Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 ŞEHİT ANASI YÜREKLERİ DAĞLADI PKK’lı teröristin açtığı ilk ateşte Uzman Çavuş Ahmet Güngör şehit oldu. Kaçmaya çalışan teröristlerden 13'ü öldürüldü TUNCELİ’de “teslim ol” çağrısı yapılan bir grup PKK’lı teröristin açtığı ilk ateşte Uzman Çavuş Ahmet Güngör şehit olurken bir asker de yaralandı... KAÇMAYA çalışan 20 terörist Aliboğazı mevkiinde kıstırıldı ve çıkan çatışmada PKK’lılardan 13 tanesi ölü ele geçirildi... TUNCELİ’nin Hozat, Ovacık ve Çemişgezek ilçeleri kırsal kesiminde operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri önceki gün akşam saatlerinde bir grup PKK’lı teröristle sıcak temas sağlandı. Teröristler, güvenlik güçlerinin “teslim ol” çağrısına ateşle karşılık verdi. Teröristlerin ilk ateşinde Uzman Çavuş Ahmet Güngör şehit oldu, 1 er de yaralandı. Kaçmaya çalışan teröristlerle güvenlik güçleri arasında amansız bir kovalamaca başladı. Şehit babası: Teröristler aramızda Baba Mehmet Güngör “Teröristleri dağda aramaya gerek yok. Teröristler dağda değil, aramızda, maskelerini takıp eylem yapıyorlar. Yakalanan teröristler nasıl affediliyor? Türkiye Cumhuriyeti böyle kurtulur mu? Bunları affedenler vatana faydalı olabilir mi?” dedi. Sinir krizi geçiren anne Güngör, oğlunu şehit eden teröristlerin öldürüldüğünü öğrendiğinde “Ahmedimin kanı yerde kalmadı. Kahrolsun PKK. Fakir fukaranın çocuğu dağlarda ölüyor. Bu teröre çare bulun” diye ağıt yaktı. ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ sloganımızdı.... oysa vatanımız karış ,karış satılıyor,bölünüyor. hergün şehit haberleri geliyor,hiç kimseden ses çıkmıyor ............... daha düne kadar şehit aileleri ''Oğlum şehit oldu, gururluyum bir oğlum daha var o'da vatana feda olsun, vatan sağolsun'' denirken artık şehitlerimizin aileleri VATAN SAĞOLSUN DİYEMİYORUM ,noktasına geldi.. vatanı bırak kendini kurtar dedirtilmeye çalışıyor.... bu olaylara devletin bütün kurumları, birokratlardan,siyasilere tsk ya varana kadar hepsi suçludur. hrand dink'lere on binlerce insan toplandı kendi çıkarlarına propaganda yaptılar, demokratik eylem haklarını kullanmış oldular Bazıları ancak ankarada bağırıp cumhuriyet kurtarır. Olan gariban anadolu çocuklarına olur. ağlarsa anadolu çocuklarının anası ağlar bu hep böyle. TSK artık pkk mücadelesinde tükenmiş görünüyor. 20 yıldır operasyon yapıp şehit vermekten başka birsey yapmıyor. mücadelenin yetişmiş profesyonel ekiple çağımıza uygun donanımlarla yapılaması gerekir. yoksa daha çoook şehitler veririz.... sayın eruygur paşa kendi teşkilatından yüzlerce şehit verdi hiçmi duymadı,görmedi....neden şehitler adına mitngler düzenlemedi, öncülük etmedi..... saygılar......... EY KOCA DÜNYA BENDE ÖLDÜM Ey koca dünya bende öldüm, Belli ki hiç birinizin haberi yok, Hem de DINK' ten sadece bir gün önce Ama sen ne duydun,ne gördün,ne de umursadın... Ölümümden hemen sonra kameralar gelmedi oraya. Halk'ta toplanmadı ellerinde karanfil ve mumlarla, Hiçbir devlet büyüğü ve Amerika da kınamadı ölümümü, Ve yazmadılar adımı mezar taşımdan başka,hiçbir yere... Halbuki benim adım öz ve öz Türkçe idi, "KADİR AYDIN" Okunması,söylenmesi ve yazılması onunkinden daha kolaydı, Ama anmadı beni babamdan gayrı kimse, onu andıkları gibi, Ve yazılmadı başka hiçbir yere adım, anamın yüreğinden başka... Ben gencecik fidandım, daha hiç tomurcuk vermemiş, Ve soldurdular beni Lice'de, hayatımın baharında, Beni de vurdular,ben de öldüm, bilmem duydunuz mu? Ama Bulamadılar beni vuranları 32 saatte,belki de hiç aramadılar... Ben kendi vatanımda, vatanımı vatansızlardan korumak için öldüm, Ben Türk'tüm, adım Türkçe, ama öğrenemedi adımı hiç kimse, Bir kez bile manşet de olamadım ya o gül yüzümle gazetelere, İşte EY KOCA DÜNYA BEN ASIL O GÜN ÖLDÜM... Şehit j.asb.Kadir AYDIN'a ithafen yazılmıştır. şehit uzm.çvş AHMET GÜNGÖR kardeşime'de aynı düşüncelerle katılıyor allahtan rahmet ailesine şifalar,sabırlar diliyorum. Tunceli’de teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ahmet Güngör, Tarsus’ta toprağa verildi. Şehit Güngör’ün cenazesinin kaldırıldığı Ulu Camii’nde toplanan vatandaşlar terör örgütünü lanetleyen sloganlar attı. Şehit annesi Şükran Güngör, “Kahrolsun PKK. Devletimiz sağ olsun. Benim ciğerim yanıyor. İki çocuk yetim kaldı” diye feryat etti. Babasının tabutuna sarılıp ağlayan 11 yaşındaki Esra uzun süre sakinleştirilemedi. Şehit Uzman Çavuş Ahmet Güngör evli ve iki çocuk babasıydı. Şehit annesine komutan tesellisi Tunceli’de teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ahmet Güngör’ün cenazesi, Mersin’in Tarsus ilçesinde toprağa verildi. Uzman Çavuş Güngör’ün Türk bayrağına sarılı naaşı dün Tarsus Devlet Hastanesi morgundan alınarak, cenaze aracıyla Ulu Cami’ye getirildi. Cami önünde toplanan kalabalık, terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Tören boyunca gözyaşları durmayan şehit annesi Şükran Güngör, acısını, “Kahrolsun PKK. Allah da onların canını yaksın. Fidan gibi yavrumu, hayatının baharında kara toprağa verdiler. Yaşadığımız acılara rağmen devletimiz sağ olsun. Benim ciğerim yanıyor. İki çocuk yetim, bir kadın dul kaldı. Buna hangi yürek dayanır, yaşananlara hangi vicdan el verir? Benim artık tek isteğim yaşadığım acıları hiçbir annenin yaşamaması” diyerek dile getirdi. Acılı annenin feryadı vatandaşlara duygulu anlar yaşattı. Şırnak’ta terör örgütü PKK’yla çıkan çatışmada şehit düşen Asteğmen Metehan Atmaca’nın babası, “Allah bu acıyı başkalarına yaşatmasın” dedi -------------------------------------------------------------------------------- Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı’nca Şırnak Küpeli Dağı’nda terör örgütü PKK’ya yönelik yürütülen operasyonda çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Asteğmen Metehan Atmaca’nın Amasya’nın Suluova ilçesindeki evine ateş düştü. Metehan Atmaca (25), yaklaşık bir ay önce usta birliğine katılmadan önce izne ayrılarak ailesinin yanına gelmiş, 10 gün boyunca kaldığı izinde, ailesi ve arkadaşlarına sürekli şehit olacağını söylemişti. Şehit asteğmenin babası Mehmet Atmaca, “Ben bakmaya kıyamıyordum oğluma, dalyan gibi, 2 metre boyundaydı. Gözümden sakınıyordum, Türkiye Cumhuriyeti Devleti sağ olsun, Allah bu acıyı başkalarına yaşatmasın” dedi. Şehit olacağını biliyordu Kardeşinden doğum günü için mesaj bekleyen ağabey Uğur Atmaca, ise “Dün doğum günümdü, bana mesaj çekecekti, şehit haberi geldi. Metehan’ın en yakın arkadaşı olan Fikri Koçak ise, “Askere gitmeden önce şehit olacağını söylemişti. Şehit olacağını biliyordu, kimsenin üzülmesini istemiyordu. Vatan sağ olsun “ diye konuştu. (İHA) Şehit Asteğmen Metehan Atmaca’nın acılı babası Mehmet Atmaca’yı, kendisini ziyarete gelen Amasya Valisi Celaleddin Lekesiz ile Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ömer Esenyel teselli etti. Asteğmen Metehan Atmaca, ailesine ve arkadaşlarına sürekli şehit olacağını söylüyordu. Atmaca görev yaptığı birlikteki arkadaşlarıyla görülüyor. Bitlis'te askere mayın tuzağı 26 Nisan 2007 Perşembe 12:42 Bitlis merkeze bağlı Çeltikli kırsalında terör örgütü PKK üyelerince, araziye döşenen mayına basan Başçavuş Nadir İpek (36) şehit oldu. Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, Bitlis'e 20 kilometre uzaklıktaki Çeltikli kırsalında yaptığı arazi arama-tarama faaliyetleri sırasında, terör örgütü PKK üyelerince önceden araziye döşenmiş olan mayın patladı. Patlama sırasında Başçavuş Nadir İpek, ağır şekilde yaralandı. Bitlis Devlet Hastanesine kaldırılan Nadir İpek, kısa süre sonra yaşamını kaybetti. İpek'in cenazesinin ambulansla memleketi Elazığ'a gönderileceği öğrenildi. Bölgede geniş çaplı operasyonların başlatıldığı bildirildi. Şırnak'ta teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu Jandarma Komando Er Ramazan Avcı, şehit oldu. Şırnak Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 24 Nisan 2007 tarihinde Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde güvenlik güçlerince yürütülen operasyonlar sırasında teröristlerce daha önce yerleştirilen mayının patlaması sonucu Jandarma Komando Er Ramazan Avcı'nın ağır yaralandığı belirtildi. Yaralı er Avcı'nın, kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesinde hayatını kaybettiği kaydedilen açıklamada, Avcı'nın cenazesinin Şırnak'ta düzenlenen törenin ardından bugün Hakkari'nin merkeze bağlı Doğan köyüne gönderileceği ve burada toprağa verileceği belirtildi. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Türkiye Tam Bağımsız olmadıkça terör bitmeyecek oysa pkk denilen bir avuç çapulcuyu bir kaşık suda boğacak iradeye sahip bu millet ve onun askeri. Ama emperyalizme hizmet ettiğiniz sürece terör hep var olacaktır. Amerikadan izin almadan hareket edemez, Avrupa Birliği denilen haçlı zihniyetinden medet umarsanız terör bitmez. Ahime her müdahalede Kürtlerin hakları var yaygarası kopartır. Mesele terör boyutundan çıkar Kürt meselesine gelir dayanır terör bitmez. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Türkiye Tam Bağımsız olmadıkça terör bitmeyecek oysa pkk denilen bir avuç çapulcuyu bir kaşık suda boğacak iradeye sahip bu millet ve onun askeri. Ama emperyalizme hizmet ettiğiniz sürece terör hep var olacaktır. Amerikadan izin almadan hareket edemez, Avrupa Birliği denilen haçlı zihniyetinden medet umarsanız terör bitmez. Ahime her müdahalede Kürtlerin hakları var yaygarası kopartır. Mesele terör boyutundan çıkar Kürt meselesine gelir dayanır terör bitmez. Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 1 jandarma komando er şehit oldu. Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin, Ağrı Dağı eteğinde sürdürdüğü operasyonlar sırasında, terör örgütü PKK üyeleriyle sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada Mardin doğumlu Jandarma Komando er Şehmuz Öncül şehit oldu. Alıntı
Φ navigator Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Bugüne kadar verilmiş binlerce şehit, arkasında bırakılmış binlerce yetim, gözü yaşlı eş, yüreği yaralı ana. Bunlara neden olduğunu bildiğimiz bir avuç çapulcuyu yıllardır bu topraklardan temizleyemedik. Bu kadar acizmiyiz biz. Yada bu kadar güçsüz mü? Ben ikisinide katılmıyorum. Konuyla ilgili bir çok komplo teorisi var. Bunların hepsi yüce türk milletinin kanının her damlasını dökerek aldığı bağımsızlığı yoketmek ve yerine kendi çıkarlarına uygun bir yönetim getirmek isteyenler tarafından çıkarılan söylentiler. Ancak şurası bir gerçek ki şuan da bu ülkeyi yönetenler ve daha önce yöneten diğer liderler bu işi bitireceğim diyecek cesareti gösterememiştir. Bu cesareti gösterecek bir lidere bu ülkenin ihtiyacı var... Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 ŞIRNAK'ın kırsal kesimnde güvenlik güçleri tarafından yürütülen operasyon sırasında, PKK'lı teröristlerin açtığı ilk ateş sırasında 2 asker şehit oldu. Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, güvenlik güçlerince, Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde yürütülen operasyonlar sırasında dün bir grup terör örgütü mensubu tarafından güvenlik güçlerine saldırı düzenlendi. Teröristlerin açtığı ilk ateşle Jandarma Komando Er Servet Yıldırım ve Jandarma Komdo Er Ayhan Demirci şehit oldu. Kaçan PKK’lıların yakalanması için hava destekli geniş çaplı oparasyon başlatıldı. Diyarbakır'da şehit olan üsteğmen Muhammed Ali Demir'in cenazesi dün Pozantı'da toprağa verildi. Kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı cenaze töreninde Demir'in yakınlarının feryadı yürekleri dağladı. VATANA FEDA OLSUN Oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döken anne Adile Demir, şehidin silah arkadaşları ve yakınları tarafından teskin edilmeye çalışıldı. Acılı annenin, '10 yavrum olsaydı hepsini şehit vermekten gurur duyardım' sözleri cenazedekilere duygu dolu anlar yaşattı. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Lice'de şehit olan er toprağa verildi Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan er Yavuz Yıldırım (21), Elazığ'ın Karakoçan ilçesine bağlı Mahmutlu köyünde törenle toprağa verildi. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Şehitlerimizi uğurladık ŞEHİT CENAZELERİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU GALERİ'DE Şırnak ve Siirt arasındaki kırsal bölgede teröristler tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olanlar birer birer son yolculuğuna uğurlandı. İzmir'de toprağa verilecek piyade uzman çavuş Vedat Dayıoğlu'nun cenaze törenine Cumhurbaşkanı Sezer, Erdoğan ve Orgeneral Büyükanıt katıldı. ANNENİN YÜREK BURKAN FERYADI Piyade Er Mahir Yıldırım'ın cenazesi öğle saatlerinde Aydın Devlet Hastanesi Morgundan alınarak konvoylar eşliğinde Aydın'ın Umurlu beldesine götürüldü. Naşın morgtan alınması sırasında baygınlık geçiren anne Sevim Yıldırım'ı polis memuru kucağında taşıyarak ambulansa bindirildi. Şehit Er Mahir Yıldırım tarafından Umurlu'daki evinin önünde yapılan törene 10 binlerce insan katıldı. Katılımın yoğun olması nedeniyle Aydın-Deniz karayolu tek yönlü olarak trafiğe kapandı. Evin önünde yapılan tören sırasında oğlunun naşına sarılan Anne Sevim Yıldırım'ın feryatları yürekleri dağladı. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 TERÖRE LANET MİTİNGİ YAPALIM! İspanya’da terör saldırıları sonucu bir kişi öldürüldü diye halk sokaklara döküldü. Siyasi parti ve sivil toplum örgütleri, bu kampanyada öncü rol üstlendi.TerÖr, bir virüstür. Yapılması gereken, virüse karşı bağışıklık kazanmak değil, onu tümüyle ortadan kaldıracak milli bir mücadele vermektir. İSPANYA BAŞARDI 1 kişi öldü 1 milyon kişi yürüdü BİZ DE BAŞARALIM Şehitlerimize sahip çıkalım Türkiye, dün 6 yiğidini daha toprağa verdi. Ateşler sadece düştüğü yeri yakmakla kalmasın. Eli kanlı terör örgütü PKK’ya karşı, tek vücut olmalıyız. YENİÇAĞ’DAN VE VATANDAŞTAN ULUSA SESLENİŞ Teröre teslim olmayalım! Ard arda gelen hain saldırılar Türk milletini ayağa kaldırdı. Vatanın bütünlüğü konusundaki kararlılığını belirtmek isteyen vatandaşlar, “milyonların katılımıyla meydanlarda terörü telin edelim” çağrısında bulundu Başkent’in göbeğinde düzenlenen ve 6 kişinin hayatına kaybetmesine 120 kişinin de yaralanmasına neden olan saldırı ile Şırnak’taki mayın tuzağına 6 şehit verilmesi, Türk milletinde infial uyandırdı. Gazetemizi telefon ve faks yağmuruna tutan vatandaşlar, hainlere ve destekçilerine öfke yağdırırken AKP hükümetinin terör politikalarına da ateş püşkürdü. Bu sese kulak verin “Terör örgütü PKK’nın bu saldırılardaki en büyük amacının, ülke huzur ve güvenini bozmak korku, dehşet ortamı yaratmak” olduğuna vurgu yapan vatandaşlar, “Bizde, onlara ve onların dış destekçilerine amaçlarına ulaşamayacaklarını, Türk milletin bir ve bütün olduğunu göstermek için milyonların katıldığı telin mitingleri düzenleyelim. Mehmetçiğin hainlere karşı mücadelesine destek vererek, terör örgütlerinin değil, insanlığın sesine kulak verelim” çağrısında bulundular. Biz neden yapmıyoruz Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz bazı şehit ve gazi yakınları ise İspanya’da terör saldırıları sonrasında düzenlenen dev mitingler hatırlatarak şunları kaydettiler: İspanya’da saldırı oldu, bir kişi öldürüldü diye halk sokaklara döküldü. Tepkiler siyasi partilerce ve sivil toplum örgütleri tarafından örgütlendi. Biz Türkiye’de eli kanlı terör örgütüne karşı niçin tepkimizi koyamıyoruz? Bu ülkede yaşayan vatandaşlar olarak, iktidardan, muhalefetten ve sivil toplum örgütlerinden beklentimiz, meydana gelen terör olaylarında halkın doğru bilgilendirilmesi ve yasal organizasyonlarla PKK terör örgütünün meydanlarda lanetlenmesidir. Yurdun dört bir yanında bu yapıldığı takdirde, bu örgüte duyulan tepki artacak, bölgede hangi tarafa yöneleceğini bilmeyen vatandaşlarımız da çoğunluğun yanında yerini alacaktır. Ayrıca bu tepkiler karşısında kamuoyu baskısını üzerinde hissedecek olan teröristler eylem yaparken alınacak tepkiyi düşünecek, hepsi olmasa da bir kısmı geri adım atacaktır. Böylece gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın yüreğine de su serpilecektir. Tepkimizi gösterelim Diger bir şehit yakını ise PKK terör örgütüne haddini bildirmek için, toplumun bütün kesimleriyle tepki gösterilmesi gerektiğini kaydederek şunları ifade etti : Biz duyarlı vatandaşlar bir çağrı bekliyoruz. Terör örgütünün bu hain saldırıları karşısında hep beraber olalım. Toplumun huzurunu bozmaya yönelik yapılan bu alçak saldırıları lanetleyelim. “Lanet” mitingleri düzenleyelim. Hiç olmamasını temenni etmemize rağmen, şehit cenaze törenlerinde 10 binler, 100 binler yürüyelim. Ulus’taki Anafartalar Çarşısı önünden geçelim, orada hayatını kaybedenler için karanfiller koyalım.” İspanya’da metroya yapılan saldırı sonrasında bir kişi ölmüş ve milyonlarca İspanyol bu saldırıiyı protesto etmek için sokaklara dökülmüştü. Sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler tarafından düzenlenen gösteride başkent Madrit’e adeta insan seli akmıştı. Şehit Mahir Yıldırım’ın cenazesinde gözyaşları sel oldu. Her yere Türk Bayraklarının asıldığı törene çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit cenazesinin etrafında toplanan vatandaşlar, “Şehitler ölmez vatan bölünmez, bu vatan bizimdir bizim kalacak, kahrolsun PKK, kahrolsun Öcalan” gibi sloganlar attılar. Kalbimize gömdük Şırnak’ta bölücü teröristlerin döşediği mayının patlamasıyla şehit düşen 6 vatan evladımızı 10 binlerin katıldığı törenlerle toprağa verdik. Vatandaşlar, “ Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları attı Şırnak’ta terör örgütü bölücü PKK tarafından döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Bekir Çakır, Kayseri’de törenle toprağa verildi. Hunat Camisi önünde düzenlenen törene, şehit Onbaşı Bekir Çakır’ın yakınları, Kayseri Vali Vekili İbrahim Yurdakul, Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Erten, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Oğlunun tabutuna sarılan Ümmügülsüm Çakır, gözyaşlarını tutamadı. Törene katılanlar, sık sık “şehitler ölmez, vatan bölünmez. Kahrolsun PKK. Askere uzanan eller kırılsın” diye slogan atarak tepkilerini dile getirdiler. Kartal Şehitliği’nde merasim mangasının saygı atışı yapmasından sonra şehit Bekir Çakır, gözyaşları arasında toprağa verildi. Tek vatan tek bayrak PKK’nın mayını ile şehit mertebesine yükselen Piyade Er Mahir Yıldırım’ın cenazesi ise, Aydın’ın Umurlu beldesinde toprağa verildi. Törende konuşan Jandarma Alay Komutanı Albay Mehmet Tire, “İçimizdeki ve dışımızdaki hainlere bir kez daha hatırlatmak isteriz ki Atatürk’ün şehit kanları ile çizdiği kutsal vatanımızı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Tek vatan, tek bayrak, tek millet olma kararlılığımız sonsuza kadar yaşatılacaktır.” Şehit er Yıldırım, Umurlu Şehir Mezarlığında toprağa verildi. Piyade Uzman Onbaşı Bekir Çakır, vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için şehit düştü. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde şehit yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Törende ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyen kadınlı erkekli vatandaşlar terör örgütü PKK’ya lanet yağdırdı. Şehit Uzman Çavuş Bayram Bulat’ın cenazesi, Konya’nın Doğanhisar ilçesine bağlı Deştiğin beldesinde dualar arasında son yolculuğuna uğurlandı. Göz yaşı sel oldu Şehit Piyade Uzman Çavuş Atıf Günkan da Niğde’nin Bor ilçesinde törenle toprağa verildi. Cenazede, şehit Günkan’ın annesi Ayşe Günkan ve babası Hikmet Günkan ayakta durmakta zorlanırken, eşi Selinay Günkan sinir krizleri geçirdi. Şehidin 7 yaşındaki kızı Kübra ve 3 yaşındaki oğlu Batuhan’ı da yakınları teskin etmeye çalıştı. Şehit Uzman Çavuş Atıf Günkan’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Paşa Camisi’nde kılanan cenaze namazından sonra, Bor Şehitliği’nde toprağa verildi. ‘Bin tane oğlum olsa bini de feda olsun’ Şehit olan Piyade Çavuş Samet Kırbaş, İstanbul’da törenle toprağa verildi. Şehit Kırbaş için Ataköy 5. Kısım Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye katılan ve Türk bayrakları taşıyan bir grup, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” şeklinde sloganlar atarak tepkilerini dile getirdiler. Bu arada, şehit Samet Kırbaş’ın babası İsmail Kırbaş, “Bin tane oğlum olsa bini de feda olsun. Bu vatan 3-5 çapulcuya teslim edilemez” dedi. YENİÇAĞ GAZETESİ Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Arkadasim tabiki barisci mitingler..cok degerli ve güzeldir..mitinglerin cirkini yoktur cünkü Demokrasinin özüdür zamaninda fazilet partisinin ,yaptigi mitingi bile papaya karsi ,,cok degerli bulmustum....tabiki öyle partiler..!!! o degerlerin cevresinde kalabilseydi.. bugün bizde ispanyanin yapmis oldugu mitinglerin asamasina gelmis olurduk...kimbilr...!!! cünkü ispanyanin etegini ceken ...rejim degisikligi yoktur...Dini kullanip birilerini.. carmiha gerdirmeye calisanlar hic yoktur........!!!! FAKAT BIZIM KONUMUZ TERÖR DEGIL... Bizim konumuz..bu cografyada var olma savasi Türk ulusu olarak...!!! cünkü cevremiz sarilmis...icerden kusatilmis... sinir harbine girmis bulunuyoruz...ve ayni zamanda saldiriyada ugruyoruz..her yönlü..dün ulusta ondan önce degerli mühendislerimiz...Aselsandan...!!! bunlar tesadüf degil.. yurt disinda yaptiklari faliyet ülkemiz icin ..topyekün.. bunlar saymakla bitmez..yani biz terörün degil... savasin ortasindayiz... Bugün yapilan cumhuriyet mitingleri kazanimlarimiz olmustur... önemli olan bu mitinglerin devami...vede top yekün hep o mitinglerin yaninda olmak önemli...disinda kalipta ..elestirmek degil icinde olupta var olma savasi vermek önemlidir... Bu mitinlere gidenlerin hepsi bir sivil kahramandir... dün mersin ..bugün Berlin...9.Haziran...Diyarbakir bu mitingler devam edecektir.. yurt icinde ve yurt disinda... Saygilar yamyam frankfurt Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Bu ülkede yaşayan vatandaşlar olarak, yasal organizasyonlarla PKK terör örgütünün meydanlarda lanetlenmesi, teröre karşı tepkinin en sert şekilde verilmesi hepimizin hakkı. Yurdun dört bir yanında bu yapıldığı takdirde, bu örgüte duyulan tepki artacak, bölgede hangi tarafa yöneleceğini bilmeyen vatandaşlarımız da çoğunluğun yanında yerini alacaktır. Ayrıca bu tepkiler karşısında kamuoyu baskısını üzerinde hissedecek olan teröristler eylem yaparken alınacak tepkiyi düşünecek, hepsi olmasa da bir kısmı geri adım atacaktır. Böylece gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın yüreğine de su serpilecektir. Unutmayalım ki, terör, 21. yüzyılın vebasıdır, bir virüstür. Yapılması gereken bu virüse karşı bağışıklık kazanmak değil, onu tümüyle ortadan kaldıracak şekilde milli ve uluslararası düzeyde etkin bir mücadele vermektir. “Altta kalanın canı çıksın” anlayışı da, “Bana dokunmayan yılan bin yaşasın” yaklaşımı da yanlıştır. PKK terör örgütüne haddini bildirmek, toplumsal tepkileri göstermek için toplumun bütün kesimleri, devlet, hükümet ve medya gencinden yaşlısına kadar hep birlikte şiddetli bir tepki göstermeliyiz. çünkü cumhuriyete sahip çıkmak ,şehitlere sahiplere sahip çıkmakla olur.. cumhuriyetimize sahip çıktığımız gibi.. şehitlerimize'de sahip çıkalım...yapılan mitinglere aynı coşkuyla katılalım.. ve bu arda yeni çağ gazetesine duyarlılığından dolayı teşekkür ederim saygılar Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Tunceli'de mayın tuzağı Tunceli'de mayına basan 2 güvenlik görevlisi yaralandı. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, Tunceli'nin Nazımiye ilçesi dağlık arazi kesiminde arama ve tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerinin, terör örgütü mensupları tarafından araziye döşenen mayına basması sonucu 2 güvenlik görevlisinin yaralandığı belirtildi. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 HAİN PUSU:1 ŞEHİT Hakkari’nin Çukurca ilçesi Cevizli köyü kırsalında bölücü terör örgütü PKK tarafından döşenen mayının patlaması sonucu er Servet Aktaş şehit düştü. Hakkari’nin Çukurca ilçesi Cevizli köyü kırsalında terör örgütü PKK tarafından döşenen tuzaklı mayının patlaması sonucu 6 aylık asker Servet Aktaş (27) şehit oldu. Şehidin Malatya’nın Battalgazi ilçesi Şişman köyde oturan ailesi acı haberle yasa boğuldu. Şehidin ağabeyi Adnan Aktaş, “Çok acı bir durum. Allah kimseye böyle bir acıyı vermesin. Devletten bir isteğimiz var, bu şehitlerimizin kanı asla yerde kalmasın. Gerekirse biz de savaşırız. Bize destek versinler, biz savaşırız. Bu büyük bir acıdır” dedi. Şehit erin kardeşi Süleyman Aktaş, “ağabeyinin Başkent Üniversitesi Halkla İlişkiler öğrencisi olduğunu ve ikinci sınıfı bırakarak askere gittiğini” söyledi. Malatya’nın Battalgazi ilçesi Belediye Meydanı’nda Servet Aktaş için düzenlenen törene 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, da katıldı. Binlerce vatandaş tören boyunca, sloganlar atarak terör örgütüne lanet okudu. Törende konuşan Orgeneral Iğsız da, “Biliyorsunuz son 2 günde Van’da 3, Siirt bölgesinde 7 terörist, Hakkari’de 1 terörist etkisiz hale getirildi. Bu böyle devam edecek. Bu işi sonuna kadar götüreceğiz” dedi. Şehit Servet Aktaş’ın cenazesi, cenaze namazının kılınmasının ardından Şişman köyüne götürüldü. Şehit er, Türk bayraklarıyla donatılan köyünde toprağa verildi. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 İKİ ŞEHİT DAHA VERDİK Bingöl’de bölücü teröristlerle çıkan çatışmada komando er Emrah Göçer, Erzincan’da ise PKK’nın döşediği mayına basan Piyade er Mehmet Aslan şehit oldu. Bİngöl’de Komando er Emrah Göçer, Erzincan’da ise Piyade er Mehmet Aslan, hain pusularda şehit oldu. Bingöl’de güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada bir asker şehit oldu. Önceki gece Genç ilçesi kırsalında arazi arama tarama faaliyeti sürdüren güvenlik güçleri, karşılaştıkları bir grup teröristin “teslim ol çağrısı” na ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada Jandarma Komando Er Emrah Göçer şehit oldu. Şehit Göçer, bugün düzenlenecek törenle memleketi Hatay’ın Altunözü ilçesinde toprağa verilecek. Öte yandan Erzincan’ın Kemah ilçesine bağlı Dereköyü yakınlarında güvenlik kuvvetleri arama tarama faaliyetlerini sürdürürken askerlerden biri terör örgütü PKK’nın döşediği mayına bastı. Mayının patlaması sonucu Piyade Er 21 yaşındaki Mehmet Aslan şehit oldu, patlamada bir asker de yaralandı. Erzincan Valisi Ali Güngör, Erzincan Askeri Hastanesi’ne kaldırılan yaralı askerin sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. Törenle uğurlandı Piyade Er Mehmet Arslan’ın cenazesi, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine gönderildi. Şehit Er Mehmet Arslan için 3. Ordu Komutanlığı General Sabit Noyan Kışlası’nda bulunan Erzincan Asker Hastanesi’nin bahçesinde tören düzenlendi. Şehit Piyade Er Mehmet Arslan’ın cenazesi, silah arkadaşlarının omuzlarında bir süre taşındıktan sonra ambulansa konuldu. Bu sırada hastanede görev yapan bazı bayanların gözlerinin dolduğu gözlendi. Oğlunun acısına dayanamadı Bingöl’de şehit olan Emrah Göçer’in babası, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçiren baba İsa Göçer, Antakya Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Şehidin iki aylık nişanlısı Eylem Bahçeci’yi ise kadın asker ilaç vererek sakinleştirmeye çalıştı. Bingöl’ün Genç ilçesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma komando er Emrah Göçer’in şehit düşmesi, Antakya merkeze bağlı, Küçükdalyan beldesi Anıtlar Caddesi’nde oturan ailesini adeta yıktı. Şehidin evinde acı, feryat ve gözyaşı vardı. Ailesi ve yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Bu arada, 4.5 aylık asker olan evladının acısına dayanamayan baba İsa Göçer, üzüntüsünden kalp krizi geçirdi. Göçer, Antakya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Göçerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. İki ay önce dağıtım iznine geldiği sırada nişanlandığı dayısının kızı Eylem Bahçeci ise fenalık geçirerek kendisini yerden yere attı. Genç kız güçlükle sakinleştirilmeye çalışıldı. Emrah Göçer, bugün törenle toprağa verilecek. KÖŞE YAZILARI Rauf DENKTAŞ 365 gün geçti .................. Altemur KILIÇ "Vatanseverler" ve "Vatansevmezler" .................. Arslan BULUT Bahçeli ve Baykal'ın ekran performansları ve sorulmayan sorular .................. Servet KABAKLI İşte cihanın özlediği Türkler! .................. Abdullah ÖZDOĞAN Başbakan, Kandıralı ve 4. Murat.... .................. Sabahattin ÖNKİBAR Erdoğan: Kahraman(!) ABD askeri için dua ediyoruz .................. Hüseyin M.YUSUF KKTC'de 'İmam' Yönlüer'e bayılmışlar... .................. Osman TIĞRAKLI Yağma Hasan'ın böreği .................. Sadi SOMUNCUOĞLU Erdoğan imzalı İslam'ı silme genelgesi... mi? .................. Mehmet Nuri YARDIM Nermin Suner Pekin .................. Sami YAVRUCUK Dini-imanı para olanlara oy vermeyin .................. İrfan ÜLKÜ Çölün öyküleri arasında .................. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . TÜM YAZARLARIMIZ Yazar Seçiniz Yeniçağdan MektupRauf DENKTAŞAltemur KILIÇHayri KÖKLÜArslan BULUTHulki CEVİZOĞLUServet KABAKLIAbdullah ÖZDOĞANSabahattin ÖNKİBARİsrafil KUMBASARMehmet GÜLDurmuş HOCAOĞLUHasan ÜNALHasan DEMİRCazim GÜRBÜZLale ŞIVGINHüseyin M.YUSUFOsman TIĞRAKLIÖzcan YENİÇERİSavaş SÜZALSadi SOMUNCUOĞLUVedat YENERERYavuz Selim DEMİRAĞMustafa ERKALMustafa ASLANMehmet Nuri YARDIMMehmet KARAGÜLRemzi ÖZDEMİRAhmet GürsoySami YAVRUCUKSadık ÖZCANMustafa KIRALİSerap BESİMOĞLUŞuayip ÖZCANSevilay YÜKSELSuat YALAZKürşad ZORLUAlanur ÖZALPTalat ÜLKERKamuran ÖZGENİsmet KOTAKYusuf YALKINMurat TAŞKINNadim MACİTAlparslan DikmenRuhi KANALTalha DÜLGERBAKİİrfan ÜLKÜCemal ÖNERÜmit ÖZDAĞ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 bu iş anlaşıldığı gibi diplomasi ile düzeltilemiyor, o zaman daha ne bekleniyor ki ? kaç ailenin daha canı yanacak, kaçının ocağı sönecek.. askeriye yan gelip yatma yeri değildir diyen bir başbakanla olacak işler değildir bunlar.. asker birinci ağızdan kuzey ırak' a girilmesi gerekiyor diyor ama duyan kim.. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 İKİ ŞEHİT DAHA Şırnak’ta PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Piyade Kıdemli Üstçavuş Ahmet Tündü ile Piyade Er Murat Tuzsuz şehit oldu. Operasyonda çatışma ŞIrnak, Bestler Dereler bölgesinde, güvenlik güçlerince icra edilen operasyonlar sırasında bir grup PKK’lı ile karşılaşıldı. “Teslim ol” çağrısına uymayan teröristlerle girilen çatışmada, Piyade Kıdemli Üstçavuş Ahmet Tündü ve Piyade Er Murat Tuzsuz şehit oldu. İki eve daha ateş düştü Sırnak’ta güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, 1 piyade kıdemli üstçavuş ile 1 piyade er şehit oldu. Şırnak Valiliği’nden yapılan açıklamada, Bestler Dereler bölgesinde, dün güvenlik güçlerince icra edilen operasyonlar sırasında bir grup PKK’lı ile karşılaşıldığı belirtildi. Güvenlik güçlerinin “teslim ol” çağrısına teröristlerce ateşle karşılık verilmesi sonucu çıkan çatışmada, Piyade Kıdemli Üstçavuş Ahmet Tündü ve Piyade Er Murat Tuzsuz’un şehit olduğu kaydedildi. Çatışmada bir PKK’lı terörist de öldürüldü. Törenle uğurlandılar Çatışmada şehit olan Piyade Kıdemli Üstçavuş Ahmet Tündü ve Piyade Er Murat Tuzsuz için, cenaze töreni düzenlendi. Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında şehitler için düzenlenen törene, Vali Selahattin Aparı, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Ahmet Yavuz, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Habip Doğar ve yetkililer katıldı. Törenden sonra Piyade Kıdemli Üstçavuş Ahmet Tündü’nün cenazesi Kahramanmaraş, Piyade Er Murat Tuzsuz’un cenazesi de Bilecik’e gönderildi. Ustçavuş Tündün’ün cenazesi gözyaşları ile toprağa verildi. Şehit piyade er Murat Tuzsuz’un cenazesinin ise bugün düzenlenecek törenin ardından Eskişehir’de toprağa verileceği bildirildi. Şehit erin yaşadığı mahallede, komşuları ve esnaf bölücü terör örgütünü lanetlemek için ev ve iş yerlerine boydan boya Türk Bayrağı astı. 5 aylık askerken şehit düşen Piyade er Murat Tuzsuz’un annesi sinir krizleri geçirdi. Komşuları tarafından teselli edilen anne Mualla Tuzsuz evlat acısına rağmen, “Vatan sağ olsun” dedi. Acılı babadan teröre lanet Şehit olan Piyade Er Murat Tuzsuz’un (20) Eskişehir’de yaşayan ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Çamlıca Mahallesi Doğanşehir Sokak’ta yaşayan şehit Murat Tuzsuz’un babası Hasan Tuzsuz, henüz 5 aylık asker olan oğlunu kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olduğunu belirtti. Acı haberi aldığında fenalaşan anne Mualla Tuzsuz’a ise 112 Acil Servis sağlık ekibi müdahale etti. Şehit Murat Tuzsuz’un kardeşleri Metin (17) ve Furkan Tuzsuz (6) da gözyaşlarına boğuldu. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.