Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Ayşegülüm merhaba bir uğrayım dedim geçerken sana... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 canım geldin mi sen??????Özledim seni... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 geldim ve bende seni özledim... kocaman kocaman kucakladım seni... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 ADINA ISLANIYOR SAÇLARIM Issız bir kentin sokaklarında, Meçhule uzayan adımlarımdasın Dışarıda bulut akar, gece akar, yıldız akar İçimdeyse sen akarsın. Bilirsin ki kuzey rüzgarları beslenir saçlarımda Ve yangın havasında yağar benim karım, Serseri yağmurlar altında Adına ıslanıyor saçlarım, Adına ıslanıyor saçlarım... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Frozen,kardeşim,defterime hoşgeldin.Şiirin için teşekkür ederim,seni burada görmek çok güzel oldu nedense,kendimi iyi hissettim,bana değer verdiğin için... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 bir sözün şu şiiri çağrıştırdı..Leman Sam'ın bu şarkısını biliyorsan eğer daha bi anlamlı gelecek..oku canım.. Beni artık sevmeyin (bir şarkıdan geçerken..masal perisi*) “..elini son defa yanağıma koy../..istemiyorsan giderim..giderim..” inandığım değerleri kaldırdım çeyiz sandığıma sakladım../..kenarlarını tığla ördüğüm umutlarımın arasına parmaklarımda naftalin kokusu alışamadım unutulmaya kaç yaşında sevdim ben bu yalnızlığı.? hangi yürek öncüsü oldu ezinç taşkınlıklarımın..? bana düşen artık susmaktır toplamından taşıyorum iç acılarımın defterimin arasında kurutulmuş anılar yüzlerinde palyaço gülüşleri kimbilir../..hangi sevdadan kalma “..serin bir sonbahar akşamında söz../..ismini unutur silerim..silerim..” isyan perdesini indirdi gece, suya yansıdı öksüzlüğüm şehrin kapılarını tutsun bütün yıldızlar, yoksa firar edip kaçacak hüznüm sevdiğim erkekler geliyor aklıma bir çocuk gibi usulca sokulup, bir nehir gibi akıp giden erkekler ama sen son vurgunum../...en çok vurulduğum veda mektubun hala cüzdanımda biraz yırtıldı ve buruştu ama tek kanıtı biten bir aşkın yoksa../..kimse inanmıyor ayrıldığımıza “..tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri.../..bir defa daha yazsa bebeğim...bebeğim..bebeğim..” ah bu ben grameri bozuk bir hikayenin içinde, yüklemini kaybetmiş bir cümle gibiyim sindire sindire yaşamalı ayrılıkları da belki de bu yüzden../..hala aşık gibiyim hangi kırgınlığın içinde boğuldu gülüşlerim...? iğnesi kırılmış bir plak gibi dönüyorum olduğum yerde ve şarkılarımı kusamıyorum gücenik makamından eserler dinleyemediniz, hepinizden özür diliyorum “..eğer bir masal perisi girerse rüyalarına../..öldü dersin gül güzeli, tılsımını kaybetti..” çok erken susturuldum bu yüzden bu üç boyutlu sarhoşluklar fasl-ı şahane yıkılışlar alnımda eksik bir veda busesi, mümkün değil../..sevilemez ayrılıklar sol göğsüm../..yanık göğsüm nasıl da zor sevgi aramak resimlerde bir çocuk olsam kolaydı ama../..büyüdüm “..uğruna döktüğüm gözyaşları için../..yağmurdan özür dilerim..dilerim..” beni artık sevmeyin tuza yatırdım gönlümü../..düşlerimin yanına gözlerimde esrik bir sızı, alışamadım unutulmaya * Leman Sam, şarkısı Pelin Onay Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 bir sözün şu şiiri çağrıştırdı..Leman Sam'ın bu şarkısını biliyorsan eğer daha bi anlamlı gelecek..oku canım.. Beni artık sevmeyin (bir şarkıdan geçerken..masal perisi*) “..elini son defa yanağıma koy../..istemiyorsan giderim..giderim..” inandığım değerleri kaldırdım çeyiz sandığıma sakladım../..kenarlarını tığla ördüğüm umutlarımın arasına parmaklarımda naftalin kokusu alışamadım unutulmaya kaç yaşında sevdim ben bu yalnızlığı.? hangi yürek öncüsü oldu ezinç taşkınlıklarımın..? bana düşen artık susmaktır toplamından taşıyorum iç acılarımın defterimin arasında kurutulmuş anılar yüzlerinde palyaço gülüşleri kimbilir../..hangi sevdadan kalma “..serin bir sonbahar akşamında söz../..ismini unutur silerim..silerim..” isyan perdesini indirdi gece, suya yansıdı öksüzlüğüm şehrin kapılarını tutsun bütün yıldızlar, yoksa firar edip kaçacak hüznüm sevdiğim erkekler geliyor aklıma bir çocuk gibi usulca sokulup, bir nehir gibi akıp giden erkekler ama sen son vurgunum../...en çok vurulduğum veda mektubun hala cüzdanımda biraz yırtıldı ve buruştu ama tek kanıtı biten bir aşkın yoksa../..kimse inanmıyor ayrıldığımıza “..tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri.../..bir defa daha yazsa bebeğim...bebeğim..bebeğim..” ah bu ben grameri bozuk bir hikayenin içinde, yüklemini kaybetmiş bir cümle gibiyim sindire sindire yaşamalı ayrılıkları da belki de bu yüzden../..hala aşık gibiyim hangi kırgınlığın içinde boğuldu gülüşlerim...? iğnesi kırılmış bir plak gibi dönüyorum olduğum yerde ve şarkılarımı kusamıyorum gücenik makamından eserler dinleyemediniz, hepinizden özür diliyorum “..eğer bir masal perisi girerse rüyalarına../..öldü dersin gül güzeli, tılsımını kaybetti..” çok erken susturuldum bu yüzden bu üç boyutlu sarhoşluklar fasl-ı şahane yıkılışlar alnımda eksik bir veda busesi, mümkün değil../..sevilemez ayrılıklar sol göğsüm../..yanık göğsüm nasıl da zor sevgi aramak resimlerde bir çocuk olsam kolaydı ama../..büyüdüm “..uğruna döktüğüm gözyaşları için../..yağmurdan özür dilerim..dilerim..” beni artık sevmeyin tuza yatırdım gönlümü../..düşlerimin yanına gözlerimde esrik bir sızı, alışamadım unutulmaya * Leman Sam, şarkısı Pelin Onay ÇOK GÜZELMİŞ GERÇEKTEN DE DİLOŞUM,MELEĞİM BENİM... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 SEN DE ÖYLESİN BENİM İÇİN... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Frozen,kardeşim,defterime hoşgeldin.Şiirin için teşekkür ederim,seni burada görmek çok güzel oldu nedense,kendimi iyi hissettim,bana değer verdiğin için... canem ayşegül bidenem ayşegül ..sen ne diyosun ..asıl ben teşekkür ederim bana verdiğin bu değer için.. Biri gelir sorarsa Sana beni sorarsa Gitti der misin Gittiğimi söyler misin Gidiyorum ben sana Benimle gider misin. Özdemir Asaf Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 salkım salkım tan yelleri estiğinde mavi patiskaları yırtan gemilerinle uzaktan seni düşünür, düşünürüm istanbul... binbir direkli halicinde akşamlar adalarında bahar süleymaniyende güneş hey sen ne güzelsin, ey kavgamızın şehri istanbul... boşuna çekilmedi bunca acılar büyük ve sakin süleymaniyenle bekle parklarınla, köprülerinle, meydanlarınla bekle bizi istanbul... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Nedense bütün resimlerde ben Böyle mahzun ve perişan çıkarım Hep böyle hayata kapalı durur Gülmesini unutmuş dudaklarım Artık canından bezmiş kimselerin Hazin bakışı parlar gözlerimde İçinden adamlar arabalar geçer Çizgiler alnımda bir büyük cadde Aynada saçlarımı düzeltirim Bir perde iner yüzüme alçıdan O, bin mumluk ampullerin altında korkarım korkarım fotoğrafçıdan Bakışlarım gümüş camlara sorar Elbisemin eskiliği belli mi Sonra karşıda küçük bir noktaya Dikerim kahverengi gözlerimi Kabahat objektifte camda değil Onlara yalı gözlerle bakarım Nedense bütün resimlerimde ben Böyle mahzun ve perişan çıkarım Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Nedense bütün resimlerde ben Böyle mahzun ve perişan çıkarım Hep böyle hayata kapalı durur Gülmesini unutmuş dudaklarım Artık canından bezmiş kimselerin Hazin bakışı parlar gözlerimde İçinden adamlar arabalar geçer Çizgiler alnımda bir büyük cadde Aynada saçlarımı düzeltirim Bir perde iner yüzüme alçıdan O, bin mumluk ampullerin altında korkarım korkarım fotoğrafçıdan Bakışlarım gümüş camlara sorar Elbisemin eskiliği belli mi Sonra karşıda küçük bir noktaya Dikerim kahverengi gözlerimi Kabahat objektifte camda değil Onlara yalı gözlerle bakarım Nedense bütün resimlerimde ben Böyle mahzun ve perişan çıkarım Canımsın Egzom...Ayşegül ablanı unutmadın,yine geldin... Güzel yürekli,güzel dostlarım...Tatile gidiyorum yarın sabah...HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 bizde seni çok seviyoruz Ayşegülüm.. umarım unutulmıycak güzellikte geçer senin için..sürprizlerle dolu..ve eğlenceli.. döndüğünde ruhun dinlenmiş..tazelenmiş ve hatta yeniden doğmuş gibi hissedersin inşallah...sanırım buna herkesin ihtiyacı var ne dersin..? kendine iyi bak birtanem..seni çok özliycem.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Canım Ayşegül'üm inşallah kısmet olurda görüşürüz arayacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum İyi tatiller hayırlı yolculuklar,Allaha emanet olun.Bak sahi unutmadan; terliklerine dikkat et iyimi arkadaşım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 di mi Radyacım..yol üstünde şeftali felan seçerkene dağılma yine.. hahahah..biliyormusunuz bu hadise çıkmıyor bi türlü aklımdan..bazen eve girip ayakkabılarımı çıkartırken aklıma geliveriyor birden kendimi gülerken buluyorum.. sen çok yaşa emi Ayşegülüm..çok ve güzel yaşa..derin ve tatlı kadın.. bu arada eskilerden şu şarkı dilime dolandı..sana armağanım olsun.. gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin bir yangının külünü yeniden yakıp geçtn.. mademki son şarkının kırık bir güftesiydin niçin yarım bıraktın..neden bırakıp gittin.. bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 CANLARIM OLDUNUZ BENİM... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 di mi Radyacım..yol üstünde şeftali felan seçerkene dağılma yine.. hahahah..biliyormusunuz bu hadise çıkmıyor bi türlü aklımdan..bazen eve girip ayakkabılarımı çıkartırken aklıma geliveriyor birden kendimi gülerken buluyorum.. sen çok yaşa emi Ayşegülüm..çok ve güzel yaşa..derin ve tatlı kadın.. bu arada eskilerden şu şarkı dilime dolandı..sana armağanım olsun.. gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin bir yangının külünü yeniden yakıp geçtn.. mademki son şarkının kırık bir güftesiydin niçin yarım bıraktın..neden bırakıp gittin.. bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin... Benim de arabaya her binişimde aklıma geliyo Diloş var ya çenem kopmakta şuan da çünküm ağzımı bir türlü kapatamıyorum gülmekten darmadağınım sayenizde Ayşegül de sağolsun azönce msn'de koparttı beni Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Benim de arabaya her binişimde aklıma geliyo Diloş var ya çenem kopmakta şuan da çünküm ağzımı bir türlü kapatamıyorum gülmekten darmadağınım sayenizde Ayşegül de sağolsun azönce msn'de koparttı beni tabi canım arabaya binerken her daim aklımda zati.. bak bi yandan yazıp bi yandan gülüyorum şu an.. hahahaha..ay ay ay öliciim ya.. şu msnsizliğimi sürekli yüzüme vurmasanız olmaz yani.. niyse ben bu şekilde kendi kendime de kopabiliyorum.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 tabi canım arabaya binerken her daim aklımda zati.. bak bi yandan yazıp bi yandan gülüyorum şu an.. hahahaha..ay ay ay öliciim ya.. şu msnsizliğimi sürekli yüzüme vurmasanız olmaz yani.. sen o şirketi değiştir bence Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 ayşegül arkadaşım nasıllar bir ugrayım dedim inşallah iyisinizdir herşey gönlünce olsun saygılar Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 ayşegül arkadaşım nasıllar bir ugrayım dedim inşallah iyisinizdir herşey gönlünce olsun saygılar Sağol İpek dostum,çok iyiyim,herşey sizin zerafetinize uygun olsun diliyorum hayatınızda...Bodrum'dayım şu anda.Yine de sizlerden ayrı kalamıyorum,fırsat bulunca bakıyorum foruma... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 canım benim yaa..nasıl geçiyor tatil..? umarım düşlediğin gibidir..ayrıca teee oralardan ses vermen çok hoşuma gitti.. özledim seni çoookk.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 canım benim yaa..nasıl geçiyor tatil..? umarım düşlediğin gibidir..ayrıca teee oralardan ses vermen çok hoşuma gitti.. özledim seni çoookk.. Nereye gitsem ses veririm size,emin ol Diloş'um,nasıl şeylersiniz yaa,aklım hep sizde.Seneye sizi de götürücem tatile,forumcak Bodrum'da olucaz. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Nereye gitsem ses veririm size,emin ol Diloş'um,nasıl şeylersiniz yaa,aklım hep sizde.Seneye sizi de götürücem tatile,forumcak Bodrum'da olucaz. Ahanda Ayşegülüm gelmiş.Canım benim bugün konuşamadık hiç Bak seneye demişin ya beni listenin başına yaz iyi mi.Yada beklemesemmi ki seneye kadar zaten kaçasım var herkesten Çok fazla değil şöle bi kaç gün.Dur kıs kafama yattı ha ben atlıyım gelim eniyisimi. Ha vikingler çizgi filmi vardı orda viki aklına bişey gelince yıldızlar çakıyodu kafasında hah işte tam öleyim şimdi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.