Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 17 yıl sarı kulaklı mavı burunlu turuncu gozlu boy:145 cm kılo:90 tıpkı ben kısacık boylu..küçücük kafalı..genişşş enli..çırpı bacaklı..gargamel burunlu..pörtlek kurbağa gözlü
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 17 yıl Yazar hiç sanmıyorum Lilac..seni lilalar içinde leylak gibi düşünüyorum..beyaz tenli siyah saçlı ahu gibi..
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 17 yıl efendime söyliyim bi kerem çok yaşlı onu biliyonuz zati kambur..burnunun ortasında kocaman bir çıban çukuru taşıyan saçları fare tüyü kimin pek bi buruşuk bide elinde süpürgesiylen hayal etmiyom.. çünkü gördüm..
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 17 yıl Yazar çok şey söylemeye gerek yok..çürümeye yüz tutmuş..kara..iler tutar yanı olmayan bakınca nasibinizin eksileceği bir ayrık otudur kendisi..
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 17 yıl Yazar anlıyalı çok oluyorda..kabul etmem zaman aldı..bilirsin işte..
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 17 yıl hiç sanmıyorum Lilac..seni lilalar içinde leylak gibi düşünüyorum..beyaz tenli siyah saçlı ahu gibi.. beyaz tenli tutmadı..siyah saç o da tutmadı.. ahu gibi şeyy kemm kümm çok şeker kumral,minyon tipli ela gözlü tahmin ediyorum
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 17 yıl düz uzun kahverengi saçlı,güzel gözlü,uzuna yakın boylu,güleryüzlü ve hanım hanımcık hayal ediyorum.. farklıysa hayalkırıklığı olacak
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 17 yıl Yazar beyaz tenli tutmadı..siyah saç o da tutmadı.. ahu gibi şeyy kemm kümm çok şeker kumral,minyon tipli ela gözlü tahmin ediyorum kem küm ettiğine bakılırsa ahu gibi kısmı tutmuş olmalı.. valla senin tahmin gücün bayaa iyi canım..sadece minyon kısmı pek uymadı biraz boy varda.. bak,çok şeker kısmını da tamen doğruluyorum..
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 17 yıl hııım yukarda yazılanlara ek olarak asaletli yürüdüğü zaman yeri titreten bir hanum diyim ben...
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 17 yıl Yazar hükümet gibi diyosun yani.. çekirdek babama gelince..onu anlatmaya kelimeler yetmez..tek kelimeyle haşmetlu..
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 17 yıl Yazar yok yav o kadarda değil..portföyüm o kadar geniş değil..
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 17 yıl hep küçük bir kız çocuğu olarak vardın gözümde hala da aynısın
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 17 yıl canem arkadaşım.. şimdi kötü bişede yazılmazki.. hayal ediyom kırmızı suratlı..kel bide fodul..cüce kibin bişey..
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 17 yıl benim bundan önceki avatarımı hayal etsen elinde silahı ile dizlerinin üzerine çökmüş ve derin bir düşüncede
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.