Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Evet hadi bakalım tüm gerçekler gün ışığına çıksın Herkesin hayal ettiği bir tip mutlaka vardır sanırım Alıntı
Φ mantequilla Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 gizemli olmalı..duygusallığını dışa vuracak bi tip olmamalı ki ben her ona bakışımda yeni şeyler keşfedeyim:) Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 benim gibi olmamalı işte idealimdeki tip Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 işte idealimdeki tip eminmisin..? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 TİP lerle işim ne yaa.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 eminmisin..? olmalı mıyım.. şöyle diyebilirim,idealimdeki tip,olmak istediğim tip anlamına da gelebilir ki,bu durumda biraz çorba yapmam lazım..o ve senin karışımı idealimdeki tip Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 kör, sağır, dilsiz, topal... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 kor;yaptiklarimi gormesinsagir;aldatirken onu telefon gorusmelerimi dinlemesin dilsiz;dir dir etmesin basimda topal;guzel olup basimi belaya sokmasin... hahahaaaaaaa ecinni gibisin.. ........... çıkarttın foyamı.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 hayalımdeki tip angaralı turgut Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 hayalımdeki tip angaralı turgut maşallah zevkliymişsin kıss sedoş Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 ya ama bulamıyorum ,acaba angaralı turgut beni beğenürmü kanımca Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 ya ama bulamıyorum ,acaba angaralı turgut beni beğenürmü kanımca Seni beğenmicekte kime beğencek seninkide lafmı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.