Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 ayşiiigüllll huuu özledim ben seniiii bi tane öpcük alıp gitcemmm, uzat bakim yanağııı, hehh şöööleeee muuucccccccuuuukkkkkk bu sensin miii? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Canım Taurusum,ayyy,nasıl mutlu oldum ben.İç benim için,ben içmiş gibi oldum şimdiden tavşan kanı çayı.Kulaklarına da kiraz as diycem ama,olmaz diil mi? Ablacım;İçtikten sonra gördüm ama birkerede onun için giderim yaw.. yani Ayşegülüm 35 yaşındaki kocaman adam kulaklarında asılı kirazlarla.. olmaz mı olur aslında..hemide çok güzel olur.. taurusmutis..Allah aşkına kirazları kulağına asmış halinle bi fotonu çekip,şuracığa eklesen kardeş.. amaaan ne güzel olurdu ya.. Diloooş; Deli halime döndürme beni,bak psikopata bağlar,buraları dağıtırım ha.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Ablacım;İçtikten sonra gördüm ama birkerede onun için giderim yaw..Diloooş; Deli halime döndürme beni,bak psikopata bağlar,buraları dağıtırım ha.. Buraları dağıtma Taurusum yaaa.Diloşun defterlerini dağıt... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Tamam ablacım.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 ayşiiigüllll huuu özledim ben seniiii bi tane öpcük alıp gitcemmm, uzat bakim yanağııı, hehh şöööleeee muuucccccccuuuukkkkkk bu sensin miii? Gloriam,canıııım,derslerin bitti mi?Ben de seni özledim.Seni bizim evde herkes tanıyor,sarı laleni görünce hepbir ağızdan''forumun en zeki kızı''diyorlar,öylece ezberlettim.Ama tek taraftan öpülmez biliyorsun,öbür yanağımı da uzattım..... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gloriam,canıııım,derslerin bitti mi?Ben de seni özledim.Seni bizim evde herkes tanıyor,sarı laleni görünce hepbir ağızdan''forumun en zeki kızı''diyorlar,öylece ezberlettim.Ama tek taraftan öpülmez biliyorsun,öbür yanağımı da uzattım..... heee utandırınnnn benii, utandırınnnn tübeee tübeeeee deli karakterrrr seniii yirrrrimmm ben senii yirrriiiimmmmmm.... dersler mi yok daha bitmedi, iki odevim kaldı birer hafta arayla teslim etcem 11 hairan da inşallah sağ salim işin içinden çıkmış olcam tek taraftan öpmüşümm dimiii, ama şimdi burdan tekrar öpmimm çünkü ben sana doğumgunu sayfamdan bi öpücük daha gonderdiydim... boylece iki yanaktan olmuş olur... şimdi bi tane daha opersem gene tek yanak kalırrr çok şekersin çokkkk Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Leylam,milkaları çocuklar yedi maalesef.Şiir için teşekkür ederim.Senin için birkaç mısra oluşturmaya çalıştım,ama bu aralar zihnim dağınık,başaramadım.Ovamın,yaylamın kokusu,çanakkale rüzgarı,akdenizin mavisi,şühedaya vatan selamı,çölde açan gelincik leylam...gibi.Ama toparlayamadım.Bilmem,zihnimdeki leylam imajını anlatabildim mi? Sardunyam,komaya girdim ama kızımın dersleri yüzünden.Pazar günü,evde sıkılıyor,dışarıda çalışsın diye çay bahçelerinde süründüm,farkında olmadan üşütmüşüm.Dün dut yemiş bülbül gibi,hiç sesim çıkmadı.Evdekiler neyin var diyorlar,neyim olduğunu anlayıp cevap bile veremiyorum.Neyse ki bugün açıldım biraz. Egzorsist,sende sanki oğlumu görüyorum.Öyle duygulu,şair,insancıl....Çok iyi bir ruhsun sen.Şiirin çok güzel. Diloşum,korkunç Hary'nin kendi laptopu var.Hem o bana operasyon yapmaz,korkma meleğim,evin müdürü benim. Güzel dostlarım,sizi tanıdığım için,varlığınızı bana duyurduğunuz için çok teşekkür ederim.Çok seviyorum sizleri,çok... Sen estikçe ben titrerim kelebek neden gelmiyor? Ayşegül ablacığım.. Yeni gördüm,demek benim için şiir yazacaktın,çok duygulandım..Zihnindeki leyla imajı çok hoş,gerçekte ben o kadar olamam,senin kalbinin güzel görmesi o.. Sen de bana sanki benim annem gibi bir anneymişsin gibi geliyor,zaten profilindeki rakamlar doğruysa aynı yaştasınız..Annemin en büyük çocuğuyum,tabi babamın da ,arkadaşlarımın annelerinden farklıydı benim annem,onlar; çocuklarının yırttığı kitaplarını sobaya tıktıklarını,kırdıkları oyuncakları ayıklayıp çöpe attıklarını anlatırlardı anneme..annem yırtılan kitapları onarır,yapıştırır,eksik bile olsa atmazdı,kırılan oyuncaklarımızı da tehlikeli,sivri olmadığı sürece..hatta oyuncak çöplüğü gibydi evimiz,annem dağıtmamıza da izin verirdi,sonradan toplamak şartıyla,evdeki herşeyi oyunlarımıza dahil ederdik..bu bize kitapların,bilginin değerini öğretti,annemin evinde hala benden kalma,yırtık pırtık da olsa,dolaplar dolusu çocuk kitabı,ders kitabı vs var..o kırık oyuncaklarla biz öyle oyunlar keşfettik ve oynadık ki kardeşlerimle,çocukluğumu çok lezzetli yaşadım ve üreticiliğimiz gelişti..ve benim annem de şiir yazardı,bizler için..beni resim,kompozisyon yarışmalarına katılmam için teşvik ederdi,resmim ve kompozisyonum iyiydi ama şiir yazamazdım,şiir yarışmasına da katıl,yazabilirsin,ben yardım ederim derdi..sonra bulaşık yıkarken ''kalemi kağıdı al gel koş'' diye çağırır,aklına gelen mısraları unutmadan hemen yazdırırdı..çok ama çok güzel şeyler paylaştım annemle.. Arkadaş gibiydik,halen öyleyiz..Hatta şimdilerde benim ona anne olarak ihtiyaç duyduğum kadar,o da bana hem evlat hem de herşeyini paylaşacağı,dertleşeceği bir arkadaş olarak ihtiyaç duyuyor ve bekliyor.. Başını şişirdim,samimiyetine güvendim ablacım..Senin evlatlarının da senin hakkında benim gibi düşündüğüne ve düşüneceğine eminim..Seni seviyorum.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 gell gellll bi sarilimmmmmmm... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 gell gellll bi sarilimmmmmmm... Gloriam,tam da işte benim bizim evdeki halim bu...Allah Allaaaahhh,sanki benim çocuklar burda da peşime düşmüş,gel gell bi sarıliym,uzat yanağını öpçem diye sıkıştırıyorlar beni...Canımmmmmm,aileme hoşgeldin.Sarıl iyice. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Ayşegül ablacığım.. Yeni gördüm,demek benim için şiir yazacaktın,çok duygulandım..Zihnindeki leyla imajı çok hoş,gerçekte ben o kadar olamam,senin kalbinin güzel görmesi o.. Sen de bana sanki benim annem gibi bir anneymişsin gibi geliyor,zaten profilindeki rakamlar doğruysa aynı yaştasınız..Annemin en büyük çocuğuyum,tabi babamın da ,arkadaşlarımın annelerinden farklıydı benim annem,onlar; çocuklarının yırttığı kitaplarını sobaya tıktıklarını,kırdıkları oyuncakları ayıklayıp çöpe attıklarını anlatırlardı anneme..annem yırtılan kitapları onarır,yapıştırır,eksik bile olsa atmazdı,kırılan oyuncaklarımızı da tehlikeli,sivri olmadığı sürece..hatta oyuncak çöplüğü gibydi evimiz,annem dağıtmamıza da izin verirdi,sonradan toplamak şartıyla,evdeki herşeyi oyunlarımıza dahil ederdik..bu bize kitapların,bilginin değerini öğretti,annemin evinde hala benden kalma,yırtık pırtık da olsa,dolaplar dolusu çocuk kitabı,ders kitabı vs var..o kırık oyuncaklarla biz öyle oyunlar keşfettik ve oynadık ki kardeşlerimle,çocukluğumu çok lezzetli yaşadım ve üreticiliğimiz gelişti..ve benim annem de şiir yazardı,bizler için..beni resim,kompozisyon yarışmalarına katılmam için teşvik ederdi,resmim ve kompozisyonum iyiydi ama şiir yazamazdım,şiir yarışmasına da katıl,yazabilirsin,ben yardım ederim derdi..sonra bulaşık yıkarken ''kalemi kağıdı al gel koş'' diye çağırır,aklına gelen mısraları unutmadan hemen yazdırırdı..çok ama çok güzel şeyler paylaştım annemle.. Arkadaş gibiydik,halen öyleyiz..Hatta şimdilerde benim ona anne olarak ihtiyaç duyduğum kadar,o da bana hem evlat hem de herşeyini paylaşacağı,dertleşeceği bir arkadaş olarak ihtiyaç duyuyor ve bekliyor.. Başını şişirdim,samimiyetine güvendim ablacım..Senin evlatlarının da senin hakkında benim gibi düşündüğüne ve düşüneceğine eminim..Seni seviyorum.. Leylam,güzel yavrum....Sen benim zihnimdeki Leyla imajı neden olamayacakmışsın ki,daha da güzelsin sen...Bugün nostaljik topicte dedeciğin için yazdığın yazıyı okuyup da ağladım kendi kendime...O duyguları hisseden bir insan...Üstelik bu yaşta...Evet,doğru hissetmişsin,ben de tam senin annen gibi bir anneyim.Bizim evde de heryer oyuncak,dergi,kitap dolu...Hiçbirini atmıyorum.oğlum senin yaşında herhalde,23 yaşında,onun ninja turtle'ları,oyuncak askerleri,arabaları hepsi duruyor.Yalnız bazen,artık hiç aramayacaklarına emin olduğum oyuncakları onlar yokken ufak poşetlere koyuyorum,başka çocukları sevindirmek için götürüyorum.Mutfakta bir şey yaparken de ikisi birden yanımda,yalnız ikisi de yalnızca onunla ilgilenmemi istiyor,kavga ediyorlar hep... Ben de tıpkı annen gibi,senin uzakta olmandan acı duyuyorum,canım sıkılıyor... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Leylam,güzel yavrum....Sen benim zihnimdeki Leyla imajı neden olamayacakmışsın ki,daha da güzelsin sen...Bugün nostaljik topicte dedeciğin için yazdığın yazıyı okuyup da ağladım kendi kendime...O duyguları hisseden bir insan...Üstelik bu yaşta...Evet,doğru hissetmişsin,ben de tam senin annen gibi bir anneyim.Bizim evde de heryer oyuncak,dergi,kitap dolu...Hiçbirini atmıyorum.oğlum senin yaşında herhalde,23 yaşında,onun ninja turtle'ları,oyuncak askerleri,arabaları hepsi duruyor.Yalnız bazen,artık hiç aramayacaklarına emin olduğum oyuncakları onlar yokken ufak poşetlere koyuyorum,başka çocukları sevindirmek için götürüyorum.Mutfakta bir şey yaparken de ikisi birden yanımda,yalnız ikisi de yalnızca onunla ilgilenmemi istiyor,kavga ediyorlar hep...Ben de tıpkı annen gibi,senin uzakta olmandan acı duyuyorum,canım sıkılıyor... Canım ablacığım..Ben senin her yazını hissederek okuyorum zaten de şu sözlerin ağlattı beni de..İnsan yaşadıkça sevdiklerinden teker teker ayrılmaya mahkummuş,anladım..kimini kaybederek,kiminden gurbet yüzünden..Bir taraftan çok güzel kazançlar da oluyor,bir yandan ayrılırken bir yandan evlat,torun sahibi olunabiliyor..ya da yeni ve sıcacık dostlar..ailemden ayrılıp buralara gelmesem belki sizleri hiç tanımayacaktım.. Allah seni evlatlarından ayırmasın,ben de geçici de olsa kavuşacağım kısa bir zaman sonra inşallah..o zaman ilk işlerimden birisi,seni anneme anlatacağım.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Ayşegülüm nerdesin Hala şarj mı oluyon.Bişey diyeyimmi; Ben senin şevkatinle şarj oldum sanırsam bugün bomba gibiyim Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Ayşegülüm nerdesin Hala şarj mı oluyon.Bişey diyeyimmi;Ben senin şevkatinle şarj oldum sanırsam bugün bomba gibiyim Çok sevindim güzel Radyam...Şarj oldum da,enginar bile pişirdim,ama çok mutsuzum.Babamın bana hediye ettiği Yunus Emre kitabımı kaybettim evin içinde,bütün kitaplığı boşalttım,heryeri aradım,dış kabı var,içi yok....Evlenme hediyesi almıştı bize,içinde yazısı da vardı,çok kötü bir insanım ben,nereye gitti ki kitap???????Neyse,ben yine aramaya gidiyorum.Sen hep öyle bomba gibi kal,sakın bozulma tamam mı?Şefkatim hep seninle... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 kahırlanma hemen canım yaa..evin bi köşesinden çıkar mutlaka..tabi babacığının armağanı ne deolsa anlamı ve değeri büyüktür..ama dış kabı oralardaysa..içide çok uzağa gitmiş olamaz.. yağmur var şehrimde..yaz yağmuru..nasıl severim.. severmisin sende..işyerimde odamın camını açtım sonuna kadar..miss gibi toprak kokuyor..içimden bir his; diloş çık dışarı, ıslan sırılsıklam diyor..dinlesem mi..? dediğini dün yaptım, ama pek işe yaramadı ne yazık ki.. olsun..yine de denendi.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Veeeeeee........Ayşegül,deriiiiiiiin bir sessizliğe bürünür........ Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Ayşegül çiçek getirdim sana nasılsın canım Ayşegülüm özledim seni... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 aa Ayşegülüm ne oldu ki sana?.. ne sebeple öyle derin bi sessizliğe büründün canım benim.. dur seni keyiflendircek birşeyler yapıyım da icük moralin yerine gelsin ha.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 biliyormusun gerçekten..? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Ayşegül neden derin bir sessizliğe büründün? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Şarkı söyleyen kadınlar Yürekleri sığ bir denizdir ne gemiler gelir de geçerken hevesleri kursaklarında oturuverirler karaya ne mal’a telaşları vardır ne mülk’e gezseler ya ülke ülke hayat aşkın bittiği yerde sonlanır masumiyet dudaklarında en gizli hazinelerini krallardan saklar bir inada bir murada aksini bulur pespaye çirkin surat korsanlara verirler saçları dolaşık bahtları karışık yavrulu yavrusuz yürüyen duran oturan kalkan lakin illa ki şarkı söyleyen kadınlar umudun seher meltemi gibi yaz sabahlarına sıcacık uyanırlar bu kışta bitecek nasılsa dönecek gök yüzümüze telaşlı kırlangıçlar adam olmanın birinci kuralını diyivereyim mi sizlere yaşamaktan bir netice çıkartmak istiyorsanız ‘’O’’ kadınları dinleyiniz sonra yüreğinize sorunuz masallarınızın kahramanlarını anne anne sözleri kulaklarınızda çınlayacaktır hatıralarınızı öldürdüğünüz gecelerin sabaha ulaştığı anlarda güvercinlere ekmek ufalayan menekşe gözlü kızınızın kırmızı başlıklı şapkasını çalacak diye peşine düştüğünüz hain kurdun yüreğini yumuşatabilecek güç kadife seslerindedir ah o kadınların şarkı söyleyen kadınlar geçip gittiler dünyamızdan uzun zamandır suskun şiirler yazıyorlar hayata dair ve artık gülmüyorlar oysa karıncanın kalbi kararınca güneşe doğru yürür ağır aksak kafası karışsa da ayakları karışmaz yol onu doğru yuvasına götürür çekirdek kabuğu taşır kendiyle yarışır bakmaz ardına zalimlerin zalimliklerini vurmalı birileri yüzlerine yüzlerine zamanın kırbacı şaklarken daha bir hızla yüzlerimize hayallerimizden koşarak gelen çocukluğumuz tutunur eteklerine uzun topuklu papuçlarından düşmüşlerdi henüz gençlik varken yanaklarında sonrası malum hatıratlar herkesle beraber yaşanmışlık şarkı söyleyen kadınlar tanıyorum ak pak bütün güzellikleriyle karşımda şimdi saçlarına düşen aklara inat rüzgarlara karşı duruyorlar uzun zamandır susuyorlar Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Sardunyam,canım kardeşim....Güzel kalpli Diloşum.....Küçük bir şaka yaptım,esprik hesabı....Siz benimle ilgilenin diye...Bazen bizimkiler dışarıdan gelince kanapenin arkasına filan saklanıp kendimi aratıyorum onlara,o tür bişey işte....Var ya,hepinizi de çooooook seviyorum.Hep mutlu olun canım dostlarım. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Bende seni seviyorum Ayşegülüm... Dimek saklanbaç oynamayı seviyorsun o zaman ebesin şimdi, Diloşum saklan elma dersem çık armut dersem çıkma Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Canım ablacım,nasılsın bugün..Sessizliğinin şaka olmasına çok sevindim.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Canım ablacım,nasılsın bugün..Sessizliğinin şaka olmasına çok sevindim.. İyiyim LeylaM benim...Çocukların sene sonu sınavları var bu hafta.Onlara destek oluyorum,o yüzden hep geç yatıyoruz,uykusuzum biraz.Bu da senin için: Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Amann bu profiteroller nefiss,uf uf.. teşekkür ederim,sarılayım Allah kolaylık versin ablacığım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.