Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 17 yıl FERRARİ...michael schumacher... are U ready...PAKİTO süper bişey ..canlandırıyor. insanı.)
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 17 yıl evet bayağı canlandırıyor,ama schumacher ın arabası var güzelmi güzel bizim yok
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 17 yıl evet bayağı canlandırıyor,ama schumacher ın arabası var güzelmi güzel bizim yok *** Büyünce bizimde olacakkk..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 17 yıl buyude baban sana buyu de buyu buyude baban sana buyu de buyu buyuyupte 17 ne geldıgın de baban sana ıdamlar alacak ERDAL EREN grup yorum..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 17 yıl hani ıssız bir yoldan geçerken hani bir korku duyarda insan hani bir şarkı söyler içinden İşte öyle birşey..
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 17 yıl Yazar ey aşk nerdesin? güzel yerdesin... sen heryerdesin... tamam da nerdesin?
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 17 yıl Yazar ilhan irem___boşver arkadaş.... ağlama arkadaş ağlama aşk için şu kısacık hayatta bu yaşlar niçin???
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 17 yıl gel biraz kokunu bırak baharımı al soğuktur oralar .............
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 17 yıl Yazar ya bilgisayarıma durmadan virüs giriyo onun sesinden başka ses dinlemıyom
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 17 yıl Yazar Sığınacak başka kimim var Gecemde gündüzümde sen Senin için atan yüreğimin Yangınını bi bilsen Neler neler neler neler Neler yaşatıyorum Neler neler neler neler Neler ne savaşlar veriyorum Neler neler neler neler Neler gözümde büyütüyorum Neler neler neler neler Neler ne hayaller kuruyorum Allahım yardım et Yardım et ölüyorum Bu benimki yol değil Kendimi biliyorum Mışıl mışıl uyuyor Duygu nedir bilmiyor Bense böyle her gece Kendimi yiyiyorum Neler neler neler neler Neler neler neler neler...
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 17 yıl Yazar Sığınacak başka kimim var Gecemde gündüzümde sen Senin için atan yüreğimin Yangınını bi bilsen Neler neler neler neler Neler yaşatıyorum Neler neler neler neler Neler ne savaşlar veriyorum Neler neler neler neler Neler gözümde büyütüyorum Neler neler neler neler Neler ne hayaller kuruyorum Allahım yardım et Yardım et ölüyorum Bu benimki yol değil Kendimi biliyorum Mışıl mışıl uyuyor Duygu nedir bilmiyor Bense böyle her gece Kendimi yiyiyorum Neler neler neler neler Neler neler neler neler...
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 17 yıl Özdemir Erdoğan-Baharda Kuşlar Gibi.. Desemki bir görüşte aşık oldum ben sana.. Sendin bana tüm hayatımı unutturan fırtına..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.