Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Zamanının En İyi Futbolcuları Şimdi neredeler? (Yıl 2021)


Önerilen İletiler

  • Admin

Zamanının En İyi Futbolcuları Şimdi neredeler?

Wonderkids vagonuna geri döndük. Bu kez, GOAL'in 2021 NXGN listesindeki en yüksek puan alan ilk on gence odaklanarak onların o zamanlar nerede olduklarını ve şu anda ne durumda olduklarını görüyoruz.

football-3475163.jpg

Bu topçuların son üç yılda hayatlarının izlediği farklı yollar çılgınca. Bunlardan biri muhtemelen şu anda dünyanın en iyi oyuncusu, diğeri ise kulübü yok ve mafya faaliyetlerine karıştığı iddia ediliyor.

Avrupa'ya büyük hamle yaptığında futbol dünyasının gözlerini diken diken eden bir Brezilyalıyla başlayalım.

10. Reinier

Reinier, Flamengo'da öne geçtiğinde Kaka'nın yenilenmesi olarak müjdelenmişti. GOAL, 2021'de NXGN listesini derlediğinde, Kakinho (kimse ona öyle demiyordu, biz bunu şimdi uydurduk) ana kulübü Real Madrid'den Borussia Dortmund'a kiralık olarak gönderiliyordu.
Brezilyalı oyuncu henüz efsanevi vatandaşının seviyesine ulaşamadı ancak şu anda Frosinone'de kiralık olarak sadece 22 yaşında ve teknik olarak hala bir Real Madrid oyuncusu. Jüri hâlâ Reinier konusunda kararsız.

9. Muhammed İhattaren

PSV'nin altyapı yapısında dikkatleri üzerine çektikten sonra Ihattaren'in en üst sıralara çıkma ihtimali çok yüksekti. 2021'de A takımda düzenli olarak yer alıyordu ancak o zamandan bu yana Hollandalı için her şey biraz ters gitti.

Ihattaren, Juventus, Sampdoria, Samsunspor ve Slavia Prag'daki başarısız sezonlarının ardından şu anda kulüpsüz.

Raporlar ayrıca kendisinin Hollanda'da mafyayla bağlantılı bir belaya bulaştığını da öne sürüyor. Tanrım.

8. Jamal Musiala

Münih'te ona Bambi diyorlar, onun top üzerindeki balistik duruşu böyle. Biz sadece Musiala'ya en yüksek düzeyde mutlak bir topçu diyoruz. Orta saha oyuncusu 2021'de Bayern'deydi ve şu anda hala Bayern'de.

İngilizlerin yetiştirdiği Alman oyuncu henüz 21 yaşında ve şüphesiz dünya futbolunun en iyilerinden biri olacak. Kilitleyin. Evinizi oraya koyun.

7.Ryan Gravenberch

Bazılarınız Gravenberch'in de 2020 NXGN listesine girdiğini fark etmiş olabilirsiniz, Ajax orta saha oyuncusu o kadar yüksek puan aldı ki. Hollandalı oyuncu Paul Pogba ile karşılaştırılıyor ve Barcelona, Manchester United ve Bayern Münih ile ilişkilendiriliyordu.

Sonunda Bayern Münih'e gitti ve şu anda Liverpool'da, bir etki yaratmak için çabalıyor, bu da kimsenin hiçbir şey hakkında bir şey bilmediğini gösteriyor. Biz hariç. Her şeyi biliyoruz.

6. Florian Wirtz

Wirtz, 2021'in NXGN listesine dahil edildiğinde 17 yaşındaydı ve adil olmak gerekirse bunu yapmakta kesinlikle haklılardı. Şu anda 20 yaşında olan Wirtz, yaklaşık bir yılını Bundesliga'dan çıkış yaparak geçirdi.

Ona yaklaşamazlar. Kimse Bayer Leverkusen'e dokunamaz, kimse Xabi Alonso'ya dokunamaz, Wirtz'i bile göremez. Xabi ve Florian'ın Leverkusen'de geçireceği bir yıl daha lezzetli, acı ve nemli olurdu.

5.Jude Bellingham

Bellingham gerçekten geriledi, Dortmund'un gözünden düştü, asla potansiyelini tam olarak gerçekleştiremedi ve belirsizliğe gömüldü.

ZIT DÜNYADA.

İngiliz orta saha oyuncusu şu anda dünyanın en iyi oyuncusu olabilir ve Carlo Ancelotti'nin durdurulamaz Real Madrid takımının başındaki isim konumunda.

Jude adamdır. Sade ve basit.

4. Pedri

Beyninizin Pedri'nin La Masia'dan gelmediğine inanmasını sağlamak için biraz zihinsel jimnastik yapmak gerekiyor. Ancak bunu yapmadığı doğrudur. Barça, üst düzeyde sadece üç kez oyun gördükten sonra Las Palmas'tan Pedri'yi kadrosuna kattı. Real Madrid yeterince iyi olmadığını söyledi.

Herhangi bir konuda bu kadar yanıldığınızı hayal edin. Bize, babamızın gelecek oldukları konusunda kafası karıştığı için bir sürü mini disk satın aldığını hatırlatıyor. Babamız yanılmıştı. Pedri gelecekti (her ne kadar henüz doğmamış olsa da).

Pedri hâlâ Barselona'da ve yaratıcılık ve kimlik açısından belki de onların en önemli oyuncusu.

3. Gio Reyna

Jude'un Dortmund'daki takım arkadaşı Reyna, 2020'de İngiliz oyuncu kadar (ya da GOAL'e inanıyorsanız aslında daha da fazla) heyecan uyandırıyordu, ancak o zamandan beri durum pek de öyle olmadı.

Erling Haaland, Dortmund'da birlikteyken Gio'ya Amerikan Rüyası adını takmıştı ki bu, USMNT'nin o zamanki en heyecan verici beklentisine uygundu.

Reyna, Jude'un küçük kardeşi Jobe'un şu anda futbol oynadığı Sunderland'de doğdu. Bağlantılar. Her şey birbirine bağlı.

Sakatlıklar Amerikalının gelişimini biraz geciktirdi ancak şu anda Nottingham Forest'ta kendisini tekrar ayağa kaldırmayı amaçlayan kiralık kontratının sonuna doğru geliyor.

Bu yaz kariyerinin nereye gideceğine karar vermek açısından çok önemli olabilir.

2.Eduardo Camavinga

2021'de Camavinga hâlâ Rennes'teydi ancak Ligue 1 onun için çok kolaydı. O, okul bahçesinde 7. Sınıf devre arası futbol maçını kazanan 9. Sınıf çocuğuydu. Bir orta saha oyuncusundan isteyebileceğiniz her özelliğe sahipti ve bunları fazlasıyla işe yaradı.

Fransız oyuncu şu anda Real Madrid'de, Don Carlo'nun kendisinden istediği her pozisyonda oynuyor ve bunu olağanüstü derecede iyi yapıyor. Futbolda çok iyi.

1. Ansu Fati

GOAL'e göre 2021'in en ateşli genç yeteneği Barselonalı Ansu Fati oldu. Sakatlıklar bu sezon onu yakaladı. Onu buldular ve vurdular. Vaat ve potansiyelle dolup taşan bir oyuncu için büyük bir utanç.

Fati bu sakatlıkların üstesinden geldi ve ertesi sezon tekrar ayağa kalkıp koşmayı başardı, ancak aynı heyecan verici seviyelere ulaşamadı. Şu anda Brighton'da kiralık olarak bulunuyor ve yapabileceğini bildiğimiz seviyelere kendini geri getirmeye çalışıyor.

Martılar'ın satın alma seçeneği var ancak sakatlıklar İspanyol'u yine rahatsız etti ve Brighton'da Kaoru Mitoma, Simon Adingra ve Julio Enciso Ansu ile birinci takım futbolu için yarışıyor.

Önümüzdeki yaz kariyerini belirleyecek bir başka genç potansiyel süperstar.

Kaynak: Planet Football

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.