Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Damat Ferit mi Gel bakim buraya ökkeş kankim efet damat ferit hayırdır, bayram değil seyran değil İki defa gitti ileti ikinciyi düseltip bunu yasdın demiii Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 damat ferıt paşaymıs Askere paşanın yanına doğru giderayak bunu demiycektin Jön Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Leylacım toprağım benden bahsediyo Toprağım geliyo silahın kabsası ona göre Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Leylacım toprağım benden bahsediyo Toprağım geliyo silahın kabsası ona göre E ben de senden bahsediyordum zaten Zati ikinci cümlen beni doğrular nitelikte Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Anlıyorum Leylacım Yani en asından öyle ümid ediyorum Zira bu Pudik meselesi beni çok yordu Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 dayanamadı kendi açıkladı sonunda halbukim bis sülemiycektik demi güselyasım damat ferit kankim benim he kıss söylemiycektik hiç yaparmıyım ben öle bişey hemde geceme kıss ben sana kıyarmıyım ama dediğin iyi oldu herkes öğrendi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Kendi pimimi kendim çekerem cnm sis yormayınıs kendinisi Heç kıyarmısın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 ösellikle de ahmetin öğrenmesi çok iyi oldu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Niye Başınıs göğe mi erdi sanki Alıntı
Φ myangel Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2007 DuygusaL.. Tek kelimeyle duygusaL! Oldukça fazla hemde.. Alıntı
Φ freak Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 freak bkz. İngilizce-Türkçe sözlük Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 o zaman bende spices oluyorum sanırım.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 valla tek kelimeyle anlatılacak gibi değil.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 İnsomnia... (saat 04:07, geceyarısı) Fiskisiz... (içmemek için 1aydır direniyorum, başıma vuracak yakında) Güdüsüz... (yapmam gereken çok şeyim var ama yapacak kadar güdüm yok) Fikirsiz... (teyzem hep "fikirsiz" olduğumu söyler: nedensiz ve durup dururken, zararsız ama en azından onun hoşuna gidecek kadar komik, takdir toplamayacak ve tepki çekmeyecek kadar önemsiz ama ben yaptığımda güzel olan (olduğunu düşündüğü) davranışlar yaptığımda söyler bunu... Misal: Ben kış aylarında nereye gidersem gideyim montumu hiç çıkarmam neredeyse. Teyzemlere oturmaya gideriz, soba gürül gürül yanar, mont hala üzerimdedir. Teyzem "yine yapıştı galiba üzerine" der ve buna tek dikkat eden odur. Bende o dikkat edince farkettim hiç montumu çıkarmadığımı, ki bunu söyleyince teyzem yine bana "-fikirsizsin işte" demişti. Tuhaf ve ilginç bir anlamda kullanıyor teyzem bu kelimeyi. Evet ben bir fikirsizim...) Alıntı
Φ berre Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2007 mazi takıntılı bir tip işte.... insan maziyi hatırlamak lüzumunu duymadığı nisbette mesuttur.(refik halit karay/kadınlar tekkesi'nden) Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Anlatıyım efenim........,,, Efenim ben 19** yılında, köydeki damda doğdum...,,, Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Kibarca ifadesi Limon.....................,,, Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 öğğğ Karşıdan sevdiceğinde gelince aynımı oluyor............???? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.