Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 olsun bak ben snın sende benım serzenışteliğimizin farkındalığındayız.yetme mi gülüm Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 olsun bak ben snın sende benım serzenışteliğimizin farkındalığındayız.yetme mi gülüm bu cümle karşısında saygıylan eğiliyom önünüzde efem... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 bu cümle karşısında saygıylan eğiliyom önünüzde efem... eğilirken dıkkat etsene kafama çarptın off kafam Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 yani minyatür bişe olduğunu kabul ediyosun Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gün batımı gibi kayboluverdin Birden avucumda eridin Sen daha dün beni çok seviyordun Neden bırakıp gittin Yanıp yanıp söndüm,eskimiş fener gibi Durma bir umutla gel bana Belki de olmaz Belki de hatasız olmaz sevgilim Belki de yaşanır Belki de yaşanmaz seninle sevgilim Yaz bulutu kimine gülüp geçer Hasret bürünür gözlerime Sel, fırtına eser başımda Yetmez o zaman ılık sevda... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Çok parçalandım parçalandıkça çoğaldım Diye inanmazsam nasıl yaşarım Birgün daha bittİ ama yarın yeni bir gün Diye inanmazsam nasıl yaşarım Hiçbirşey boşuna yaşanmamıştır Diye inanmazsam nasıl yaşarım Uyuyordum gözüm açıldı uyandım Diye inanmazsam nasılyaşarım Buda gelir geçer diye inanmazsam Nasıl yaşarım Herşey insanlar için Görmek öğrenmek için bazen zorda olsa Herşey insanlar için Umut doğurmak için hayatla seviştim Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 hey you............. pink floyd Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Feridun Düzağaç-Alev Alev Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 yine yeniden ve her zaman müslüm gürses Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 gitmek mi zor kalmak mi zor Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Bu gece yatağa yetim uzandım Bakmadım yanıma görmemek için Kapadım gözümü zaman kazandım Acıyla kıvranıp ölmemek için Bu sensiz ilk gece Uyudum ben güya Adındır her hece Bu sensiz ilk rüya Hani söz vermiştin Hani dönmek yoktu Koyup gittin beni Bensiz ölmek yoktu Bu sabah uykudan öksüz uyandım Bakmadım yanıma yanmamak için Bir soran olsa ya nasıl dayandım Çekipte kendimi vurmamak için Bu sensiz ilk güneş Buz kesti her yanım Elimde kor ateş Bu sensiz ilk çayım Hani söz vermiştin Hani dönmek yoktu Koyup gittin beni Bensiz ölmek yoktu Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 CEM KARACA....... mutlaka yavrum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 sana senı anlatamam ısyan edersın aşkı tekrar ıstemem zıyan edersın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 isyan - hakan gürses Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 can dayandı can dayandı gönül yandı can dayandı senın için her acıya hayat denılen şu kavgada kalbım yenik düştü kavgaya hem sırtıma vuran şu ***** dunyada tek seni sevdım yar uğur ışılak Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Böyle mi olmalıydı sonumuz Böyle mi söz vermiştik Yalan dolu aşkların ortasında Bak bizde yalan olduk Suçum neydi Günahım neydi Benim hatam neydi Ellere sattın beni Ah degermiydi koca aşkı yıkmaya Söylenecek söz yok ama Yine de sen dedim yine de sen dedim Hiç bir zaman senden vazgeçmedim... Tuna Tabu... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Şu karanlık gecenin bir sonu olmalı Şu yağmurun şu kışın Şu karanlık gecenin bir sonu olmalı Hiç dönüşü yok bu kaçışın Ah ben seversem Ağlar gökyüzünde yıldızlar Aşk penceremden Gülen bir çocuk sana bakar Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 çöllerde su gibi özledim senii kutupta yaz gibi özledim seni Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 yalnızca bır kırıntıydın içime düştüğünde vakıtsız anda Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 hazin geliyor - h. taşıyan Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 hazin geliyor - h. taşıyan hazın kım,evı topladınmı bari Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 evim zaten hep topludur evet geldi zaten gitmiyor Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 duman- hatun ( hatunun canı ceker setan aklını basından alır kacar gider satar seni o dilber)dio Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 gerçekten inanıp sevseydın benı böyle sabahları beklermıydım hiç senı aramıyor senı sormuyorsam bu senden vazgeçtım demek değildir bır daha dunyaya gelecek olsam gene böyle severdım seni Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 oysa ben bu gece yüreğim elımde sana bir sırrımı söyleyecektım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.