Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Koydum sevinçlerimi önüme Baktım hepsi sensin Duyduğum şiirleri boynu bükük çözüldü bütün düğümler Yıpranmış hayatlar, büyük hüzünler bekler, her işte bir hayır bu işte hepsi sensin... Şimdi senden vazmı geçmeliyim? Masal olup yola devam mı etmeliyim? Ben kalpten sorumlu, aşka zorunluydum anladım herşey sensin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 zeynep casalını-dokunma bana Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Pink Floyd- House of The Rising Sun... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Güllerim soldu kaldırımlarda Gonca yüklü dallarıma ayaz vurdu Demlerim oldu son akşamlarda Bir nefeslik duraklarda çiçek açtım Bir tek sana güvenmiştim Öncem yoktu, sonram yoktu Soyundum, sevinç giyindim Sevinmek sanki bir suçtu Hani her şeyindim ben senin Hani kor dudaklındım Hani karlarda açan çiçektim Vazgeçilmezdim Hani her şeyindim ben senin Hani kor dudaklındım Hani karlarda açan çiçektim Vazgeçilmezdim Güllerim soldu kaldırımlarda Gonca yüklü dallarıma ayaz vurdu Demlerim oldu son akşamlarda Bir nefeslik duraklarda çiçek açtım Bir tek sana güvenmiştim Öncem yoktu, sonram yoktu Soyundum, sevinç giyindim Sevinmek sanki bir suçtu Hani her şeyindim ben senin Hani kor dudaklındım Hani karlarda açan çiçektim Vazgeçilmezdim Hani her şeyindim ben senin Hani kor dudaklındım Hani karlarda açan çiçektim Vazgeçilmezdim Hani her şeyindim ben senin Hani kor dudaklındım Hani karlarda açan çiçektim Vazgeçilmezdim Hani her şeyindim ben senin Hani kor dudaklındım Hani karlarda açan çiçektim Vazgeçilmezdim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Aşk kırıntıları- teoman... arkasından ferhat göçer gelmekte.. cennet... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 emma shapplin spente le stelle.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 fındık fıstık ohooo ata demırer Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 kavga etmez sever benii romio romio romio romiooooooooooo Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Metallica-Fade To Black Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Emre Altuğ- Kişiye özel... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönlüne sar beni sev sen sev beni Yorgun düştüm yalnızlıktan Aşkıma kapıl da gel sen gel bana Kanım kaynar bakışından Çıldırırım beni aramazsan öfkeler sarar Gücüm kalmaz yok olamaz Gülme sana böyle tutuldum diye Sana bir ömür adadım diye Gülme ne olur gitme seviyorum Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Martılar ağlardı çöplüklerde Biz seninle gülüşürdük Şehirlere bombalar yağardı her gece Biz durmadan sevişirdik Acımasız olma şimdi bukadar Dün gibi dün gibi çekip gitme Bırakta sarılayım ayaklarına Kum gibi kum gibi ezip geçme Sonbahar damlardı damlalarımıza Biz seninle sararırdık Aydınlansın diye şu kirli yüzler Biz durmadan şavaşırdık Acımasız olma şimdi bukadar Dün gibi dün gibi çekip gitme Bırakta sarılayım ayaklarına Kum gibi kum gibi ezip geçme Biz seninle gülüşürdük Şehirlere bombalar yağardı her gece Biz durmadan sevişirdik Acımasız olma şimdi bukadar Dün gibi dün gibi çekip gitme Bırakta sarılayım ayaklarına Kum gibi kum gibi ezip geçme Sonbahar damlardı damlalarımıza Biz seninle sararırdık Aydınlansın diye şu kirli yüzler Biz durmadan şavaşırdık; Acımasız olma şimdi bukadar Dün gibi dün gibi çekip gitme Bırakta sarılayım ayaklarına Kum gibi kum gibi ezip geçme Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Nesrin emru nevru ze cano Ledbi ceclo piruze Livey lati merencin cano Cejni gisti ruhuze aynur doğan nesrin Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 manga- kandırma kendini Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 fatih erkoç_____senden kalan tek anı bu......... Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 yok öyle el gibi durma gül biraz sana gülmeler yaraşır yok öyle güz gibi soğuk olma Güz ayrılık taşır sezen aksu El gibi Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Eagles - hotel california.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 metallica-noting else matter Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Hayko Cepkin -Hüzünle karışık.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Uzun uzun yolları aştım geldim Gözümü kararttım kaçtım geldim Bana birkez gülesin diye Beni sarıp sevesin diye vay Yandım derdinle yar vay aman yar Beni ele güne mahçup etme Beni boynu bükük geri gönderme oof yar Zalim yar Yerden yere vursan da sevdalım sensin Halim ne sormasan da dermanım sensin Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 ferhat göçer - cennet Banane gelecekse dünyanın sonu Bitecekse bitsin artık hayat yolu Korkum yok içim rahat huzurla dolu Aşkı yaşadım senle bir ömür boyu Yüzümdeki çizgilerin bile adı sen Aldığım her nefesin sebebi sen.. Dünyaya birdaha gelsem sevgilim, arar bulurum yine seni severim.. Cenneti değişmem saçının teline, ömrümün yettiği kadar seni severim.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Acı bitti aşk bu defa Yanıyor içim hala Yüreğimde c a nbuluyor Her vuruşunda Bana sorma hiç o günü Eriyor tenim bedenim Gecelerce iz sürecek Aşk bulunmayacak Sorma, sus sorma Aşkın yıllarca, hoş bir kör tuzak, heyhat Yapma çok yıkıldım, zor avundum Affet, zor kadındım, gel unuttum gel Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Bengü - Aşk Marka Silahım ...hasreti kandır çıkmasın önüme nolursun bu sefer.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 emre aydın kım dokunduysa ona gıt Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.