Φ Aries Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Yeniden ebatlandırıldı: 78% (önceki: 900 x 600) - Büyütmek için tıklayın çok güzel paylaşımlar teşekkürler... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Objektiflerin kıza yetişemediği anlar (buda benim serim daha önce de bu başlıkta bu isimle resim koymuştum yani kız mı erkek mi o da belli değilmiş ööölee diiolar 1 Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Objektiflerin kıza yetişemediği anlar (buda benim serim daha önce de bu başlıkta bu isimle resim koymuştum yani kız mı erkek mi o da belli değilmiş ööölee diiolar Ortasi olabilir orasina bakmak lazim 1 Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Ortasi olabilir orasina bakmak lazim neresine bakmak lazım hocam hahahahahhahahaa orasini burasiini karıştırmayalım resme dikkatli bakılırsa ....... siz karar verin Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 neresine bakmak lazım hocam hahahahahhahahaa orasini burasiini karıştırmayalım resme dikkatli bakılırsa ....... siz karar verin Obama´nin kolej de sinek pesinde kostugu günleri aklima geldi.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Obama´nin kolej de sinek pesinde kostugu günleri aklima geldi.. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Obama nin renk degistirmis hali biliyorsun oralarda moda emperyal moda.. istersen degistirme. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 ben bu cocuğu tanıyomuyum neee Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 ben bu cocuğu tanıyomuyum neee Bilmem sen bunu görmüşmüydün ki,bu benim Afrika'dan evlat edindiğim çucuğum.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Bilmem sen bunu görmüşmüydün ki,bu benim Afrika'dan evlat edindiğim çucuğum.. bayağıı bi siyahh gerçekten Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2009 bayağıı bi siyahh gerçekten Sen beni de epeydir görmedin... Bu yaz fazlaca mı brozlaştık ne.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.