Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 17 yıl işkenceye tabi tutuldum..yeni bir müzik aleti çalmayı deneyen biri tarafından.. onu dinliyorum
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl Sensiz olmuyor,yerine konmuyor.. Kimsenin eli,senin gibi dokunmuyor.. Karlara inat,yürürüm yollarına.. Adını camlara,yazdım okunmuyor..
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl hasret ayazlarında yanıyor sabahlarda bu sana kalan en son damla
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl Yazar barış manço__gibi gibi yüzüme karşı git diyorsun ama sanki gözlerin kal der gibi gibi :lol:
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl barış manço__gibi gibi yüzüme karşı git diyorsun ama sanki gözlerin kal der gibi gibi :lol: Ne tesadüf bende aynı şarkıyı dinliyordum Yeter çektiğim insaf et gayri Senin bana gönlün var gibi gibi..
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 17 yıl Yazar gidiyormusun aşkım git yolun açık ola perişanmısın inanmam inandır o zaman üzmez beni dertlerin anlatma dinlemem aynalarda yalancı yüzün şimdi bir hayal kimselere güvenmiyorum aşka inanmıyorum kaç kere yenildim sana ey aşk bundan utanmıyorum
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 17 yıl hazal---surgun askımız muhurlendın sen benım omrume kalplerde son yangınız ıkı yaralıyız sımdı ayrıyız bız senınle masum gunahsız baska tende surgun askımız eskı sarkılar cok daha guzel ya.bu sarkıyı hatırlıyosunuzdur umarım.hatırlamıyorsanız bulup dınlemeyı deneyın bence ıyı gelecektır
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 17 yıl Yazar erkin koray__aşkımız bitecek aşkımız bitecek böyle giderse.... ben de hiç günah yok kabahat sende....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.