Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 17 yıl Yazar çağlayan__tepe tepe tepe tepe kullan kalbini bensiz git istediğinin ol ben daha mutluyum sensiz kuru yapraklar gibi sol........
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 17 yıl Yazar unut beni unuttuğum gibi seni unut ki beni yanındakini aldatma giden kaybedendir gittin kaybettin bir şehir yakınıma bile yaklaşma........
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 17 yıl Yazar Karlı kayın ormanında Yürüyorum geceleyin Efkarlıyım, efkarlıyım Elini ver nerde elin Memleket mi yıldızlar mı Gençliğim mi daha uzak Kayınların arasında Bir pencere sarı sıcak Ben ordan geçerken biri Amca dese gir içeri Girip yerden selamlasa Hane içindekileri Yedi tepeli şehrimde Bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp Ne de düşünmek ölümü
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl Yazar Yeni bir aşkı kabul edemez Bir kalbi iki kişi paylaşamaz Unutmadı onu terkedeni Gönlünü gün edeni sevmez sevda İster hep onu üzeni Her ona kucak açan olmaz fayda Bekler hep onu sileni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.