Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Hadi bakalım en çok nereyi görmek isterdiniz ? Ben şahsen MISIR'ı görmeyi çok isterim piramitlere karşı dayanılmaz bir haz duyuyorum!! Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Tibet..ve Himalaya dağlarını görmek istiyorum.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 benim görmek istediğim çook yer var aslında... ama asya ve arap ülkelerini kesinlikle görmek isterim... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 kalahari, serengeti, sundarvan... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Hönk Oralarda nere oluyo yaw Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 hz.Muhammed in ayak bastığı yerler Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Şu anda beni tanıması olanaksız insanlar nerede yaşıorsa oraya gitmek istiorm Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 O kadar çok yer varki,hepsine gidiceğim inşallah... Mekke,Medine,Mısır,Orta Asya ülkeleri,Malta,Arnavutluk,Endonezya.................. Alıntı
Φ tersso Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 kudüs'e ve mekkeye , bide şu karayiplere gitmek isterdim.. fotolardan görüdüğü gibi mi acaba p: Alıntı
Φ mantequilla Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 mısır ve kanada... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 sen kotusunn kotuu Ben daha basligi gormeden Tibet dedim burda...Bir baktim calmissin....Ama benimde en cok gitmek istedigim yerlerden biri.... a.. aaaaa ..... tamam ben kötü biriyimde ..aynı yere gidecek olmamdan da sen kötüsün diyeni yeni gördüm.. tibete gideceğin yazısını görmedim..peki gitmiyom tibete şimdiki istikamet kutuplar... Alıntı
Φ 11ha Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 En çok Dubai'ye gitmek isterim Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 önce buraya gidicem......... sonrasını daha sonra sölim.... Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Tibet..ve Himalaya dağlarını görmek istiyorum.. kalahari, serengeti, sundarvan... mısır ve kanada... önce buraya gidicem......... sonrasını daha sonra sölim.... bunlara gitsem yeter...... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Maşallah çokta mütevazisin o kadarmı yere gitmek istiyorsun ? Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Amsterdam. Tokyo. New York. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Dubai,Mısır,Hindistan ( Tac Mahali görmek için ),Meksika ( Yemeklerini tadabilmek için ),Fransa,Las Vegas ( Asıcık gecelere akayım ) Şimdilik bu kadar yeter kanımca Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Bencede yater kanımca Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Tamam beraber gideriz...Tibetli iki arkadasimda var bize yardim ederler Fena mi oteli bedavaya getiririz Ya birde benim yer yuzunde oldugu icin hatta memnun oldugum tek dindirde budizm...Merkezine gitmek baska bir heyecan vericek bana...Dusunsene herkez turuncularla....Boceklerin korkmadan gezdikleri tek yer...Onlari ayaklariyla acimadan ezen kimse de yok....Kac bocegin hayatini kurtardim su okul bahcelerinde onlari elime aldim arkadaslarimin "bIrak ezelim" sozleri altinda...Yasayan canliya gercekten deger veren tek inanc...Ve yazilanlari da uygulayan tek inanc....Oraya gitmek sartttttt figgarooo anliyon degil mi? töbee..töbee..gıss girme aklıma..gider olurum orada bir keşiş..sende kalırsın tibet yaylalarında keşişe... gıss bide bu kadar iyi olmak bizi bozmasın..yeşil ışıkta yansa böceklere geçiş hakkı ver falan..yookk..yok..ezerim..ezeriiimm..hepsiciğini ezerim.. not: beğendiğin bir din varmıydı gıss..onuda öğrenmiş olduk artık.. peki bohem..hiç teist-liği düşündün mü... Alıntı
Φ delibeto Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Hiç bir insanın ayak basmadığı, küçük , ormalık bir ada yada kuytu bir yer...Sadece tüm sorunlardan , ölümlerden, insanlardan uzak, aşık olacağım insanla hayatımı şimdiki insanlara göre yabani bir şekilde sürdürmek ve onunla birlikte bitirmek... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.