Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Ayşegülüm sen bizim anı defterlerimizi şenlendirirsin, ama baktım ki senin defterin yok, bende senin defterini şenlendirmek istedim... Seni Diloşumun sayesinde tanıdım ve çok sevdim, Diloşun sevdiği birini sevmemek mümkün değil... Canım arkadaşım, pozitif enerjin ve espirili hoş yazılarınla tanıdım seni... Ve ve ve en önemlisi aydınsın, farkların farkındasın... umarım uzun süreli ve güzel paylaşımlar gerçekleşitirebiliriz... İyiki buradasın ve iyiki varsın... Sevgiler sana AYŞEGÜL... hayırlı olsun defterin... Susmak Bir insan olsun Olsun da burada Bir insan olsun Orada Nerede olursa olsun Bir insan Gitse olsun, kalsa olsun Giderse olan, gitmezse duran Aranır bir insan bir insanı Arar bir insanı bir insan Söylenemiyor çok şey Susmadan....... Özdemir Asaf Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 canım Sardunyam,neden böyle yaptın,dayanamam ben buna,çok utangaçım ben.İnan bana şimdi masanın altına saklanırım,bi daa da çıkmam bak.Beni içinizden sevin,dışınızdan belli etmeyin işte...Ben de öyle yandan yandan katılayım aranıza. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 çık o masanın altından Ayşegül, biz öyle sevmeyi bilmiyoruz bizde mannaklık diz boyu sevdikmi abartıyoruz, asla yapmacık olamıyoruz, kızarsak kızıyor, seversek seviyoruz ikisi arasına duramıyoruz... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 ah be sarmaşığım yani yine yaptın yapacağını.. yani benim sarmaşığım olduğunu bir kez daha kanıtladın.. Ay..şe..gül.. onu bunaltıcı bir öğleden sonra..köşe bucak gezerken buldum..her satırında..her kelimesinde..kalbinin sesini duydum..yüreğini konuşturmuştu sanki..dört sayfalık blogunu bir yudumda içtim..sadece tertemiz bir kalp değil onun ki..çok yetenekli bir kalem aynı zamanda..şaşkınlığım,hayranlığa..hayranlığım sevgiye dönüştü.. onu bir kez bulmuştum ya kaybetmek istemedim..köşemize çağırdım içtenlikle..o kadar yürekten çağırmış olmalıyım ki..ertesi gün ordaydı.. onu çok sevdim..çok..herkesin tanıması gereken çok özel bir insan o.. HERKES VE BİRKAÇ KİŞİ Yağmur Herkese Yağar Güneş Isıtır Herkesi Mevsimler Herkes İçindir Yalnız Çığ Altında Kalan Sele Kapılan Her Zaman Birkaç Kişi Herkes İçindir Aşk Da Ayrılık Da Yalnızca Birkaç Kişi Ölür Acıdan Eskiden Ölümle Tartılırdı Ayrılık Kiminin Hayatı Yalnızca Unutkanlıktan.. Her Şey, Herkes İçin Değildir Oysa Kimi Hiçbirşey Öğrenmez Karanlıktan Yalnızlığı Kullanmayı Bilmez Kimi Kimi Ayrılamaz Karanlıktan Yağmur Herkese Yağar Ama Çok Az İnsan Tutar Yağmurun Ellerini Onca Şarkı Onca Film Onca Roman Ama Sevmeye Yetmez Herkesin Kalbi Çığ Altında Kalan Sele Kapılan Aşktan Ve Acıdan Ölen Birkaç Kişi Dünyayı Başka Bir Yer Yapmaya Yeter Aslında Onların Hikayesidir Anlatılan Diğerleri Dinler, Seyreder, Geçer Gider Geçer Gider Herkes Hikayelerdir Geriye Kalan. MURATHAN MUNGAN Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Ayşegül..masanın altındasın gördüm..Sobeeee!!! bizim gibi delülerin içinde ne işin olduğunu soruyorsan kendine hala kaçmak için bi parça da olsa şansın var demektir.. aksi takdirde bizim tarzımıza ve sevgimize kayıtsız şartsız teslim olacaksın..çaresi yok.. ozan Emrah ne demiş.. sevdim tam severim.. sildim mi bir kalemde.. işte bizimkisi böyle bir delülük boyutu...yuksa Allah benzetmesin sende bizim sevgimize karşı olan direnişçilerdenmisin.. var böyle bi tane..direndi..direndi..en sonunda yarım aklını da kaçırdık zavallıcığın..şizlonguyla o diyar senin bu diyar benim gezmekte. . bak sonun ona benzer benden söylemesi..fazla direnme canım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Diloşum bende seni gördüm sobeeeee... Evet çok dirençli biriydi üstelik şizlonguylada bütünleşmişti, yüzüne kaynak olmuş gözlüklerin ardından çaktırmadan mağrur ve gururlu durup fevkekaldenin fevkinde şahsiyetini engün Ağru dağlarının yamaçlarından havalandıran ben bu cimleyi biraz daha uzatırsam nasıl bağlasam, koptum gidiyorum bu cadı hep böyle yapıyor insanı hakkında konuşmaya başlayınca duramıyorsun artık ay biri beni durdursun bi fren yapayım çekilin yoldan................... Diloş şiir çok güzel ya ne sözler onlar öyle, sende yaptın yine yapacağını iğdem, ruhuma bir şey isabet etti... Çığ Altında Kalan Sele Kapılan Aşktan Ve Acıdan Ölen Birkaç Kişi Dünyayı Başka Bir Yer Yapmaya Yeter Aslında Onların Hikayesidir Anlatılan Diğerleri Dinler, Seyreder, Geçer Gider Geçer Gider Herkes Hikayelerdir Geriye Kalan. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Sevgili Ayşegül,sana da abla diyebilir miyim.. Sardunyam ablam ne iyi etti de açtı bu başlığı.. Seni ve yazdıklarını gördüğümde içime çok tanıdık ve sıcak sıcak birşeyler akıyor,tarif edemiyorum..sana sarılma isteği duyuyorum..Hele o içten,samimi anlatımların..sanki benim de hep yapmak istediğim şeymiş gibi geliyor,çok büyük bir keyifle ve hissederek okuyorum..Bütün paylaştıkların için,kendini bana da tanıttığın için çok teşekkür ederim,gerçekten çok özel bir insansın.Seni seviyorum.. Sana direk ulaşabileceğimiz bir yer olması çok hoş,ama katlolabilir,bknz üst iletiler.. Her şey şiirdir, uğultusu rüzgarın Bir ırmağa usulcacık yağan kar Her gece okunan bir dua çocuklukta Gökyüzünde bölük bölük turnalar Her şey şiirdir, sevinç ve kader Dünyada olmak duygusu... Kıyıda, ıssız kayalarda Kendi başına ışıldayan su Her şey şiirdir, şimdi, şu anda Ak kağıt üstünde dolanan elim Karşıki avluda salınan söğüt Yandaki odada uyuyan bebeğim Her şey şiirdir, çağrısı aşkın Bahar toprağından yükselen tütsü Umut ve acı, başlayan ve biten, Yağmurun ve akıp giden hayatın türküsü Her şey şiirdir ve bir gün belki İlk aşkım, ilk göz ağrım şiir Koynunda ona yazdığım mektuplar Bir yerlerden çıkıp gelecektir... Ataol Behramoğlu Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Size içimi göstermenin zamanı geldi sanki...Siyah gözlüklerimi kalkan yaparken sokaklarda,ruhum çalınmasın diye belki,beni öyle içten seven size,gözlerimden ruhumu göstermenin zamanı geldi... Sevmekten korkmuyorum.Asla,sevmekten,sevilmekten değil korkum.Her sevginin yüklediği sorumluluğu taşımayı,o sevgiyi beynimin bir köşesinde asılı tutmayı,sevilenin acılarıyla acılanmayı,O'na yardım etmenin,merhamet etmenin,kimi zaman hoşgörmenin gerekliliğini biliyorum. Akarsuları izlediniz mi hiç?Su akarken bazen ufak taşlara,yosunlara rastlayınca ayrılır,ilerlerde bir yerde birleşir tekrar,ama o zaman aynı damlalar biraraya gelmez,işte o ayrılıştır içimi acıtan...Taşlara,yosunlara sözüm geçmez,yanımdan kayıp giden damlaları tutamam...O yüzden karışmak istemem sulara...Değip kaçmam o yüzden... Bir çocuk vardı mahallenin marketinde,tayini çıkmış...''Beni herkes sevdi,bir tek Ayşegül abla sevmedi,halbuki ben O'nu çok sevdim''dedi.Bilmedi ki,O'nu en çok ben sevdim,tıpkı yavrularımı sevdiğim gibi,O evinde uyurken,belki maç seyrederken,ya da kız arkadaşıyla gezerken,onun için üzüldüm,omuzlarındaki hayat yüküne,okuluna gidemeyişine,öyle merhamet ettim... Dostlarım,duygudan ne kadar kaçmak istesem de yakalanıyorum işte,bakın ne kadar duygusal oldu bu yazı... Peki tamam,sevin beni dışınızdan.Alın,nereye isterseniz götürün.Hayat yolunda beraber devam edelim bir müddet. Leylam,abla desin bana... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Size içimi göstermenin zamanı geldi sanki...Siyah gözlüklerimi kalkan yaparken sokaklarda,ruhum çalınmasın diye belki,beni öyle içten seven size,gözlerimden ruhumu göstermenin zamanı geldi...Sevmekten korkmuyorum.Asla,sevmekten,sevilmekten değil korkum.Her sevginin yüklediği sorumluluğu taşımayı,o sevgiyi beynimin bir köşesinde asılı tutmayı,sevilenin acılarıyla acılanmayı,O'na yardım etmenin,merhamet etmenin,kimi zaman hoşgörmenin gerekliliğini biliyorum. Akarsuları izlediniz mi hiç?Su akarken bazen ufak taşlara,yosunlara rastlayınca ayrılır,ilerlerde bir yerde birleşir tekrar,ama o zaman aynı damlalar biraraya gelmez,işte o ayrılıştır içimi acıtan...Taşlara,yosunlara sözüm geçmez,yanımdan kayıp giden damlaları tutamam...O yüzden karışmak istemem sulara...Değip kaçmam o yüzden... Bir çocuk vardı mahallenin marketinde,tayini çıkmış...''Beni herkes sevdi,bir tek Ayşegül abla sevmedi,halbuki ben O'nu çok sevdim''dedi.Bilmedi ki,O'nu en çok ben sevdim,tıpkı yavrularımı sevdiğim gibi,O evinde uyurken,belki maç seyrederken,ya da kız arkadaşıyla gezerken,onun için üzüldüm,omuzlarındaki hayat yüküne,okuluna gidemeyişine,öyle merhamet ettim... Dostlarım,duygudan ne kadar kaçmak istesem de yakalanıyorum işte,bakın ne kadar duygusal oldu bu yazı... Peki tamam,sevin beni dışınızdan.Alın,nereye isterseniz götürün.Hayat yolunda beraber devam edelim bir müddet. Leylam,abla desin bana... Ne kadar güzel yazmışsın ne kadar derine daldırdı beni... Evet aslında belki en iyisi bu, her damla bir yerde ayrılıyor ve illaki bir yerde ya bir yosun, ya bir taş yola çıkıyor... yollar ayrılıyor, başka damlalara ister istemez karışıyor... damlalar tek başlarına uçup gidiyor, ya buhar oluyor, ya toprağa karışıyor, ama akarsuya ihtiyacı var her damlanın kalabalıklar içinde de olsa var olabilmek için... Bazen ve özellikle bu aralar içimde büyük bir acı hissediyorum bir kaç damlamdan ayrıldım... akarsuyun bir yerlerinde karşılaştığım, birbirine karıştığım bazı damlalardan ayrıldım... bir sürü acı bıraktılar içimde bir daha karşılaşmayacağım onlarla, artık biliyorum ben istesemde istemesemde hayat beni başka damlalara karıştırıyor... ne sevmekten korktum ne sevilmekten, korktuğum yalandı, riyaydı, acımasızlıktı, aldatılmaydı, benden vefa bekleyenlerin vefasızlığıydı, ben acı çekerken en sevdiğim damlalardan birinin gelip yarama tuz basmasıydı... bunlarıda yaşadım defalarca yaşadım... şuanda tam içindeyim... insanları anlamaya çalışmaktan ve anlaşılmayı beklemekten vazgeçtim ben Ayşegül... bunun oluru yok... ben en iyi kendimi anlarım, beni en iyi kendim anlar... ne acı bir gerçek değilmi, oysa hepimiz anlaşılmak istemiştik zaman zaman... bir söz vardır ya, ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar çabuk atlatırsın... atlatacağımı umuyorum... Ayşegülüm seni sevmeme izin verdiğin kadar severim sen artık tarafımdan sevilmek istemediğinde istediğin damlaya karışabilirsin... yara açmadım hiç kimsenin kalbinde isteyerek... en büyük yaraları kendi içimde açtım ben... seni seviyorum Ayşegül... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Çocuklar için: KÜÇÜĞÜM GECELERİ BİR TOP GİRER DÜŞÜME... ZIPLAR ÖNÜM SIRA, -''YAKALA BENİ!'' GİDEMEM,ELİNDE TÜLBENTLE SIRTIMDA ANNEMİN ELİ. YAKALAR KULAĞIMDAN ÖĞRETMENİM SORAR BABAMIN ÇATIK KAŞLARI, -''YİNE Mİ?'' BERABER UYKUYA DALARIZ KUYRUKLU UÇURTMAMLA İLKYAZ GECELERİ... SÜZÜLEMEZ,KUYRUĞUNDA MATEMATİK DEFTERİ, BIRAKMAZ RÜZGARA BENİ... KÜÇÜĞÜM OYSA HENÜZ BÜYÜMEDİM. ANLAYIN BÜYÜKLERİM... SEVİN, HOŞGÖRÜN BENİ. GELMESİN DÜŞLERİME, MATEMATİK DEFTERİ... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Ayşegülüm..damlalar elbet ayrılırlar birbirinden..acı ama doğanın gerçeği bu..!birgün ayrılacağız korkusuyla deymeyelim mi birbirimize..?karışmayalım mı..?akmasın mı ruhumuz bir diğerine..geçmesin mi gülüşümüz bir ötekine..? o vakit yaşamış olurmuyuz biz..?tek ve yalnız bir damla olarak hiç dokunmadan..hiç hissetmeden..hiç karışmadan..öylece geçip gitmiş olmazmıyız..acımız daha mı az olacak bu ayrılışta..? hiç sanmıyorum..!!! bak bir kaç damlacık buluşuverdik bu nehirde..beraberce akmak ne güzel..!!size karışmak ne güzel..!!..hatta o korktuğun kayalıklara, taşlara, çarpıveriyoruz arada bir..ama diğer damlacıklar öbürünü almadan gitmiyorlar bunu bil..!!!işte beraberce çağlamanın başkaca güzel bir yanı..hatta vazgeçilmez olanı.. korkma sende ak bizimle..yolculuğun ne kadar süreceği değil önemli olan..karışırken birbirimize hissettiklerin kalıcak sende.. duygulu Ayşegülüm.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Ayşegülüm..damlalar elbet ayrılırlar birbirinden..acı ama doğanın gerçeği bu..!birgün ayrılacağız korkusuyla deymeyelim mi birbirimize..?karışmayalım mı..?akmasın mı ruhumuz bir diğerine..geçmesin mi gülüşümüz bir ötekine..? o vakit yaşamış olurmuyuz biz..?tek ve yalnız bir damla olarak hiç dokunmadan..hiç hissetmeden..hiç karışmadan..öylece geçip gitmiş olmazmıyız..acımız daha mı az olacak bu ayrılışta..? hiç sanmıyorum..!!! bak bir kaç damlacık buluşuverdik bu nehirde..beraberce akmak ne güzel..!!size karışmak ne güzel..!!..hatta o korktuğun kayalıklara, taşlara, çarpıveriyoruz arada bir..ama diğer damlacıklar öbürünü almadan gitmiyorlar bunu bil..!!!işte beraberce çağlamanın başkaca güzel bir yanı..hatta vazgeçilmez olanı.. korkma sende ak bizimle..yolculuğun ne kadar süreceği değil önemli olan..karışırken birbirimize hissettiklerin kalıcak sende.. duygulu Ayşegülüm.. canım...güzel yürekli arkadaşım...gözlerim yaşardı yazdıklarını okurken.seni seviyorum. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Ayşegülüm..damlalar elbet ayrılırlar birbirinden..acı ama doğanın gerçeği bu..!birgün ayrılacağız korkusuyla deymeyelim mi birbirimize..?karışmayalım mı..?akmasın mı ruhumuz bir diğerine..geçmesin mi gülüşümüz bir ötekine..? o vakit yaşamış olurmuyuz biz..?tek ve yalnız bir damla olarak hiç dokunmadan..hiç hissetmeden..hiç karışmadan..öylece geçip gitmiş olmazmıyız..acımız daha mı az olacak bu ayrılışta..? hiç sanmıyorum..!!! bak bir kaç damlacık buluşuverdik bu nehirde..beraberce akmak ne güzel..!!size karışmak ne güzel..!!..hatta o korktuğun kayalıklara, taşlara, çarpıveriyoruz arada bir..ama diğer damlacıklar öbürünü almadan gitmiyorlar bunu bil..!!!işte beraberce çağlamanın başkaca güzel bir yanı..hatta vazgeçilmez olanı.. korkma sende ak bizimle..yolculuğun ne kadar süreceği değil önemli olan..karışırken birbirimize hissettiklerin kalıcak sende.. duygulu Ayşegülüm.. karışırken birbirimize hissettiklerin kalıcak sende... (Ayşegül bende katılıyorum Diloşumun sözlerine nerede ne zaman nasıl ayrılacak olduğumuzu bilmiyorum önemlide değil) sonu hicranla bitmemiş hiçbir vuslat yok... o yüzden kaybederim korkusu taşımadan gönül konağımın anahtarını koşulsuz sunmuşum ellerine, ne zaman istersen gel gir... ne zaman istersen git... gittiğin andan itibaren içimde kalacaklar hissettirdiğin tüm duygular... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Çocuklar,ev dandini,ütüler Everest gibin yığılmış,yemek neyim yok,masada çizilecek proje bekliyor,kadın bilgisayarın başında durmadan bıdır bıdır birşeyler yazıyor...Boşayacak beni Korkunç Hary,kapının önüne koyup,bilgisayarı da kucağıma verecek.mouse'ın kordonunu da boynuma asacak kolye gibi.Neyse ki kaç gündür Ukrayna'da da bu hallerimi görmüyor.Bütün bunlar Diloş yüzünden oldu.Diloşum,mecbursun,bizim evi toplamaya geleceksin.......... yazan:pasaklı ayşegül Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 tamam Diloşla ben geliriz temizliğe leylamada haber veririz sen merak etme Ayşegülüm, arı gibin çalışırız, her yeri siler parlatırız... bize kısaca vileda üçlüsü derler... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Çocuklar,ev dandini,ütüler Everest gibin yığılmış,yemek neyim yok,masada çizilecek proje bekliyor,kadın bilgisayarın başında durmadan bıdır bıdır birşeyler yazıyor...Boşayacak beni Korkunç Hary,kapının önüne koyup,bilgisayarı da kucağıma verecek.mouse'ın kordonunu da boynuma asacak kolye gibi.Neyse ki kaç gündür Ukrayna'da da bu hallerimi görmüyor.Bütün bunlar Diloş yüzünden oldu.Diloşum,mecbursun,bizim evi toplamaya geleceksin..........yazan:pasaklı ayşegül ahh canım..pasaklı ayşegülüm benim.. kız seni boşayacak adamın alnını karışlarım ben..çıkan sonuca göre de başına çorap örerim.. Korkunç Hary o vakit anlar dünyanın kaç bucak olduğunu..namım silahşördür bu diyarlarda.. kendisine selamımı söyle.. bak mouse kordonundan kolye yapma fikri bana oldukça yaratıcı geldi.. düşünülebilir kanımca.. Ukrayna'da ne yapmakta kız seninki..sakın bişeyler karışırıyo olmasın.. erkek milleti şikerim olmaz olmaz deme kardeş..benden söölemesi.. valla şikerim benim evde kalkmış gidiyor..ama "dur gitme" diyen yuk..buna sebep vileda ikilisi-sarmaşığım ve çileğim-gelsin önce senin eve el atsınlar sonrada benimkine.. bi zahmet.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 hain boğa biz vileda üçlüsüyüz bi kerem kaytarır gördüm seni... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 canlarım benim yaaaa.neyse bu sabah erken kalkıp heryeri topladım,ütüleri de yaptım.ben sizi yorar mıyım hiç?silahşör diloşum benim,Hary bi işler çeviremez,neden dersen parası yok.maaş kartı benim elimde..... bu arada dünden beri çok üzgünüm Ankara'daki olay yüzünden.bu canavarlara engel olacak birileri yok mu?lütfen çok dikkatli olun hepiniz,fazla kalabalığa karışmayın,Allahıma emanet... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Ayşegülüm pek hamarat gördüm seni bende bir yandan toparlayıp bir yandan burada laf yetiştiriyorum... Evet hepimiz Allah'a emanet olalım, u ne kadar anlamsız, acı, insanlık dışı bir eylem... kelimeler boğazına düğümleniyor insanın... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 hain boğa biz vileda üçlüsüyüz bi kerem kaytarır gördüm seni... valla ne yalan söyliyim üçlü gideriz evlere ama ben tilevizyonun karşısında dinlenirkene siz işleri yapıverirsiniz.. hani üçlü bozulmasın anlıyomusun yuksa başka bi sibepten diil anacım.. canlarım benim yaaaa.neyse bu sabah erken kalkıp heryeri topladım,ütüleri de yaptım.ben sizi yorar mıyım hiç?silahşör diloşum benim,Hary bi işler çeviremez,neden dersen parası yok.maaş kartı benim elimde..... bu arada dünden beri çok üzgünüm Ankara'daki olay yüzünden.bu canavarlara engel olacak birileri yok mu?lütfen çok dikkatli olun hepiniz,fazla kalabalığa karışmayın,Allahıma emanet... bak görüyomusun ne akıllı kadın.. ben anladım senin aklını şıp deyin mirak etme..almış elinden parayı, koyvermiş.. hadi bakalım yap,ne yapceksen Korkunç Hary.. parasız olur mu heç bu işler.. kıvransın dursun Ukrayna'da.. ayyy ne güldüm yav.. tövbeeeee...kız adam delimi ki senin gibi hatunun üstüne gül koklasın.. gerçi heç belli olmaz bu işler..sen yine de çulsuz bırak..ne oluuuurrr...ne olmmaaaazzzz... gelelim öbür hadiseye..dünden beri aklım hep orda..iyice tadı kaçtı artık..ne diyeceğimi bilemiyorum.. haklısın kalabalık yerlerde olmamak gerek..Ayşegülüm hepimiz Allaha emanetiz..canım benim.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 sardunyam,fatura yatırmaya gidiyorum.cici cici topla evini canım. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 vileda üçlüsü bileydim sabahtan beri paralamazdım kendimi,sizden de mahrum kalmazdım.. imece usuluyle herbirimizin evlerini parlatır koyardık şuraya.. tabii öncelik Ayşegül ablamın evinin Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 vileda üçlüsü bileydim sabahtan beri paralamazdım kendimi,sizden de mahrum kalmazdım.. imece usuluyle herbirimizin evlerini parlatır koyardık şuraya.. tabii öncelik Ayşegül ablamın evinin ayşegül ablan çok seviyor seni güzel leylam... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 ayşegül ablan çok seviyor seni güzel leylam... senin sevgine mazhar olmak..ben de seni Ayşegül ablacığım.. ayrıca en yakınım iki kişi senin ismini taşıyor, bu yüzden daha hiç tanımazken bile ısınmıştım sana,tanıdıkça daha çok seviyorum.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Diloş, e yani sen tv izliyor olursan ben laptopumla kurulurum masaya bilmiyormusun, malum laptopumla ben bütünleşik ikili olduk... işler kala kala Leylama mı kalıyor o zaman, ama kıyamam neyse üçümüz vileda üçlüsü olaraktan gidelim iş yapmasakta, Ayşegülün misafiri oluruz... Fenamı, bahane oldu işte... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.