Misafir spices Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 Levent Yüksel ....med -cezir Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Denizlerin Türküsü................Grup yol.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Müslüm GÜRSES - Hasret Rüzgarları Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 Cevdet Bağca.............yasaklarda Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 Müslüm GÜRSES - Hasret Rüzgarları bu şarkıyı seviyorum... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 Çıksss sefmiyoyum ben...... Funda Arar....camdan kalp........ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 aa neden ön yargı kötü bişeydir ama dinlemeden kestirip atma Erkin Koray - Senden Başka Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 Bu güsel işte.... Feridun Düzagaç...düşler sokagı Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 çiğdem derki.......20 . defa felan Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 Yalnızlık bir perde örtmüş üstüme Aşk denilen tek hece bilmezdim ne Sonra sen geldin içime doğru beni benden ettin Senden başka artık düşemem aşka O melek yüzün benim güler yüzün Şimdi geçmişim hüzün sensiz yaşanmış herbir gün Senden başka artık düşemem aşka Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 cimcimem bu şarkı sana gelsin anladın sen Yaz asktan da sicak, gönüllerde tuzak, biliyorsun Yolladim oltayi sapladim sen de geliyorsun Bir de üstüne istemeden asik oldum diyorsun Hadi gel sevgilim olanlar olsun bu gece Ben bir ask perisi, tutmayin beni yaz gecesi Bilmem yok sebebi, yakiyor beni ask atesi Ben bir yaz delisi, öldürür beni her gecesi Gelmez yok gerisi, unutur seni bu yaz delisi Hiç yaz olmasa içindeki bu ask yanar mi söyle Sariyor heyecan yok olur mu bedendeki tövbe Degisir her yazin sarkisi her sene ayri telde Tutamam kendimi olacak olsun bu gece Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 Ben bugun yarin bagina girdim Ay benim canim bir hosum bugun Tomurcuk gullerede ellerim surgun Bayginim canim topladim bugun Kara gozunde cok sey okudum Ozanim bugun sairim bugun Bunca omrumu bosa gecirdim sorma be canim pismanim bugun Asigim sevda colunden gectim Keremim bugun ferhatim bugun Kendimden gectigimde askina dustum Dokunma canim hastayim bugun Kara gozunde cok sey okudum Ozanim bugun sairim bugun Bunca omrumu bosa gecirdim sorma be canim pismanim bugun kubat Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Ferudun Düzağaç/buralardan gitme Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Funda Arar- camdan kalp Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2008 kıraç---->>>>>yıldızlarda kayar........... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Batsın bu dünya,bitsin bu dünyaaaaaa benden özellikle y.günaya gitsin Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 hüseyin ay-yıldızlarda tutuşabilir Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Örümcek adam film müzikleri Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 ablam sayesınde tum mp3 arsıvım yok oldu.yanlıs surucuye format cekınce boyle oldu aslında kendı 5 yıllık emegıde gıttı.tum yaptıgı bılgısayar programları unıversıteden aldıgı ders notlerı fılan gıttı hepsı o yuzden bırsey dınleyemıyorum Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Nurettin Rençber...Dokunma kalsın............ Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Zeki Muren--Gozlerini gozlerimden ayirma hic Alıntı
Φ By_Demokrat Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Çetin Oraner - Böyle Biter Mi... Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Arkadaşım saz çalıyor ortaya karışık... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.