget ve tokmakla çalınır..

Müzik kulağı şarttır,nota bilgisi olsa iyi olur..

üflemeli,vurmalı,yaylı olarak ayrılabilir..

E şimdi hangisini ipucu alcaz yaw..:D

Gönderi tarihi:
Gloriaaa;Ben bildiiiiimmm..:D

Kırkayak..;):w00t:

hayıırrr ben bildim... yenetenek böcüğüüü... müzik aletlerini çalmak için gereken şiy, yitenek dimii ? sen daha iyi bilirsin, vazgectim sen civapla :w00t:

(heee dayanamamış süylemiş bile :w00t: ) bi de müzik kulaa var,kulak diyince de akla eşek gelir, ama 4 ve 2 diyince gelmeyebilirr... dimi :unsure:

baget tavuk da olurr

Gönderi tarihi:

tıssss.....(dil)...sesi geldi aklıma....dalayısıyle kobra çağrıştı..... :sweatingbullets:

şekil olarak ise ördek veya kuğu olabilir gibi geldi..... :blushing:

............ :crying::crying::crying::crying::sick: ..................keşke az daha bekleseymişim....

Gönderi tarihi:
Yetenek ve kabiliyet gerekir..

Pena,mızrap,yay,baget ve tokmakla çalınır..

Müzik kulağı şarttır,nota bilgisi olsa iyi olur..

üflemeli,vurmalı,yaylı olarak ayrılabilir..

E şimdi hangisini ipucu alcaz yaw..:D

akord da şarttır :stuart:

Gönderi tarihi:
tıssss.....(dil)...sesi geldi aklıma....dalayısıyle kobra çağrıştı..... :sweatingbullets:

şekil olarak ise ördek veya kuğu olabilir gibi geldi..... :blushing:

............ :crying::crying::crying::crying::sick: ..................keşke az daha bekleseymişim....

kuğu olabilir yawww ben genelde S harfinden yaparım kuğuyu ama :P

Gönderi tarihi:

Müthiş bir tenor olan HOROZ u unutmuşsunuz yaw..:w00t::D

Gloria;Eşşek demişsin ya,ayıpladım seni..Cıx cıx cıx..Eşek ''A'' ve ''İ'' seslerinden başka hangi sesi basmış ki (Onlarda detone..<_<) :D

Gönderi tarihi:
marduk :blushing:

aman hayırlısı 2012'de dünyayı yok edecek diyorlar....... :shocked:

Müthiş bir tenor olan HOROZ u unutmuşsunuz yaw.. :w00t::D

evet ya nasıl unuttum ben onu...horoz artıkın kusura bakmasın :w00t:

Gönderi tarihi:
Müthiş bir tenor olan HOROZ u unutmuşsunuz yaw..:w00t::D

Gloria;Eşşek demişsin ya,ayıpladım seni..Cıx cıx cıx..Eşek ''A'' ve ''İ'' seslerinden başka hangi sesi basmış ki (Onlarda detone..<_<) :D

ya akustik olmayan sesiyle ördeğe nedemeli :w00t:

Gönderi tarihi:

kargayıda unutmayalım bu arada yıllarca masallarını dinledik ..... :w00t: detone ya....

daneel 'dende azar işitcez şimdi....... :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:
:w00t:

Leyla'cım;Kapat ağzını,baksana Bodrumlu ne demiş..Ağzına falan kaçar maazallah.. :sweatingbullets:

bulduuuuum!

sinek (dörtlü ve ikili) :laughing::w00t:

7'liyi almazlar mı acaba aralarına..Yok yok almazlar tabi..:closedeyes: Sonuçta pis 7'li.. :)

kargayıda unutmayalım bu arada yıllarca masallarını dinledik ..... detone ya....

daneel 'dende azar işitcez şimdi....... :sweatingbullets:

Ah garibiiimm..:( Korkuttu tabi kızı diğer topic'in sahibi..:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.