Φ godzilla Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 objektiflerin kıza yetişemediği anlar hıza mıydı yoksa Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Bu son eklediklerine bayıldım,ikisi de süper Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 ablacımm fotoğrafçılık kursuna başladım sınavlarımdan dolayı 2 hafta ara verdık 7 nisanda ikinci dersim var bu fotoğrafları çekmek için bi teknik var onu kullanıyolar ilk derste biraz bilgi verdiler fotoğraf çeşitleri ile ilgili kursun sonunda sergimiz var inşallah benim fotoğraflarımda sergide yer alcak Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 objektifler hıza yetişmiş ama pilot motora yetişememiş veeeee ... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 Vavvvvvvvvvvv,süper hatta süper ötesi bu Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 objectiflerin Alp'e yetişemedigi anlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.