Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 18 yıl kalbinin güzelliği, sevmesi, özlemesi, duyguları ve bakışlar... ah ah julia roberts bayılıyorum bu hatuna
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 18 yıl julia roberts ta nirden çıktı.. ben frozen egzo..hani en sevdiğin arkadaşın
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 18 yıl ne bileyim birden aklıma geliverdi işte en sevdiğim arkadaşımada bakın bir kaşık suda hakkın rahmetine yollayacak
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 18 yıl beni kafanda bayan olarakmı hayal ettin sen canım acısı bumu yani ?
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 18 yıl beni kafanda bayan olarakmı hayal ettin sen canım acısı bumu yani ? hayır ben size bayan demedim ben yazarken senin iletin araya girmiş
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 18 yıl ama dost acı söler demişin ? arkadaşın güzelliğini cekemedin sandım
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 18 yıl ah canım kıyamam ya çirkinsin işte sen mutlu olacaksan tamam arkadaşımı kıramam
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl benim ablam hep güzeldir sesim güzel abla ama gitar calamıyorum
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl güzel sese hep imrenmişimdir eskiden biraz gitar dersi almıştım çok zor değil hele yeteneğin varsa çok kolay bence sesine eşlik edecek hoş bir enstruman
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl güzel sese hep imrenmişimdir eskiden biraz gitar dersi almıştım çok zor değil hele yeteneğin varsa çok kolay bence sesine eşlik edecek hoş bir enstruman tskler ablacım kimin kardesiyim ki ben isin ilginci Keman calmayı daha cok istiyorum ama hem keman hem nasıl dicem o ayrı ablam sana bi gun cem karacadan sende basını alıp gitme sarkısını söylicem
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl Cem Karaca çok severim ama bi şarkısı daha varki her dinlediğimde içim doluyor... bence artık sende herkes gibisin, bunu biliyormusun, dinlemediysen muhakkak dinle hatta ben aklıma gelmişken şimdi dinleyeceğim... merakla bekleyeceğim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.