Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Kendime bakınca,bu görüntü bu aynanın neresinde oluşuyor diye merak ediyorum,aynanın arkasına filan bakıyorum,ya bu ayna işine bi türlü akıl erdiremiyorum...

• Cevaplar 102
  • Görüntü 11,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Valla şu an bir ahu görmekteyim :w00t::wacko::innocent::lol:

Gönderi tarihi:

düşünceli bir bekleyiş.. yüzümde, pazartesi günü gelecek olanları nasıl karşılayacak oluşumun sakin telaşı..gerçi cafe amore de yer ayırttım ama..ama iştee..heyecanlıyııııım :) ....kendimde onu görüyom..

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

5 yıl önceki bir "keşke" sözcüğünün, ömrümden götürdüğü "50 yıl" ağırlığını görüyorum.

Gönderi tarihi:

ayna bende mükemmel bir etki yaratıyor..her aynaya baktığımda kendimi inanılmaz şanslı hissediyorum..güzellik değil;sağlık,mutluluk.. aynaya bakmak yüzümde kocaman bi gülümseme oluşmasını sağlıyor. :) aynaya bakarak asla ağlayamam mesela.ağlıyorsam susarım.. bu yüzden aynalar iyi ki var ve hep olurlar umarım :D aynaya bir akrostiş yaparak bitirmek istiyorum...

Ayna ayna inan bana

Yalan dünyada bakmak istiyorum sana kana kana

Neden diye sakın sorma

Aklımı başıma getiriyorsun,seni seviyorum galiba...

(abarttım sanırım :unsure:;) )

Gönderi tarihi:

bakıyorum ama göremiyorum ben neyim ki ya? küçük bi çocuk koca bi adam...

Gönderi tarihi:

Aynaya baktığımda yanlış yerde yanlış zamanda meydana gelmiş bir yaratık görüyorum

Gönderi tarihi:
Ruh.halime.göre.bazen.kendinle.yüzleşen.bi.adan.bazende.yüzleşmekden.kaçan.biri.

ibi

:clover:

Gönderi tarihi:

aptallık boyutuna ulaşmış derecede aşık bi salağı görüyorum...ne olursa olsun vazgeçemeyen....

Gönderi tarihi:
Kendime bakınca,bu görüntü bu aynanın neresinde oluşuyor diye merak ediyorum,aynanın arkasına filan bakıyorum,ya bu ayna işine bi türlü akıl erdiremiyorum...

Şekildeki gibi noktasal bir cisimden çıkan ışınlar, düzlem aynada yansıyor ve uzantılarının kesiştiği yerde görüntü oluşuyor.

Buna göre, düzlem aynada oluşan görüntü;

Zahirîdir.

Aynaya olan uzaklığı, cismin aynaya olan uzaklığına eşittir.

Boyu, cismin boyuna eşittir.

Cisme göre sağlı solludur. Sağ elimiz, görüntümüzün sol elidir.

Aynaya göre simetriktir.

Yukarıdaki şekilde cismin aynaya dik uzaklığı yoksa aynanın uzantısı alınır. K cisminin bu uzantıya göre simetriği olan K' görüntüsü bulunur.

Gönderi tarihi:
aptallık boyutuna ulaşmış derecede aşık bi salağı görüyorum...ne olursa olsun vazgeçemeyen....

bendeeee! bendeee!

Gönderi tarihi:

aman allahım desene aynı kaderi paylaşıyoruz=D

Gönderi tarihi:

yav bende öyle... :D

Gönderi tarihi:

ohoo bu forumda da ne çok kaderdaş(?:P) varmş....hepimiz aşığız:D

Gönderi tarihi:

yorgun ve uykulu bir yüz ...... :wacko::blink:

:sleeping: :sleeping: :sleeping:

Gönderi tarihi:

evet hepimiz yani ikimiz aynı kaderi paylaşıyoruz.. :rolleyes:

ama ben hala vazgeçemiyorum.. peki ne yapalım :o:wub:

Gönderi tarihi:

benim ne gördüğümün öneminden çok,karşımdakilerin ne gördüğü önemli, sanırım görüntü bozuk, net değil.......buda sinir bozucu olsa gerek.......

Gönderi tarihi:
bir zavallı..

ben sana bakınca çok güçlü bir kadın görüyorum nenem..kendine haksızlık etme... :)

kendime gelince..görülecek bişey yok ki ..herkes gibiyim işte..sıradan..

Gönderi tarihi:

Aynada ki aksinle barışmaya çalışan bir kadın görüyorum.

Çünkü ben ne olursa olsun o kadını seviyorum :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:
ben sana bakınca çok güçlü bir kadın görüyorum nenem..kendine haksızlık etme... :)

:hug:

gücünü keşfetmeye çalışan biri :unsure:

Gönderi tarihi:

artık ne kadar yorgun olduğumu görüyorum,çok yaşamışlıktan hiçliğe geçişi ...o derin bekleyişi görüyorum

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Hüzün ve memnuniyetsiz bir surat.. Ama kendimi seviyorum.. (=

Gönderi tarihi:

sıradan bir bayan olarak görüyorum kendimi... -_-

ama oğlum diyorki;

ya anne sende diğer anneler gibi günlere gidip elişi ve dedikodu yapsan olmaz mı diyor.... :blush:<_<:huh:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.