Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 metin arolat__hata bende....... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 hazal-ıyı mısın anacıgım? Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 incesaz-elifim noktalandı Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Nenes & Pascal Feliz - Platinum Trance dinlemek ayrıcalıktır Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 kım kım kım larsıe. bu kım Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 kimmi Trance şarkı çalan bi dj ben trance dinlerim genellikle sercan ne yapayım beni cezbediyorlar Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 gece yolcuları-bır yer var mı? Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 öyle bir yer yok yok yani Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 gercekten mı ıyıkı soyledın yoksa o kadar yolu bosuna tepecektım:) yahu gece yolcuların albumun dınlıyom ılk dınleyısım ve notu 10 uzerınde 4 Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 yıldız tilbe bir benim ol.... ya bu kadın harbi sölüyor Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 kesınlıkle katılıyorum larsıe. ben bunun bır sarkısı vardı ama evlısın dıye. bununda bende ayrı bır nedenı var ayrı bır konu.sen anladın sanırım.benım sansım kardesım.ya evlı ya nısanlı yada.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 ya gece yolcuların 12 sarkısını dınledım daha 2 sarkı daha var.buraya kadar pek ıyı degıldı. ama sımdı dınledıgım sarkısı cok hosuma gıttı. sozlerı guzel gece yolcuları-olmuyor Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 dün gece hiç tanımadığım bir dişiye sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 seden gürel__dön gel affettim Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 ferhat göçer aşkların en güzeli Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 kendi yaptıgım trance remixi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 gece yolcuları-olmuyor (super tavsıye ederım ) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 yeni türkü_yedikule Haber uçtu devlete de Beş yıl yattım hapiste Yedi düvel zindanından Beterdir yedikule Nargilem duman duman ah Bayıldım aman aman İstanbul güzel ama ah Zabitleri pek yaman Beş yıl bana yaraştı da Nargilem buna şaştı Hergün çizdim usturamla Bağlamam doldu taştı Sarma cigaram yanar ah Çekerim ağır ağır Tekkemiz güzel ama ah Haber uçuranlar var Nargilemin marpucu da Gümüştendir gümüşten Beş değil on beş yıl olsa Ben vazgeçmem bu işten Nargilem duman duman ah Bayıldım aman aman İstanbul güzel ama ah Zabitleri pek yaman Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.