Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 orhan gencebay.. beklemek ibadet, kalmak zulümdür.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Anahtarlar pencerede Tavukta pişer tencerede Yuk böyle bişey ya Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Ne çabuk tükendi olduğun günler Yinemi hasretler yaşayacağım Dün gelmiş gibisin doymadım sana Ne olur sevgilim birgün daha kal Gitme gitme gitme, benim olursun Gidersen geriye dönmeyeceksin Birdaha yüzümü görmeyeceksin Aşkından ölsemde bilmeyeceksin Ne olur sevgilim birgün daha kal Son hatıran olsun ne olur bu gece Ömrümce bu günü hatırlayayım Gitmeyecekmiş gibi sev sev beni Ne olur sevgilim birgün daha kal Gitme gitme gitme benim olursun Gidersen geriye dönmeyeceksin Birdaha yüzümü görmeyeceksin Aşkından ölsemde bilmeyeceksin Ne olur sevgilim birgün daha kal Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 ne yazık ki bu şarkının sözleri yok ne yazıkkı bu şarkının bestesı yok..ismail yk .... bu şarkının bestesı yoksa müzik nıye çalıyo (şakaydı yaw bunu dinlemıom Allah korusun) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Yıkıla yıkıla yaşayan benim Geceler boyunca kahrolan benim Ah edip inleyen mahvolan benim Kötüysem düşkünsem kimene bundan Hayatım karanlık yerlerde geçer Yüreğim kırılmış kadehe benzer Yüzüme nefret le bakmayın yeter Kötüysem düşkünsem kimene bundan Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Yıkıla yıkıla yaşayan benim Geceler boyunca kahrolan benim Ah edip inleyen mahvolan benim Kötüysem düşkünsem kimene bundan Hayatım karanlık yerlerde geçer Yüreğim kırılmış kadehe benzer Yüzüme nefret le bakmayın yeter Kötüysem düşkünsem kimene bundan çok bunalımda gördüm seni üstteki Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Yalaaan,yalan,yalannn....İ:Tatlıses.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Yalaaan,yalan,yalannn....İ:Tatlıses.. sen varya sen..alişan (çatlattın beni burda sağol valla) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 hayko cepkin-sakin olmam lazım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 aaa canım sende vazgeçilmez değilmişsin be canım benden önce hiç sevilmemişsin... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gidiyorum Zaman sadece birazcık zaman Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olağan Zaman sadece birazcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek an Böyle benzer izler etrafında Alışkanlıklarımız bile sıradan Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum ..................................... ................................... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 kenan doğulu-rüzgar... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Bir aşkın sonu daha yine; çaresiz hasret Bu benim yazgım olmuş, böyle gelmiş böyle gidecek Gözü yaşlı geceler belki hiç bitmeyecek Terket; beni sen de terket Terket; hadi,beni sen de terket Kim durdu ki sözünde, şimdi sen duracaksın Kim anladı halimi, sen mi anlayacaksın Kim kaldı ki yanımda, şimdi sen kalacaksın Terket; beni sen de terket Terket; hadi,beni sen de terket Senden bana dağ gibi dertler, çileler kaldı Zaten kaderim böyle yazılmış, ayrılık kardı Kalbim duracak böykle giderse sebebim olacaksın Terket; beni sen de terket Terket; hadi, beni sen de terket Kim durdu ki sözünde, şimdi sen duracaksın Kim anladı halimi, sen mi anlayacaksın Kim kaldı ki yanımda, şimdi sen kalacaksın Terket; beni sen de terket Terket; hadi, beni sen de terket Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Dinlemiyorum kendim söylüyorum... Kolay olmayacak elbet uzulecegim Mutlaka bir iz birakacak Belki de cocuk gibi sana kusecegim Seneler sonra utnarak Dokunup birer birer sevdigin esyalara Hatta belki aglayacagim Aci cektigim dogru ama sen bana bakma Ne olursa olsun seni untacagım Seni sevdigimi unut Sevismelerimiz yalan Unut beni de her yalan gibi unut O sevgiler ki yoktular Onlar umitlerimizdi Ne acilar yaslandi gel zaman git zaman Ayrildigimizi unut Yalnilikler zaten yalan Unut beni de her yalan gibi unut 1 Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Kimbilir bu gidişin dönüşü olacak mı? Ahh nasıl yollarına bakacağım kimbilir? Ufkumda batan güneş bu sabah doğacak mı? Kalben ne kadar dertli olacağım kim bilir? Kim bilir.... Beklemeye tahammül gösteriyor bu gönlüm Ne malum uzun mudur sensiz geçecek ömrüm Belki de baş ucumda arzu ettiğim ölüm Hangi yakın zamanda öleceğim kim bilir ? Kim bilir.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 m.gürses - hasret rüzgarları... bu parça benim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 ilkokuldan esıntıler-ali babanın bir çitfliği var Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 ama bu kadar bunalım takılma bence Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 sorma inek varmış moo moo dıye bağırırmış çiftliğinde ali babanın gelde ağlama sen içersın de buna şinci Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 içerim tabi, ali baba mo' ların arasında sosyal hayatı sıfır olmuş adamcağız, ben kendimi bildim bileli orda yaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 hahaha gözlerım yaşardı gülmekten..sanamı derd oldu alibaba,baksana ali baba köşe baba oldu tıcaretten Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 olsun yazık, hergün tezek sen temizlemiyosun, evde sütü nasıl içiyosun offf offff Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.