Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 kıss güselimyasım hayırdır bacım neler oldu sana bülent ersoy gibim konuşuyon heyeti umumiyenin önünde böyle lakırdılar etmesdin sen sayesinde psiko oldum kankinin kıss gece senin lakabın neydi kıss hani ben diyodum yaa şöyle sonu t ile biten neydi kıss hatırlıyomusun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Hatırlamıyom Bilirsin ben işime gelmeyeni hatırlamam psikocum Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Hatırlamıyom Bilirsin ben işime gelmeyeni hatırlamam psikocum kıss üzülme kıyamam ben hatırlatırım sanada herkesedee hihihi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 sayesinde psiko oldum kankinin kıss gece senin lakabın neydi kıss ,hani ben diyodum yaa şöyle sonu t ile biten ,neydi kıss hatırlıyomusun üsülme bacım düselirsin inş. ben hatırlıyoruuuuuuummmmm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Sen hatırlamasan şaşardım zaten kankim Kıs Psiko yazam mı telef olduğun bi hikaye Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 üsülme bacım düselirsin inş. ben hatırlıyoruuuuuuummmmm ahh canımm hatırlaman çok güzel oldu koro halinde daha iyi etki yapar Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 hafısam çok kuvvetlidir güselimyasım hadi o saman bir kelimeyle kankimi anlatalım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 topragımın lakabımı varmıs banada suleyın Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 topragımın lakabımı varmıs banada suleyın söylimmi kıssss mümkünse cevabın evet hayır kadar kısa olsun canımm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Toprağım ne kadar meraklısın Ökkeş kankim ve Psiko Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 kendimi bilmiyorum şuanda..tek kelimeyle anlatmam zor olacak Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 açıklaıyorum açıklıyorum(herhangi bi cevap alamadığımıza göre)jön f ile başlayıp t ile bitiyor Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Kıs Psiko gösümümü korkutacan sanıyon Süle süle Sülede senin yazılanı okumakta ve okuduğunu anlamandaki bosukluk ortaya çıksın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 guzelyaz bu bılmece gıbı oldu kac harflı fesat mı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Toprağım düsgün at bari Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 guzelyaz bu bılmece gıbı oldu kac harflı fesat mı yaklaştın Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Kıs Psiko gösümümü korkutacan sanıyon Süle süle Sülede senin yazılanı okumakta ve okuduğunu anlamandaki bosukluk ortaya çıksın ne alakası var kıss..jön bi ip ucu daha fe..t gerisini bil artık. haydi bilinde görün ne çok yakışıyo Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 hiçç dellenme kankim, hemen yanlış anlıyosun yaklaşmadı mı ama ilk 2 harfi tutturdu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Bu açıklaman beni çok rahatlattı kankim saol Psiko süle de kurtul cnm Msn de kişisel ileti bölümünde Feriğim yazmıştım , Bu çok egsantrik arkadaşlatrımda Ferit olarak algıladı Algılamanısı çok tebrik yaparam Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 dayanamadı kendi açıkladı sonunda halbukim bis sülemiycektik demi güselyasım damat ferit kankim benim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Damat Ferit mi Gel bakim buraya ökkeş kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 İki defa gitti ileti Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.