Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Sezen Aksu......................Git........me........... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Eurovision şarkımızı dinliyorum... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Eurovision şarkımızı dinliyorum... ya dıger sarkılara gore bıraz daha guzel geldı bana. benım anlamadıgım nıye bu yarısmaya sacma sapan sozlerı olan sarkılarla katılırlarkı? dıger yabancı ulkelerdekı sarkı sozlerıde emınım boyledır. ne bıleyım soyle sezen aksu dan,ergın koraydan vs.. sozlerı guzel vede mantıklı sarkılar olmaz bunu anlayamadım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 hakan gürses - gitme Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 kımın solydıgını bılmıyorum bayan soyluyor-- delı delı slow guzel bır sarkıymıs Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Mara- Her Kalpte Yara Var... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 DJ Willan House Booty VOL.1 Hip Hop Party Disco Remix (Dirty version Gwen stefani wind it up justin Timberlake sexy back my love eminem disco boys for you fick sie pack sie fix.mp3 Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Boban Markovic & Shantel - Bucovina Dub Not:sayın admin beyendi sizde dinleyin ayrıca bloguma da ekledim Kosovanın bagımsızlıgı serefine.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 DJ Willan House Booty VOL.1 Hip Hop Party Disco Remix (Dirty version Gwen stefani wind it up justin Timberlake sexy back my love eminem disco boys for you fick sie pack sie fix.mp3 Bu tek bir şarkı mı Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Soner Arıca-Biz(siir) Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 deger mi hic deger mi hic deger mi deger mi söyle ... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Zedan çok güzel bir şarkıymış ya Oynattı valla beni burada Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Zedan çok güzel bir şarkıymış ya Oynattı valla beni burada ne mutlu bana ve shantele ozaman Boban Marković Orchestra sına da tabi Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Brooklyn Funk Essentials - Istanbul Twilight Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 kim bu gözlerindeki yabancı... yaralar beni yüreğimden hani ben olacaktım yalancı başının tacı... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 ...............belki birgün özlersin..........EMRE AYDIN Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 avuç içi kadar mutluluk yeter ... fatih erkoç Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 yaşım geldi annem dedi onun gibi evlenmek gerek aman gün almasın,otuzundan bitane bulunsun aynı babasından anne benim koşmam gerek istemiyorum pilav yapmak sana birde torun gerek istemiyorum çocuk bakmak anne ben aşka inanmam önce aşık olmam gerek göz yaşlarıyla sulanmam evlilik benim solmam demek şimdi benle kimler evlenmek ister? canım hem yuva kurmak hem de eğlenmek ister(2X) yaşım geldi annem dedi onun gibi evlenmek gerek nil ne olacak senin bu halin bir yuvan olmayacak sadece kendin... anne benim koşmam gerek istemiyorum pilav yapmak sana birde torun gerek istemiyorum çocuk bakmak anne ben aşka inanmam önce aşık olmak gerek göz yaşlarıyla sulanmam evlilik benim solmam demek anne benim uçmam gerek istemiyorum pilav yapmak sana birde torun gerek istemiyorum çocuk bakmak anne ben aşka inanmam önce aşık olmak gerek göz yaşlarıyla sulanmam evlilik benim solmam demek şimdi benle kimler evlenmek ister? canım hem yuva kurmak hem de eğlenmek ister Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Ogün Sanlısoy-Kaybettik Severken... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 feridun düzağaç__lavinya Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 bu aralar en çok dinledigim şarkı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Aslı- Tüm Şehir Ağladı... sen gittin diye... ! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.