Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Seni güneşten daha fazla ısıtabilirim olur olmaz dertlerinden sıyırabilirim denizlerden dağlardan uçurabilirim nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum bir ömrü bir yastıkta paylaşabilirim iyi ve kötü günde yanında durabilirim bu hayatın sonunu senle bitirebilirim nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum yolun neyse hesapsızca yürüyebilirim senin için bitmez nöbetler tutabilirim korktuğun her ne varsa ondan koruyabilirim nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum seni seviyorum seni seviyorum melekler şahit dursun sevgilim aşkımız kutlu olsun seni seviyorum seni seviyorum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 ferıdun duzagac-benı bırakma slow guzel sarkı gercekten Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 dağılıyor parça parça karanlıklar açılıyor simsiyah bir gece uzanıyor dalga dalga sonsuzluğa unutulan düşlerimiz nerde sevgiyle başlayan hayat seni bir gün çağırınca vira vira demir aldı dünya açılmış hayalleri rüzgarlara vira vira dalgalandı bu dünya terkedip halatları limanlarda yıkılıyor tüm sınırlar birer birer kapanıyor simsiyah bir gece açılıyor hep yürekler denizlere belki hemen belki bugünlerde Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 elıssa-khod balak alaya cok hos sarkı son albumunden Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 UKALA DÜMBELEĞİ Birgün tren duracak Vagonlar boş kalacak Bugünün kıymetini bil Yarın geç olacak Bırak gülünç olayım İster sefil olayım İzin ver umutlanayım Bırak serap göreyim Başka hayat yok bunu bende biliyorum Başka rüyam yok ama ben onu istiyorum Ukala dümbeleği Çok biliyorsun işini Beğenmiyorsun birşeyi Zor dostum zor Mühim olan hangisi Bana lazım sevgisi Yere batsın serveti Ah gönlüm ah Gönül direnme bana Sus kes sesini Ben ki sabırlıyımdır Vefalı kararlıyımdır Bırak hata yapayım Düşündüğüm gibi yaşayım Ne halim varsa göreyim Sonucuna katlanayım Başka hayat yok bunu bende biliyorum Başka rüyam yok ama ben onu istiyorum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Zor öyle zor kabul etmek ayrılığı sana ağlayıp ağlayıp gecelerce yanmayı Sor aşkı sor ama sorma yalnızlığı sana bağlanıp bağlanıp yokluğuna yaslanmayı Unutma dünya küçük bir gün bir yerde karşılaşırız beklerim sabrım büyük dönersein kavuşuruz Avrupa duyacak aşkımın çınlayan sesini Herkezler soracak böyle çekip gidecek Avrupa dikecek bizim gibilerin heykelini Bütün dünya bilecek seni sevmeyi sevdiğimi. Alıntı
Φ KARLI DAĞ Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Birsey söyle biraz olsun yardim et Gelemiyorum üstesinden Ben bu askin tek basima Susta sen sustun ya Yalnizlik coktu üstüme Anladim bu bir rüya. anladim bu son veda... Her gece hayalimde ciziyorum resmini.. Her halini fikrine sürgün sesine hasret Sabah olup uyaninca silipde gidiyorsun ya Tek basima zaten hic benim olmadin ki.. Yine de insan soruyor kendine bu yazik hikayenin neresindeyim yeterki.. Susma birseyler söyle biraz olsun yardim et Gelemiyorum üstesinden Ben bu askin tek basima... Susta sen sustun ya Yalnizlik coktu üstüme Anladim bu bir rüya. anladim bu son veda... Ne kadar kirilsamda Ah etmem hakkim yok buna Hem zaten davetsiz bir misafirdim Ben askimla ne bir aptalin gölgesiyim Ne bir sevda küresiyim Sadece hesapsiz bir gönül bahcesiyim.. Yine de insan soruyor kendine bu yazik hikayenin neresindeyim yeterki.. Susma birseyler söyle biraz olsun yardim et Gelemiyorum üstesinden Ben bu askin tek basima... Susta sen sustun ya Yalnizlik coktu üstüme Anladim bu bir rüya. anladim bu son veda... nev Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Eğer bana ayıracak vaktin varsa Kendini savunacak gücün varsa Sende az da olsa gurur varsa Evde bekliyorum Olmuyor böyle boş konuşmakla Bir kaç gün görüşüp sonra kaçmakla Doğruyu söyleyecek yüzün yoksa Gelme istemiyorum Ne üzülür ne sıkılır Sadece birazcık düşünür Hemen yeni bir aşık bulunur Yerin çok çabuk doldurulur Sevgilimi koluma takarım Bebekte üç beş tur atarım Olmadı bi de sinema yaparım Gördüğün gibi çok unutkanım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Maroon 5- Secret Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 müslüm gürses - hasret rüzgarları Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 GULBEN ERGEN-YONCA BAHCESI Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Tonto el que no entienda Cuenta una leyenda Que una hembra gitana Conjuro a la luna hasta el amanecer Liorando pedia Al llegar el dia Desposar un cale Tendras a tu hombre piel morena Desde el cielo hablo la luna llena Pero a cambio quiero El hijo primero Que le engendres a el Que quien su hijo inmola Para no estar sola Poco le iba a querer Luna quieres ser madre Y no encuentras querer Que te haga mujer Dime luna de plata Que pretendes hacer Con un niño de piel Hijo de la luna De padre canela nacio un niño Blanco como el lomo de un armiño Con los ojos grises En vez de aceituna Niño albino de luna Maldita su estampa Este hijo es de un payo Y yo no me lo callo Luna quieres ser madre Y no encuentras querer Que te haga mujer Dime luna de plata Que pretendes hacer Con un niño de piel Hijo de la luna Gitano al creerse deshonrado Se fue a su mujer cuchillo en mano De quien es el hijo Me has engañao fijo Y de muerte la hirio Luego se hizo al monte Con el niño en brazos Y alli le abandono Luna quieres ser madre Y no encuentras querer Que te haga mujer Dime luna de plata Que pretendes hacer Con un niño de piel Hijo de la luna Y en las noches que haya luna llena Sera porque el niño este de buenas Y si el niño llora Menguara la luna Para hacerie una cuna Y si el niño llora Menguara la luna Para hacerie una cuna Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 demet akalın__mucize Hatırlatayım müsadenle, Fazla değil,geçen sene Biz ayrıldık,seve seve Barışmamız bir mucize... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Gücün Var mı Sevgilim Derin Sularda İnci Tanesi Aramaya Cesaretin Kaldıysa Hala Benle Aşktan Konuşmaya Söyle Canım Sevgilim Hayat Bize Oyun Oynuyor Olabilir mi Yorgun Gibi Bir Halin Var Duyguların Karışık Olabilir mi Sil Baştan Başlamak Gerek Bazen Hayatı Sıfırlamak Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Herşeyi Unutmak Sanki Bugün Son Günmüş Gibi Dolu Dolu Yaşamak İstiyorum Ben Her Ne Çıkarsa Yoluma Selam Verip Yürümek İstiyorum Ben....... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Denizlerin Türküsü..............Grup YOL............. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 ya sen gel yada bana ecelim gelsin. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 grup84-azap yenı albumunden cook guzel bır slow parca.sıddetle tavsıye ederım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 Mor ve Ötesi - Deli Aranıyor sahibi ruhumun tam yerine mi düştüüüümm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 bırakma beni insanlar kötü bırakma beni korkuyorum-kıraç Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Kıvırcık ALİ..................3 .cü gurbet..... Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 musa ft gülşah-çek git bebeğim Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Cevdet Bagca.........Yasaklarda............. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 haykı&yas-ne olur cok eglencek bıre sarkı Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Selda...........Uğurlar ola............ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.