Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 18 yıl Aysum, Yumote ( Erbay seninki gercek ii güsel de bise arkanı dönmeseydin )
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 18 yıl bu konuda iddialiyim en guzel bence benimki..... gerçekten çok düşündürücü ve anlamlı bir avatar
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 18 yıl benim avatarım çok güzel değil belki ama kullanıcısıyla en çok özdeşleşen avatar da sanırım ki benimkisi şahsım için, sarı lale neredeyse gloria'dan daha çok kullanılıyor... (bu arada buradan bi açıklama yapma gereği duydum, sarı lale diyince benim aklıma sarışın, ince uzun bi kişi geliyo, öyle sananlar varsa diye diyorum haniiiii benim sarı laleyle pek alakam yok heheehe).. benim en begendigim avatarlara gelince; nathy ve sedoşun avatarlarını tek geçerim bir de Ayşegül'ün avatarını her gördüğümde acayip mutlu oluyorum, çok pozitif bir enerjisi olan avatar aaa hazır aklıma gelmişken, ben şu avatarımdaki sarı lalenin yerine acaba başka bir sarı lale mi koysam, aylardır aynı avatarr, sanki biraz sıkıldım gibi
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 18 yıl benim avatar güzel ama iddialı değilim. ama jön onun avatar en güzeli
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 18 yıl benim en begendigim avatarlara gelince; nathy ve sedoşun avatarlarını tek geçerim Çok mersii şeker Avatarım da güsel ama imsamla kimse boy ölçüşemes
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 18 yıl Diloş ve BlackCADY ikisinin avatarı güzel... haine bak gızz hani benim adım.. kendi işimi kendim yapayım bari en güzel avatar frozen'in
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 18 yıl haine bak gızz hani benim adım.. kendi işimi kendim yapayım bari en güzel avatar frozen'in katılıyorum, en güzel avatar Frozenin
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 18 yıl katılıyorum, en güzel avatar Frozenin canem arkadaşım benim.. zevkli insan nasıl belli oluyo
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 18 yıl ama sen genede bi değiştir bu avatarı eskimiş artık haaaa kıskanmayalımmmmm
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 18 yıl tamam tamam kızma sen güzel avatar seninki bana müsade iyi geceler sana arkadaşım
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 18 yıl iyi geceler sevgili keskinkalem... daha sık gel bu bölümlere...
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl en güzel avatar seninki değil bikerem bu konuda mütevazi olamayacağım en güzel avatar aslında benim bakarmısın şu duru güzelliğe, bakışa, sadeliğe
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.