Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 15 yıl Yeniden ebatlandırıldı: 78% (önceki: 900 x 600) - Büyütmek için tıklayın çok güzel paylaşımlar teşekkürler...
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 15 yıl Objektiflerin kıza yetişemediği anlar (buda benim serim daha önce de bu başlıkta bu isimle resim koymuştum yani kız mı erkek mi o da belli değilmiş ööölee diiolar
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 15 yıl Objektiflerin kıza yetişemediği anlar (buda benim serim daha önce de bu başlıkta bu isimle resim koymuştum yani kız mı erkek mi o da belli değilmiş ööölee diiolar Ortasi olabilir orasina bakmak lazim
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 15 yıl Ortasi olabilir orasina bakmak lazim neresine bakmak lazım hocam hahahahahhahahaa orasini burasiini karıştırmayalım resme dikkatli bakılırsa ....... siz karar verin
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 15 yıl neresine bakmak lazım hocam hahahahahhahahaa orasini burasiini karıştırmayalım resme dikkatli bakılırsa ....... siz karar verin Obama´nin kolej de sinek pesinde kostugu günleri aklima geldi..
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 15 yıl Obama´nin kolej de sinek pesinde kostugu günleri aklima geldi..
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 15 yıl Obama nin renk degistirmis hali biliyorsun oralarda moda emperyal moda.. istersen degistirme.
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 15 yıl ben bu cocuğu tanıyomuyum neee Bilmem sen bunu görmüşmüydün ki,bu benim Afrika'dan evlat edindiğim çucuğum..
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 15 yıl Bilmem sen bunu görmüşmüydün ki,bu benim Afrika'dan evlat edindiğim çucuğum.. bayağıı bi siyahh gerçekten
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2009 15 yıl bayağıı bi siyahh gerçekten Sen beni de epeydir görmedin... Bu yaz fazlaca mı brozlaştık ne..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.