Misafir Sands Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 killa hakan-kadıkoey kreuzberg Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 anlamadan dinlemeden son sözümü söylemeden nereye böyle ... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 yar saçların lüle lüle yar beyaz güle o gül benm hayatımdır ölürümdür vermem ele.... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 Benden çekiniyomuşsun bana göre değil hiç diyomuşsun, çok baskın çok iddialı fazla popüler buluyommuşsun.... peki benim bi kalbim olduğunu, senin aşkınla dolduğunu göz göze gelince mahvolduğumu gerçektenmi görmüyorsun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 Tual-Tiryakinim Son bir isteğim senden Bir daha deneyelim Bunca yıl sonra yine Bu istek çok mu söyle Çıldırtsanda seninim Yalvartsanda seninim Tiryakinim..tiryakinim.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 dürüyemin güğümleri kalaylı ahhh kalaylııı fistan giymişşşş etekleriii alaylııı alaylııı aman aman Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 chemical brothers- the salmon dance klibi izleyinde begenmezseniz gelin Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 dinledim böylece balıkların sanatsal konulardaki yeteneklerinide görmüş oldum.. bende size Müslüm Gürses'ten hasret rüzgarlarını dinlemenizi öneririm.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2007 seni çok özledim gece gözlüm benim son bahar rüzgarı kırarken dalları ayrı dülşen yaprak yaşarmı söyle olsaydım olsaydım ben yağmur olsaydım düşseydim bulutlardan kirpikte dursaydımm ben rüzgar olsaydım esseydim denizlerde kalbinde uyusaydım... unutuldummu ben seviyorsan bulutları tut gel yinbe gidersin Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2007 neler yaşadım şu kısa hayatımda sen benim tek hatıramsın.. hiçbirzaman doymadım sana doyamam bin yıl daha yaşasamda günlerden sen aylardan sen yıllar zaten sensin ! nasıl ayrılacağız biz seninle ömrüm bin yıl olsada doyamam sana ellerim ellerinde olsun daima beni sen uğurla son yolculuğuma en kırmızısından bir karanfil olsun aç perdeleri kalbim ışıkla dolsun gözlerin gözlerimin içinde kalsın lütfenn söyle karanlığa söyle şarkımızı ben hiç kıyamam gözyaşlrına melekler ağlarmı hiç bebeğimm... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2007 müslüm babayı dünledükten sonra sizlere cat stevens - my lady darbanville Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2007 crazy frog we are the çempiins .... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 baba zula-sezbeler Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 suavi - uçurum var aramızda Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 radyoıdakı sunucunun çenesını,şarkı verselerde dınlesek Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 Telefonumun zil sesini..Bi sapık dadandı,aramaktan vazgeçmiyor ya.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 mustafa ceceli/unutamam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 karbeyazdır ölüm ellerinden gülüm yine yoksun diye düşmanım her güne dursun dünya dönmesin sensiz yaşatmasın off Allahım sensiz karbeyazdır ölüm ellerinden gülüm kerim tekin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 teoman___senden önce senden sonra....... Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Aslı Güngör kalp kalbe karşı uyandım bir den seninle gece üçü bulmamış bir bulut durdu gözümde hasret bize uymamış kalp kalbe karşı derler sende üzüldün mü? ay bile çeker gider geceyi düşündün mü? yanlızlık bende saklı çıkmaz bir an dışarı elimde bir fotoğraf o şimdi burda olmalı kalp kalbe karşı derler sende üzüldün mü? ay bile çeker gider beni hiç düşündün mü? sensizlik bende saklı çıkmaz bir an dışarı elimde bir fotoğraf o şimdi burda olmalı.......... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 kölem ol gel desen gelmemmi yar uğrumda öl desen ölmemmi yar bir anlasan bir dinlesen kalbim senin için çarpıyor yar.... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 The salmon dance yaw taktım bunada klibi güzel napim teşekkürler chemical brothers size içli köfte ısmarlıcam Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 kanun taksimi..bakalım hangi şarkı başlayacak Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 micheal jackson billie jean benım oglum değil diye bagırıyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.