Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

TÜRKIYE NEREYE...!?


politika

Önerilen İletiler

Hersey adim adim gerceklesti,yani hayaldi gercek oldu ifadesi tam anlamiyla olustu.

Önce hep birlikte,ülkeyi din tüccarlarina teslim ettik.Buna Demokrasi dedik.Bence devlet düsmanlarina ülkeyi teslim etmek Demokrasi olamaz olsa olsa demokrasi kilifi altinda ihanet olur.Evet Türkiye siyasi islamcilara teslim edilerek Cumhuriyetin en büyük ihaneti yasandi.Bu ihanetin icinde her parti,asker,polis,savci ,hakim,yargi üniversiteler ve biz yani halk vardi.Ihanet son bulmadi cünkü hainler henüz hedeflerine tam olarak ulasamadilar ama az kaldi.

Yani Lozan 100 yillikti diyenler simdi ellerini ogusturuyorlar,cünkü elbirligi ile gercekten Lozan'i 100 yillik yani 100 yil sonra bitmesi icin calistik.

Ülkeyi ele gecirenler;Eski Türkiye Yeni Türkiye diye icraata basladilar.Yani ihanet böyle basladi.Eski Türkiye dedikleri Türkiye,ihanet odaklarinin ülkeyi ele gecirdikleri tarihten önceki Türkiye oldu.Yeni Türkiye ise,icraatin basindakilerin yönettigi Türkiye oldu.

Müslüman Basbakan,Müslüman Cumhurbaskani sloganlari ile devraldiklari Türkiye artik Islamiyete adim atmis gibi oldu.Sanki onlardan öncekiler müslüman degildi.Herkes seyretti bu tiyatroyu,ve herkesin agzinda" ya olsun onlarda bu milletin üyeleridir" sözleri sakiz olmustu.Sanki ülkeyi devralanlar iktidara gelinceye kadar,Cumhuriyete,Atatürk'e Laiklige hakaret edenler küfredenler degilmis gibi bir ortam olustu.Benligini yitirmislik iste böyle basladi Türkiye'de.O kadar arap gibi yasamaya merakli hevesli varsa bir anda kabak cicegi gibi ortaya döküldüler.Aslinda kabak cicegi baska bir anlamda kullanilsada ben bu anlami degistirmeyi daha uygun gördüm.

Milli Bayramlar,ülkemizde yani Eski Türkiye'de coskulu bir sekilde kutlanirdi.Yeni Türkiye, Milli Bayramlarin salonlara hapsedildigi ülke oldu.Cünkü ülkeyi devralanlar zaten bu Milli Bayramlara karsi ezeli bir düsmanlik besleyenlerdi.Onlar icin bu bayramlar,Osmanli'nin yikilmasinin kutlandigi günler oluyordu.Yani ülkenin, Osmanli tarafindan layikiyle savunulmayip, isgal edilmesine, parcalanmasina, göz yummasina karsi mücadele verilerek bagimsizligimizi tescilledigimiz ve düsman isgalinden kurtulmus olmayi kutladigimiz günler bu Islamci tayfa icin kara günler olarak tanimlaniyordu.Yani keske,Isgalciler,Yunan kazansaydi da Osmanli kalsaydi,diyordular.Yani Ingilizin,Yunanin boyundurugu altinda yasamak varken neden buna karsi cikilmis ve Osmanli son bulmustu.

O isgal günlerinde bile;Osmanlinin ileri gelen isimleri de;Isgale karsi cikmayin,bu bir baris isgalidir.Yunan ordusu Padisahin ordusudur sakin ola karsi gelmeyin diye fetvalar fermanlar yayinliyordular.Tüm milliyetciler yani isgale karsi olan ne kadar Türk evladi varsa Ingilizlerin emriyle tutuklanip Malta'ya sürüldüler.Atatürk'ü yakalayamadilar.

Osmanli diye bir devlet artik kalmamisti,sadece adi vardi bir de sarayda oturan ve milletin haracini yiyen padisah.O da sonunda bir Ingiliz zirhlisiyla Malta'ya kacti.

Tekrar konumuza dönelim:Milli Bayramlar salonlara hapsedilip,ülkeyi yönetenlerin,degisik bahanelerle,Anit Kabir'i ziyaret etmemeleri bir aliskanlik haline geldi.Kiminin kulagi agiriyordu kiminin nezlesi vardi.Artik o kadar azdilar ki arada bir birisi cikiyor,Anit Kabiride yikacagiz diyordu.Veya Anit kabire gidildiginde serefini kaybetmis güruhlari oraya getirip,Yeni Türkiye'nin kurucusu icin tezahürat yaptiriyordular yani Anit Kabirde!

Derken bir müptezel cikti ortaya.Bu müptezel,Yeni Türkiye'nin kurucusunun "ne istedinde vermedik"dedigi müptezeldi.23 NISAN yerine Kutlu Dogum Haftasi icad edildi.Hemde tam 23 NISAN günlerinde.Sonra bir Ergenekon.Balyoz ve baska isimler altinda operasyon lar basladi.Ne kadar Atatürkcü asker subay varsa tutuklandi ve terörist diye Silivride kurulmus olan özel Cezaevine tikildilar.Devletin rahmi olan Kozmik Oda,basildi.ne kadar gizli kalmasi gereken evrak varsa hepsi desifre edildi ve o evraklarda bir savas durumunda görev alacak olan ne kadar isim varsa bunlarin büyük cogunlugu katledildi.Yani Türkiye kolsuz bacaksiz birakildi.Sonra birbirine düstüler o büyük bilge adam dedikleri kisi terörist oldu kendileri magdur oldu.Tutuklananlar serbest birakildi ama cogusu görevine iade edilmedi.Bu terör örgütü'nün SIYASI AYAGI arastirilsin diye muhalefetin verdigi önergeler reddedildi.NEDEN?

15 Temmuz diye bir tuhaf senaryo hazirlandi.V e hazirlandigi hizla ayni hizla sona erdirildi yani o kadar kolay oldu.200 den fazla insan hayatini kaybetti ve birisi cikti "Allah cok sükür devleti ele gecirdik"dedi.

Ülkede Türkcü,Milliyetciligi kimseye birakmayan partinin baskani bir anda rolünü degistirip Yeni Türkiyecilerin safinda yer aldi ve yapilan bir oldu bitti referandumla devlet bir kisiye teslim edildi.Anli Sanli devrimci gecinen isimler bu referandumda EVET oyu kullanarak devletin ele gecirilmesine ortak oldular.Gerekce ASKERI VESAYETE SON'du.

Askeri vesayete son diyenler islami vesayete imza attilar.Simdi hicbirinin adi sani duyulmuyor, yüzleri yok ortaya cikmaya.

Adim adim bir Islamlastirma calismalari baslatildi.Anayasada ki Laiklik kavrami her gecen gün biraz daha sislerin altinda kaldi.Iktidara gelmeden;"Laiklik gidecek,ya Laiksin ya da Müslüman "diyenler artik bayram ediyorlar.

Artik ülkede liyakat yerine yandaslik deger kazanmaya basladi.Sinavlarda,cok yüksek puan alan ögrenciler,siyasi Islamci olmadiklari icin mülakat tiyatrosunda basarisiz denerek saf disi birakildi yerlerine puan bile alamamis ama en büyük REiS, diyenler kazandirildi.

Bir örnek vermek gerekirse;Diyanette Vaiz olan bir personel yurt disi görev icin girdigi "Mesleki Bilgi Seviye Testi"sinavinda 93 puan aldi ancak mülakatta basarisiz sayilip elendi.

Kürsülerde seriat nutuklari atanlar kendileri seriata uymadiklari gibi,bir müslümana yakismayan yönetim tarzi ile yönetiyorlar.

Aslinda Türkiye'de Laiklik ayni zamanda seriatida icinde barindiriyor.Namazini kilan, orucunu tutan, Hacca giden, zikredenlere karsi Laiklikte herhangi bir yasak veya kisitlama yok.Yani seriat yasaniyor.Bunlarin seriat diye istedikleri,Anayasadan Laiklik kavraminin kaldirilmasi ve TÜRKIYE BIR ISLAM DEVLETI'dir ibaresinin konulmasidir.Yani demokratik cagdas bir hukuk devleti yerine bir Pakistanlasmis,Afganistanlasmis bir Türkiye istiyorlar,yani hergün din cinayetlerinin islendigi bir ülke olsun istiyorlar.

Bugün ülkeyi yönetenlerin,Hollanda'nin asiri sagci Liderinden,Avusturyanin asiri sagci liderinden,Alman asiri sagci liderden hicbir farklari yoktur.Cünkü zihniyetleri insanliga karsidir.Avrupadaki asiri sagci liderlerin sorunu veya siyaset yöntemi ülkelerinde ki yabancilardir.Bizde ise yabancilara karsi bir koruyucu zirh olan iktidar kendi milletine karsi bölücü ve yok etme heveslisi bir iktidar olarak yönetmeye devam ediyor.Ya bendensin ya da yoksun.

Atatürk,Cumhuriyet kuruldugunda yurt disindan bilim adamlarini ülkeye davet etmistir,bunlar ise ülkenin ucuruma gittigini gören ve can ve gecim sikintisi cektikleri icin ülkeyi terkedenlere "birakin gitsinler"diyebiliyor.Yani Türkiye de bir beyin göcü tam hiziyla devam ediyor..

Televizyonlarda izledigimiz haberlerde,iktidarin ortagi olan asiri dinci parti ve bu iktidar döneminde devrim yasalarina ragmen mantar gibi türemis olan din bezirgani haci hoca takimi,birtakim cemaatlerin konusmalarini dinledigimizde,bunlarin ISID lideri Ebu Ibrahim el hasimi veya El kaide lideri Eymen el Zevaliden bir farklari olmadigini tüylerimiz ürpererek dinliyoruz.6 yasindaki kizlarin Allahin emriymis gibi koca koca adamlara nikahlanmasi,Kuran Kurslarinda tecavüze ugrayan cocuklar,kadin haklarina islam adina karsi cikan kadin düsmanlari bunlar bizim gelecegimizin pek te parlak olmadigini gösteriyor. 

Türkiye nereye basligini kullandim.Aslinda bu soruyu hepimizin sormasi gerekiyor.Ya Türkiye bagimsiz,cagdas bir hukuk devleti olarak kalacak ya da Irandaki gibi Mollalarin elinde bir cezaevi olarak devam edecektir.Türkiye yavas yavas,Hiristiyanligin orta cag Vatikan güdümlü zulüm mekanizmasi  Engizisyon kurumu gibi bir organizasyonun eline gececegi zamana yaklasiyor.Yani muhalefetsiz,Anayasasiz,hukuksuz bir örgüt olarak kabuk degistirecektir Türkiye.

 

saygilarla

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Büyük Itiraf!

Mustafa Kemal ATATÜRK'ü begenmeyen ama,her firsatta Atatürk'e benzetilen,

Cok imanli müslüman denilen, her firsatta Allah benzetilen ama bir defa olsun agzindan,"siz ne diyorsunuz yahu"diyerek kendisini Allaha,Peygambere benzetenlere tek kelime cikmayan kisi,dün Hatay'da yaptigi konusmada:Bize oy vermezseniz hizmet alamazsiniz dedi.Evet aynen böyle dedi.

Kim dedi?Ülkenin cumhurbaskani veya baskani olan kisi.Adini vermiyorum reklam olmasin diye!

1 yil önce ülkemiz büyük bir felakete ugradi,50 binin üstünde insanimiz can verdi ve yüzlerce konut yerle bir oldu.Felaket alanina 3 gün sonra zahmet edip gelen bu adini vermedigim kisi,kürsüde Hatay'i yeniden canlandiracagiz,yikim gören illerimize en cabuk tarafindan binlerce konut yapacagiz diye haykirdi,ama aradan gecen 1 yil icersinde insanlar hala cadirlarda yasiyor.Hatay'in Kanalizasyon sorunu hala cözülmedi.Su problemi cözülmedi,konut bekleyen vatandaslar kisi cadirlarda geciriyorlar.Cünkü hizmet gitmemisti.Ve dün neden hizmetin gitmedigi itiraf edildi.

Siyaset eger vatandasa santaj olarak kullaniliyorsa bu ahlaksizliktir.Kazanmak icin her yol mübah denebilir ancak vatandasa oy vermediler diye hizmet vermemek mübah degil haramdir.O insanlarin vergileri ile sen sarayda saltanat sürerken onlara hizmet vermemek ihanettir.

Konu basligi olarak,Türkiye Nereye basligini kullandim.

GEZI olaylari nedeniyle tutuklanan ancak Hataylilarin milletvekili olarak sectigi kisi 18 yil hapis cezasi ile yargilandi.Anayasa Mahkemesi iki defa HAK IHLALI diye karar verdi.Iki kararda alt mahkeme ve Yargitay tarafindan kabul görmedi yani Anayasa cignendi.Halbuki Anayasa Mahkemesinin kararlari herkesi baglar.ANAYASA MADDE 153.

Anayasaya aykiri olarak Mecliste bu kisinin milletvekilligi düsürüldü.Anayasa bir kez daha cignendi.Erdoganin kankasi Bahceli,Adalet yerini buldu diye sevinmeye basladi.Anayasa Mahkemesi kapatilsin diye laflar söylemeye basladi,cünkü Anayasa Mahkemesi anayasayi korumakla yükümlü oldugu ve siyasi kararlarin Anayasaya aykiri oldugunu söyleyip Hak Ihlali veriyordu,bu da erdoganin kankasinin hosuna gitmiyordu ,cünkü Bahceli kendisini erdogana adamistir.erdogan icin kelleyi vermeye hazirdir.Ne olursa olsun erdogan kazansin diyen birisidir.Hani bir kisi vardi "keske yunan kazansaydi"demisti ya.Yani yunan kazansaydida hilafet sonlanmasaydi.Veya ülke batsinda erdogana birsey olmasin.

Sinan Ates adli eski bir ülkücü Baskan alcakca katledildi.Bu cinayete MHP'li bir vekilin adi karisti.Peki ne oldu:Hicbirsey olmadi hala bir iddianame yok yani hasir alti ediliyor cünkü ucu Bahceliye dokunacak.

Galata Köprüsü isgal ediliyor ve Hilafet cigliklari hilafet bayraklari ile Laik Türkiye Cumhuriyetine meydan okunuyor,meydan okuyan cumhurbaskaninin oglu, hilafet isteyenler cumhurbaskaninin destekcisi cemaatler yani Cumhuriyet karsitlari.

Manavda,Markette fiyatlar yangin yeri,zengin olan umursamiyor birde erdogan yandaslari,onlara sorarsaniz,ekonomi cok iyi,herkes cok güzel geciniyor,fakirin anasi agliyor.Göstermelik fiyat denetimi yapiliyor iki gün sonra yine ayni.

Türkiye nereye gidiyor,sorusu aslinda herkesin kendine sormasi gereken bir sorudur.Türkiye iyi bir yöne gitmiyor.Türkiye cagdasliktan uzaklasiyor,ortacag yeniden hortluyor.

Savaslar asla halka yaramaz,halkin cikarina degildir.Savaslar emperyalizmin hükmetme eylemidir.Savas demek yikim,yoksulluk,kan ve ölüm demektir.Mecbur kalinmadikca savas bir cinayettir diyor Atatürk.Mecburiyet savunmaktir,ülkeni namusunu.bayragini savunmak gerekiyorsa savasmalisin kendi ideolojini kabul ettirmek icin saldiriyorsan cinayet isliyorsun.

Yasanilan savaslara bakildiginda;bunlarin cogunun din nedenli oldugu görülür.Hacli Seferleri,Israil'in Gazze saldirilari,Irandaki Molla rejimi,Afganistandaki Taliban,vb  savaslar din savaslaridir.Yemende iki ayri müslüman gurubun birbiriyle savasmasi,Suudi Arabistanin bu taraflardan birine yardim etmesi,Misirdaki kalkismalar,bunlar da mezhep dolayisiyle din savaslaridir.

Bunun anlami,savaslar emperyalizmin ve dinci fasizmin cikarlarina hizmet eder.Dinci fasizm de emperyalisttir.

 

saygilarla

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Son 22 yilda Türkiyede yasanan olaylar ve siyasetin bu olaylara yaklasimi, devlet organlarinin calismamasi veya bir kisinin emrinde calismasi bize Türkiye'nin nereye götürüldügünü sorduruyor ve bizde sorgulamaya calisiyoruz.

TBMM.adindan da anlasilacagi gibi Milletin temsil edildigi bir kurumdur.Kurtulus Savasi verilirken,bu meclis kararlari ile savas yürütülüyor ve savasi yürütenler bu meclise hesap veriyordular.Hani bazen diyorlar ya ozamanda TEK ADAM vardi.Evet vardi ama millete hesap veren bir TEK ADAM vardi onunda adi ;Mustafa Kemal'di.Atatürk son zamanlarda soyadini KAMAL olarak degistirdi.Atatürk düsmanlari KAMAL diyerek hakaret ediyorlar.Kimisi bilmediginden kimisi de ahlaksizligindan.

KAMAL öz Türkce bir isimdir ve anlami Kale demektir.Bilmeyenler ögrensin.

6 Subat 2023 'de büyük bir felaket yasadik.Resmi rakamlar 53 bin kayip veriyor.Ben daha fazladir enkaz altindan cikarilamayan vatandaslarimizida hesap edip bju rakamin cok daha yüksek oldugunu düsünüyorum.

Iki gün önce Recep Erdogan Hatay'da bir konusma yapti, acik acik, halki tehdit ederek,bize oy vermezseniz size hizmet yok dedi.Bir Cumhurbaskani olarak bu konusmayi yaptiysa bu bir cumhurbaskanina yakismayan bir konusmadir.Ha söyle de denebilir,o zaten yüzde 51'in Cumhurbaskanidir!

Eger bir parti baskani olarak bu söz söylendiyse o partinin üyelerinin o partiden  aninda istifa etmeleri gerekirdi.Ama böyle birsey olmadi olamazdida cünkü Allahtan korkmayanlar Recep Erdogandan korkuyor.Allah korkusu olanlarin zaten o partide bugüne kadar kalmis olmalarida utanc vericidir.

Ben bu 22 yillik AKP iktidarinin ve ona bagli olan kurumlarin siyaset yöntemini, Sevr Anlasmasi ile isgal edilen Türkiye'yi kurtarmak icin mücadele eden Kuvay-i Milliye'ye karsi Osmanlinin verdigi karsi mücadeleye benzetiyorum.

O isgal günlerinde,yüzlerce vatan evladi Osmanli'nin zalim yargi mekanizmasi  tarafindan idam edildi,yüzlerce vatan evladi hapislerde cürüdü.Suclari Kuvay-i Milliye'ye dolayli veya dolaysiz destek vermekti.

Ikide bir cikarlar ortaya,efendim hacilari hocalari astilar diye ahkam keser kin kusarlar.Halbuki sucsuz yere hicbir haci veya hoca idam edilmedi.Vatana ihaneti suc olmaktan cikararak isgalcilere casusluk yapanlarin ogünkü sartlar idam edilmeleri kadar dogal hicbirsey yoktur.Savas halinde ki bir ülkede eger birileri düsmana casusluk yapiyorsa ölmesi haktir.Ancak Kuvay-i Milliyenin kurulus ve calisma amaci isgal güclerine karsi vatani kurtarmak ve korumakti.Osmanli buna karsi cikiyordu.Düsmani fazla kizdirmayalim yoksa gazaplari fazla olur diyordular ve imzalarida Vahdettin atiyordu.Birkac tarihci bozuntusunun bilmem hangi kisinin  sözleriyle Türkiyenin isgalini Baris harekati olarak niteleyip  isgale karsi mücadele edenleri Ingiliz yandaslari diye yaftalamalari bir ahlaksizlik ve ihanet örnegidir,kim Kurtulus Savasi icin o savasta canini  kanini verenlere ve o savasi yürütenlere karsi ahlak disi,kin dolu hakaretler yapiyorsa benim gözümde haindir.

Keske Yunan kazansaydi diyen bir hainin elini ayagini öpenler Kurtulus Savasina karsi olanlarin torunlaridir.

Ingilizleri kizdirmamak icin vatana hizmet eden vatan evlatlarini ceza evlerinde mahkum eden,onlari idam ettiren Nemrut (Kürt lakabli)Mustafa Pasa Türk katilidir.O kisiyi o makama getirip vatan evlatlarini kirimdan gecirten Damat Ferit bir Türk katilidir.Bunlarin hazirladiklari raporlara imza atan vatan evlatlarinin idamini Ingilizlere yaranmak icin onaylayan Vahdettin  Türk katilidir.

Eger Mustafa Kemal yakalansaydi inanin  ki Türkiye bugün Türklerin degildi.

Hatirlayalim bir ERGENEKON,BALYOZ bilmen daha baska neler cikartarak,Türk Silahli Kuvvetler'ni,darmadagin eden,ne kadar vatansever kahraman subay asker general varsa hatta Genel Kurmay Baskanligi yapmis olan Generali Recep Erdogani devirecekler diye Silivriye tikanlar vatan hainleridir.Genel Kurmay Baskanligi yapmis olan generalin normalde Yüce Divanda yargilanmasi gerekirken bunu normal bir mahkemede aynen Nemrut Mustafa Pasa mahkemesi gibi mahkemede ve de yalanci sahitlerla yargiladilar,Neyseki Idam cezasi yoktu eger olsaydi bu tutuklanan Atatürkcü subay ve generallerin hicbirisi bugün hayatta olamayacakti.Montrö Anlasmasi ve 28 Subat davalari icin bugün onlarca emekli general hapislerde cürüyor.Evet Nemrut Mustafa yasiyor.

Damat Ferit yasiyor,isim benzerligi olan Istanbul Polis teskilati Baskani Hasan Tahsin yasiyor.(ilk Kursun kahramani Hasan Tahsin'le karistirmayalim)

6 Subat 2023-6 Subat 2024 tam bir yil.Deprem bölgesine 3 gün sonra gelenler,Depremzedelere AKP'li olmayan belediyelerden gelen yardim tirlarinin önün AFAD yazili degilse o yardima izin vermeyenler,ve Recep Erdogan kürsüye cikip bilmem ne kadar konut insa edecek ve kimseyi acikta birakmiyacagiz yalani atarken gelecek olan secimi düsünüyordu.

Istanbu,l Büyüksehir belediyesini calistirmamak icin elinden gelen her gayreti gösteren Recep Erdogan simdi kalkmis yine o belediyeleri hicbirsey yapmadilar diye karalamaya calisiyor.Cünkü IBB artik hirsizlarin  elinde degildir.Belediyenin gelir getiren mekanlarini belediyeden alarak onlari calistirmak istemeyen AKP'nin sefi Cumhurbaskani oldugunu unutmus ortalikta belediye secimleri icin nutuk atiyor.HEMDE KOCAMAN YALANLARLA.

Depremden sonra yandas gazeteciler bir kampanya baslattilar depremzedeler icin.Yardim kampanyasi

Bu kampanyaya 114 milyar Türk Lirasi taahhüt edildi.

Bu kampanyaya  85 Milyar Türk lirasi yatirildi.

Bu kampanyaya  katilan bazi yüzsüzler 29 Milyar Türk Lirasi sözü verdiler ama para vermediler.

AFAD bu kampanyadan 58 Milyar Türk lirasi kullandi.

Peki bu kampanyada kullanilmayan yardimlar nereye gitti.Bunun hesabini bile kamuoyuna vermediler.

Binlerce insan hala cadirlarda yasiyor,en büyük korkularida yarin birgün bunlar icin kira istenecek olmasidir.

Iste 22 yillik bir iktidarin gercek yüzü.Köprüler,Tüneller,Otobanlar bunlar bir iktidarin yapmasi gereken hizmetlerdir bakin neler yaptik deme haklari yoktur.Ayrica bunlarin  nasil yapildiginida artik cocuklar bile biliyor.

6 Subat 2023 saat 4,17'yi unutamayiz.Unutmamali ve unutturmamaliyiz.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Türkiye'nin tüm yesillikleri,"Altin Arama"gerekcesi ile madencilere peskes cekiliyor.Altin aranirken Siyanür kullanilir.10 bin ton topraktan cikan altin miktari 10 gramdir.Yani 10 gram altin icin ormanlarimiz nehirlerimiz yok ediliyor zehirleniyor.Ve bunlara Recep Erdogan'in imzasi ile onay veriliyor.Kaz daglari,Kütahya'da  Egrigöz dagi,Bergama ve daha bircok yesil alan Altin arama hirsina kurban ediliyor.Altin arayanlar yabanci sirketler,peskes cekilen arazi Türk milleti'nin arazileri.

Afrikada altin ve degerli maden arayan sirketlerin hepsi yabancidir.Yani Afrikali degil Afrikalilar sadece bogaz tokluguna oralarda calisiyorlar.Yani ter döken yerli parsayi götüren yabanci oluyor.Türkiye ayni durumdadir.22 yildir Türkiyenin satilmadik hicbiryeri kalmadi.22 yildir Türkiyeyi tek bir adam yönetiyor ve 22 yildir Türkiyenin 80 yillik birikimini yok etmistir.

Cumhuriyetle baslayan kalkinma hizi,Demokrat Parti ile yavaslamis,yerli ve milli fabrikalar mühürlenmis ve Amerikanin piyonu olarak bugünlere kadar geldik.Bugün degisen hicbirsey yok.

Toki fakir vatandaslari ev sahibi yapmak icin kurulan bir kurumdur.Ama Toki'nin Istanbulda yaptigi 80 bin Konutun 68 bini Lüks konut olarak satisa sunuldu.Yani 12 bin konut fakirler icin eger o da ödeyecek gücü varsa tabii ki.

Bugün bir insaat firmasiyla,Toki'nin hicbir farki kalmamistir.Insaat firmalari para kazanmak icin Türkiye'nin en güzel köselerini parselleyip betonlastirirken,Toki de onlardan geri kalmiyor.Iddialara göre Toki'nin yaptigi konut cekilislerinde b azi iktidar milletvekillerine konut cikmistir ki eger bu dogruysa gercekten utanc vericidir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.