Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 bu kadarda olmaz ki..yurdum insanı.. TIKLA VE ŞAŞIR.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 bu ne ya, bir seferde 250 kg domates taşıyormuş, motorinden en iyi o anlıyormuş porhsa lpg taktırmış elinden almışlar, doğan slx vermişler, farkı onunla yaşayın hakkatten, her eve lazım, nerede satarlar aceba? yüzme bilmiyormuş ama harika çimiyor vay vay vay, ben koptum böyle bişi görmedim, çok yaşa Frozen, nereden buldun bunu yaww... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 valla dolaşırken nette önüme geldi... bende koptum resmen..adam aşmış... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 yüzme bilmiyorsa nerde çimiyo acaba leğendemi.......? frozen gerçekten çok komikmiş........ Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 benzin istasyonuda pek güzelmiş... :lol: Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 bu ne ya çatladım.vel comın Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Body guardlık yaptım, müşterilerime yakın koruma sağladım...2 kere vuruldum ama banamısın demedim......kişisel sorunlarınızı çözerim...ben ve ekibim iyi çalışırız...dürüstümdür. Oruç tutar kurban kestiririm. Not: müşterimin pirayvasisi için yüzü bulurlanmıştır... Makam şöförlüğü yaptım, möhim bir şahsiyetin yanında 3 ay çalıştım..Bi yanlış anlaşma sonunda beni vurdurdu. Ordan ayrılınca Karadeveci Otobüs İşletmesinde Söke-İzmir hattında çalıştım, o yolun kralıydım...88 km/h hız limitli Mercedes O403 kullandım... Fotoğraf Selçuk dinlenme tesisinde sabaha karşı çayımı yudumlarken çekildi...Ceketim Yeni Karamürsel'den. Edremit sahillerinin kralıydım, kızlar bana bakarlardı hep beyvoç gibiydim. Yüzme bilmem ama suya harika çimerim. Capon Denizi'nde seyrederken tanıştığım Hattori-San ile birlikte Erzincan'da açtığımız suşhici dükkanım (Burhani Suşhi Bar)...Çok güzel suşhi sararım, balık keserim...Wazabim hakikidir...Beklerim (Atatürk Bulvarında Merkez camiini geçince sağda)...Klimalı aile salonumuz vardır... :lol: Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 :lol: şu Bodrum sahili de İstanbul sahiline pek benziyordu ama neyse.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 çok komik ya ve şaşırtıcı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Kopulası derecede [email protected] :lol: Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 bu adam ciddi ciddi bunalrı koymuş olmaz en altta şakaydı die bi yazı bekledim ama çıkmadııı gerçekten çok komik :D Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 ay adam şahane ya ne güzel övmüş kendini koptum valla bu ne ukalalık ya aşağıdaki mail adresi çok komik hele [email protected] Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 alemsin adam yaa ölmekten güldüm burda... Alıntı
Φ Xanthippe Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 valla helal olsun Burhan abimize, süper bir site kurmus Alıntı
Φ McQueen Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 e mail adrsi çok komik ya [email protected] açılımı it oğlu it Alıntı
Φ cancccuuu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 yyyookkk yaa bu kadarı da olmazz olamaz heralde... abi ciddi ciddi site açıp napmış bu yaa ceketini nerden aldığını bile yazmış harbiden saolsun yanii koptumm walla yanii burhann abimm ne diyim sana yaaaaa saol walla böleleri de olmalı ki gülelim biraz makara yaaaaa:) Alıntı
Φ all aloNe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Bu, bir şaka olmalı? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 e mail adrsi çok komik ya [email protected] açılımı it oğlu it İlahi.. Ne zaman bu topici görsem kopasım gelio.. Allah koparmasın.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.