Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 HER NE KADAR NİCEL VE NİTEL'i GENELLİKLE KARIŞTIRSALAR DA, DEMOKRASİLERDE NİTEL İLE BİRLİKTE NİCEL'İN DE ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞUNU TÜRK MİLLETİ'NİN BİLME ZAMANIDIR!!! DEMOKRASİMİZDE VERİLECEK HER BİR OY CUMHURİYET'İMİZİN KORUNMASI İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR!! TIKLAYIN.. Alıntı
Misafir rua Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 her zaman söylediğimi yineleyeceğim.her ailede ortalama 4 kişi olduğunu düşünebiliriz.ama her evde 4 bilgisayar yok.bu sayıları en az 4 le çarpmak gerekir. her ip numarası için 1 oy kabul ediyor çünkü. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 tıpkı o gün mitinge giden ve ailesini temsil eden her birey gibi... ya gelemeyenler ve gönülleri ile orada olanlar, tv'den izlerken gözyaşlarını tutamayan milyonlar? kaç kişiyiz biz? hiç az değiliz, bir avuç azgın azınlığa karşı, bu ülkenin çok büyük çoğunluğu Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş insanlardır... bizi bir arada tutan Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ve onun değerleridir... Ne mutlu Türk'üm diyene ve Cumhuriyetine sahip çıkana... Alıntı
Misafir rua Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 kaç kişiyiz biz? hiç az değiliz, bir avuç azgın azınlığa karşı, bu ülkenin çok büyük çoğunluğu Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş insanlardır... bizi bir arada tutan Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ve onun değerleridir... Ne mutlu Türk'üm diyene ve Cumhuriyetine sahip çıkana... Alkışlıyorum. Bu ülkede Cumhuriyetçiler gericilerden kat kat fazladır. sadece gericiler etrafa daha fazla gürültü yaydıkları için insanlar zaman zaman "ulen bu kadar gürültü patırtı olsa olsa çokluk olan yerden gelir" diye düşünebilirler. söyleyecek sözü olmayanlar çok gürültü yapar. söyleyecek sözü olan 14 nisanda yapılanı yapar; kavgasız, gürültüsüz söyleyeceğini söyler, kendine yakışır bir şekilde yerde çöp bile bırakmadan işine döner. Aradaki farkı da buradan hemen anlarsınız. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Alkışlıyorum. Bu ülkede Cumhuriyetçiler gericilerden kat kat fazladır. sadece gericiler etrafa daha fazla gürültü yaydıkları için insanlar zaman zaman "ulen bu kadar gürültü patırtı olsa olsa çokluk olan yerden gelir" diye düşünebilirler. söyleyecek sözü olmayanlar çok gürültü yapar. söyleyecek sözü olan 14 nisanda yapılanı yapar; kavgasız, gürültüsüz söyleyeceğini söyler, kendine yakışır bir şekilde yerde çöp bile bırakmadan işine döner. Aradaki farkı da buradan hemen anlarsınız. bende seni alkışlıyorum... evet azgın azınlık gider ayak yaygara kopartıyor, malum boş tenekeden çok ses çıkar... o azımsadıkları ve küçümsedikleri mitingten gurur duyamayanlar, orada 1923'ten beri dost olan çok eski dostların, olgun, demokrat, hoşgörülü, sakin uyarısına kulak tıkayanlarla beraber hüsrana uğrayacaklar... o mitingte bulunanlar ya da olamayıp gönüllerini gönderenler Kuvayimilliyedir... Kuvayimilliyenin karşısındakilerde bellidir... 28 Nisan'da saat 14.00'da Kadıköy'de biz yine o eski dostlarımızla buluşacağız... Ve Cumhurbaşkanı seçimleri bitene kadar Ayyıldızlı bayrağımızı balkonlarımızdan indirmeyeceğiz... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Önce Vatan Söz konusu Vatansa, gerisi teferruattır Vatan sadece taş toprak bayrak değil üzerinde yaşayan, yaşatılan herşeyiyle bütündür bu vatan hepimizin öyle ise hepimiz onun bekası için yanyana gelmek zorundayız. Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Alkışlıyorum. Bu ülkede Cumhuriyetçiler gericilerden kat kat fazladır. sadece gericiler etrafa daha fazla gürültü yaydıkları için insanlar zaman zaman "ulen bu kadar gürültü patırtı olsa olsa çokluk olan yerden gelir" diye düşünebilirler. söyleyecek sözü olmayanlar çok gürültü yapar. söyleyecek sözü olan 14 nisanda yapılanı yapar; kavgasız, gürültüsüz söyleyeceğini söyler, kendine yakışır bir şekilde yerde çöp bile bırakmadan işine döner. Aradaki farkı da buradan hemen anlarsınız. aradaki fark medeniyet ve insaniyet değerleri ile ölçülür ve ççoook büyük Alıntı
Misafir rua Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 aradaki fark medeniyet ve insaniyet değerleri ile ölçülür ve ççoook büyük İnsaniyet ve medeniyet Alıntı
Φ metinworld Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 her türk vatandaşı cumhuriyettin bekcisidir. Alıntı
Φ Biresevdalı Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Siz Sayın Laikler. Demek sizin bahsettiğiniz gericiler bizler oluyoruz. Şuna bakın ya Atatürkü öne sürerek yapmadığınız iftira , münafıklık , fasıklık kalmadı. Tutturmuşunuz cumhuriyetçilik. Nedir bu ya. Dinden İmandan Uzak yaşatan bu laikliği bu cumhuriyetçiliği nasıl kabullenirsiniz. Anneniz babanız belki yeterli din eğitimi veremedi size neneleriniz büyükbabalarınızıdamı hatırlamıyorsunuz. Siz Hiçmi Kuranı Kerimi açıp okumuyorsunuz.Hiçmi demiyorsunuz Ey Allahım benim gericilik dediklerime sen ne diyorsun diye. bakın açın Kuranı kerimi kaç yerde laiklik reddedilmiştir. Laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değilmi.. ee devlet neden dine karışıyor. müftüleri devlet atıyor. hocaları din kültürü öğretmenlerini hep devlet tarafından atanıyor. Ve devlet tarafından işlerinden alınıyorlar. bumu laiklik. devlet dine karışsın din devlete karışsın. Resmen Allah devlete karışmasın anlayışı var burada.Korkuyorum sonunuzdan Allah sziinle beraber olanlardan eylemesin İnşallah. Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Siz Sayın Laikler. Demek sizin bahsettiğiniz gericiler bizler oluyoruz. Şuna bakın ya Atatürkü öne sürerek yapmadığınız iftira , münafıklık , fasıklık kalmadı. Tutturmuşunuz cumhuriyetçilik. Nedir bu ya. Dinden İmandan Uzak yaşatan bu laikliği bu cumhuriyetçiliği nasıl kabullenirsiniz. Anneniz babanız belki yeterli din eğitimi veremedi size neneleriniz büyükbabalarınızıdamı hatırlamıyorsunuz. Siz Hiçmi Kuranı Kerimi açıp okumuyorsunuz.Hiçmi demiyorsunuz Ey Allahım benim gericilik dediklerime sen ne diyorsun diye. bakın açın Kuranı kerimi kaç yerde laiklik reddedilmiştir. Laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değilmi.. ee devlet neden dine karışıyor. müftüleri devlet atıyor. hocaları din kültürü öğretmenlerini hep devlet tarafından atanıyor. Ve devlet tarafından işlerinden alınıyorlar. bumu laiklik. devlet dine karışsın din devlete karışsın. Resmen Allah devlete karışmasın anlayışı var burada.Korkuyorum sonunuzdan Allah sziinle beraber olanlardan eylemesin İnşallah. Sizin gibilerini suudi arabistanda ve iranda görmek isteriz . İnsanları inançları üzerinden yargılayamazsın kimseyi dinden imandan uzak yaşatmıyor Bu Cumhuriyet Bugün Türksen Ve Yaşadığın inancı özgürce yapıyorsan o bu cumhuriyeti kuran Batmış Bir imparatorluktan Yeni bir devlet kuran Mustafa Kemal ve arkadaşlarına borçlusun,, Sen İçine Sindirsende bu böyle sindirmesende Belki Şimdi ne Türktün Nede müslüman Aç tarihi oku bu şekilde seviyesiz cevap yazmam aslında seviyesiz cevaplar görmedikçe Aynen katılıyorum Allah Seni Bizimle beraber eylemesin Sen eksik kal Allah Düşmanımın bile cehalitlilisini vermesin Atam izindeyim ............................................. Alıntı
Φ Biresevdalı Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 ATANIN İZİNDE OLMADAN ÖNCE NEBİNİN İZİNDE OL. MUSTAFA KEMAL GERÇEKTEDE AKILLI ADAMMIŞ. SİYASET KONUSUNDA OLSUN AVAŞLARDA OLSUN. ALLAH ONA HAK ETTİĞİ MÜKAFATI VERECEKTİR. FAKAT YÜRÜTÜLEN ATATÜRKÇÜLÜK GERÇEK ATATÜRKÇÜLÜK DEĞİL. BU KAVRAMIN ARKASINA GİZLENEREK SAVUNMA YAPMAYIN. ARABİSTAN VE İRANA BİRKERE LAF SÖYLEMEYE HAKKINIZ YOK. BİRİSİ PEYGAMBERLER DİYARI BİRİSİ EVLİYALAR DİYARI.NE OLURSA OLSUN BİRŞEY SÖYLEMEK DOĞRU OLMAZ. ALNI SECDE GÖRMEYENLER LİDERİMİZ OLDUKÇA BU DEVLET HEP ESARET İÇERİSİNDE YAŞAMAYA MAHKÜMDÜR. GERİCİLİK DİYE TABİR ETTİĞİNİZ ALLAH C.C HAZRETLERİNİN EMİR VE YASAKLARIDIR. DAHA ISRAR EDECEĞİNİZ İÇİN İLERİ ZAMNLARDA AYET VE HADİSİ ŞERİFLERLE SİZE ANLATMAYA ÇALIŞACAĞIM. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Siz Sayın Laikler. Demek sizin bahsettiğiniz gericiler bizler oluyoruz. Şuna bakın ya Atatürkü öne sürerek yapmadığınız iftira , münafıklık , fasıklık kalmadı. Tutturmuşunuz cumhuriyetçilik. Nedir bu ya. Dinden İmandan Uzak yaşatan bu laikliği bu cumhuriyetçiliği nasıl kabullenirsiniz. Anneniz babanız belki yeterli din eğitimi veremedi size neneleriniz büyükbabalarınızıdamı hatırlamıyorsunuz. Siz Hiçmi Kuranı Kerimi açıp okumuyorsunuz.Hiçmi demiyorsunuz Ey Allahım benim gericilik dediklerime sen ne diyorsun diye. bakın açın Kuranı kerimi kaç yerde laiklik reddedilmiştir. Laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması değilmi.. ee devlet neden dine karışıyor. müftüleri devlet atıyor. hocaları din kültürü öğretmenlerini hep devlet tarafından atanıyor. Ve devlet tarafından işlerinden alınıyorlar. bumu laiklik. devlet dine karışsın din devlete karışsın. Resmen Allah devlete karışmasın anlayışı var burada.Korkuyorum sonunuzdan Allah sziinle beraber olanlardan eylemesin İnşallah. siz sayın gericiler nasılda tanımışsınız kendinizi.. sizin nerde öğrendiğiniz belli olmayan dinimizi sizden öğrenecek değiliz..allah insana bir beyin vermiş görsün düşünsün ayırt etsin okusun öğrensin diye..ama ne yazıkki sizin gibiler bu dini nasıl daha yerin dibine sokabiliriz..nasıl daha olmayacak sorunlar yaratıp onları büyüttükçe büyütüp..kendi kazdığımız kuyuya düşeriz diye kafa yordukça bizler bu gibi ne dediği belli olmayan iletilerle daha çok karşılaşırız... anlaşıldı sen forumumuzun ateistlerine iyi malzeme olucaksın...buyur açıkla ayetlerle..biz tutmayalım seni... ki bu en üsturuplu cevabım..şu yıldızlar olmasaydı....... Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gerçek Atatürkçülük sana göre şeriat düzenini isteyenmidir Ayrıcana Hiç ısrarcı olmayacağım canım bilyorum ki bu forumdakilerde Anlatacakların için ısrarçı olmayacaklarıdır Boşuna Hayal kurma burdan sana ekmek çıkmaz ve yine ayrıyeten o bahsettiğim ülkelerdeki forumlara takılmanı şiddetle tavsiye ediyorum orda kendini daha bahtiyar ve daha mutlu hissedersin Arapçayı Ana dilinden daha iyi konuştuğunada eminim Bu sana Son cevabım Ne mutlu Türküm diyene Ama Ne mutlu bunu diyene Atam İzindeyim .........................izinde olanlarla beraber istisnalar kaideyi bozmaz, sadece sinir bozar muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur ama oda herkesde mevcut değildir tabi burda yine istisna kuralı devreye giriyor........................................................................ do you understand ingilizce oldu özür dilerim sende arapçasını yazarsın ödeşiriz .... :shuriken: Alıntı
Φ Biresevdalı Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 elhamdülillah foruma mazleme olmam. Çünkü Resulullah olmamış. BENDE onu tanıyor ve onun gibi tam lmasada yaşamaya çalışuıyorsam malzeme olmam. Resulallah buyurdu "din nasihattir" Bugün ateistler varsa O gündede müşrikler vardı. Biliyorsunuz belki Resulallah ebu cehil denen en azılı kafirin kapısına 300 küsür kere gitmiş. neden ona muhtaç olduğu için mi hayır. Ona Rahmet kazandırmak için .Ama olmadı. Şimdi yattığı yerde azab içinde inşallah. Bizde öyle olacağız inşaalah. Herneyse İkide bir yazmışsınız ne mutlu türküm diyene.. Şükürler olsun ne mutlu türküm diyene.. Ben size cumhuriyetimiz koruyacağız sözünüze itaaneten yazdım . Sizbeni vatan millet düşmanı yaptınız . Ama şunu unutmayın ki Allahın hükmü ile hükmedilmesse şimdiki deccal amerika gibi ***** fasık kafir olmaya mahküm olacağız. diyeceksiniz amerikanın neyi ******.13 yaşındaki kızlar temiz değiller... medeniyet bumu. eş değiştiriyorlar medeniyet gelişmişlik bumu değil. ve daha bir çok şey. Sizler atamızın izindeyiz dedikçe bizimde ******** sürecektir.. Gericilik başörtüsü kulanmaksa Resulullah gibi cübbe giyip tertemiz olmak ve ahlaklı olmaksa gericiyim elhamdülillah. unutmayın ki ziinde oloduğunuz atanız evli bile değildi dost hayatı yaşıyordu .Ama ne ilginçtirki türbanlı idi o hanım... hatta çarşaflıı .. Cumhuriyetiniiz korumak istiyorsanız Kurana ve sünnete sımsıkı sarılmaktır. Arkadaşlar dalga geçmişler ben ingilizce yazdım sende arapça yaz diye. ne ******* ki bu dalga geçiyorsun .. size yazılacak tek arapça kelime euzubillahimineşşeytanirracim Şeytanın şerrinden Allaha sığınırım.. Anladınız herhalde.. ************************ Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 elhamdülillah foruma mazleme olmam. Çünkü Resulullah olmamış. BENDE onu tanıyor ve onun gibi tam lmasada yaşamaya çalışuıyorsam malzeme olmam. Resulallah buyurdu "din nasihattir" Bugün ateistler varsa O gündede müşrikler vardı. Biliyorsunuz belki Resulallah ebu cehil denen en azılı kafirin kapısına 300 küsür kere gitmiş. neden ona muhtaç olduğu için mi hayır. Ona Rahmet kazandırmak için .Ama olmadı. Şimdi yattığı yerde azab içinde inşallah. Bizde öyle olacağız inşaalah. Herneyse İkide bir yazmışsınız ne mutlu türküm diyene.. Şükürler olsun ne mutlu türküm diyene.. Ben size cumhuriyetimiz koruyacağız sözünüze itaaneten yazdım . Sizbeni vatan millet düşmanı yaptınız . Ama şunu unutmayın ki Allahın hükmü ile hükmedilmesse şimdiki deccal amerika gibi rezil fasık kafir olmaya mahküm olacağız. diyeceksiniz amerikanın neyi rezillik.13 yaşındaki kızlar temiz değiller... medeniyet bumu. eş değiştiriyorlar medeniyet gelişmişlik bumu değil. ve daha bir çok şey. Sizler atamızın izindeyiz dedikçe bizimde rezilliimiz sürecektir.. Gericilik başörtüsü kulanmaksa Resulullah gibi cübbe giyip tertemiz olmak ve ahlaklı olmaksa gericiyim elhamdülillah. unutmayın ki ziinde oloduğunuz atanız evli bile değildi dost hayatı yaşıyordu .Ama ne ilginçtirki türbanlı idi o hanım... hatta çarşaflıı .. Cumhuriyetiniiz korumak istiyorsanız Kurana ve sünnete sımsıkı sarılmaktır. Arkadaşlar dalga geçmişler ben ingilizce yazdım sende arapça yaz diye. ne ahlaksız ki bu dalga geçiyorsun .. size yazılacak tek arapça kelime euzubillahimineşşeytanirracim Şeytanın şerrinden Allaha sığınırım.. Anladınız herhalde.. Cumhuriyeti savuınup ingilizce yazışan konuşan,,, nickleri dream1907..frozen..metinworld... ve daha bir sürü helin filan olan arkadaşlar.. türk olduğunuz nasılda belli oluyor ya ya nasılda yakalamışsın bizi nicklerimizden pardon isimlerimizden anca Atatürke dil uzatın..yapacak birşeyiniz yok çünkü..kafa başka türlü başka şeylere çalışıyor..siz bırakın 13 yaşındaki kızın namusunu kafanızdaki örümcek ağlarını bir temizleyi verin diyorum.. ve size şu şiiri hediye ediyorum..Neyzen Teyfik bu güzel şiiriyle size en güzel cevabı vermiş zaten...Atatürke dil uzatmadan bir okuyuver..anlamazsın ya neyse.. Ne ararsın ALLAH ile aramda.. Sen kimsin ki orucumu sorarsın .? Hakikaten gözün yoksa haramda... Başı açığa niye türban sorarsın.? Rakı şarap içiyorsam sana ne.. Yoksa kimseye bir zararım içerim. İkimizde gelsek kıldan köprüye.. Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim. Esir iken mümkün müdür ibadet..? Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et. **** ***** örümcek kafalılar yüzünden.. Dinindende soğuyacak bu millet. İşgaldeki hali sakın unutma.. Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan gene çıkardın amma.. ****** ******* ******* ********** Neyzen Teyfik not..altı çizili kelimeler benim eklememdir affola.. Alıntı
Φ Biresevdalı Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 ****************************** Usandırıcı olmamak şartıyla müslümanlar birbirlerine her fırsatta nasihat etmeli, birbirlerini uyandırmalıdırlar. Peygamberimiz sallallahu aleyhi ve sellem de üç kere ?Din nasihattır, din nasihattır, din nasihattir.? buyurarak müslümanların birbirlerine hayır öğütte bulunmalarının ehemmiyetine işaret etmiştir. Şunu unutmayın ki yakın olan şudur; Artık böyle bir toplumda: Ahiret amellerine öncelik verilecek. Her işte Allah?ın rızası gözetilecek. Tam bir uhuvvet-i İslam tesis edilecek. Güçlü olana değil haklı olana ittiba olunacak. Hayatın bütün safha ve sahalarında İslam?ın ahkamı icra olunacak. Bu şiiri yazan adam kesin bu güzel amellerin hiçbirisini yapmamıştır. Önce Allah bilir. ben atatürke nerede dil uzattım ? buda sizin olayları çarptırmanızdır. Atatürke dil uzattığımı kurana ve sünnete sımsıkı sarılın sözümden anladıysanız oda szin ******. Siz ve sizin gibiler muhakkak her dönem buluncaklar. Bizlerde inşaalah Alah c.c Lütfederse sizlerle ***** ****. Artık islamiyet esaretten kurtulacak kalbi mühürlüler **** *** ********. Ahir zamnın ahirinde yaşıyoruz. ***** ********* ******... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 .. . ***** **** cumhuriyet düşmanı gözünü kan bürümüş birisiyle tartışarak içinizdeki zehiri ve ******* düşüncelerinizi buraya taşımanıza kendi adıma yardımcı olmayacağım.. *********************************** Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Sizler atamızın izindeyiz dedikçe bizimde rezilliimiz sürecektir.. Gericilik başörtüsü kulanmaksa Resulullah gibi cübbe giyip tertemiz olmak ve ahlaklı olmaksa gericiyim elhamdülillah. unutmayın ki ziinde oloduğunuz atanız evli bile değildi dost hayatı yaşıyordu .Ama ne ilginçtirki türbanlı idi o hanım... hatta çarşaflıı .. nokta Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 elhamdülillah foruma mazleme olmam. Çünkü Resulullah olmamış. BENDE onu tanıyor ve onun gibi tam lmasada yaşamaya çalışuıyorsam malzeme olmam. Resulallah buyurdu "din nasihattir" Bugün ateistler varsa O gündede müşrikler vardı. Biliyorsunuz belki Resulallah ebu cehil denen en azılı kafirin kapısına 300 küsür kere gitmiş. neden ona muhtaç olduğu için mi hayır. Ona Rahmet kazandırmak için .Ama olmadı. Şimdi yattığı yerde azab içinde inşallah. Bizde öyle olacağız inşaalah. Herneyse İkide bir yazmışsınız ne mutlu türküm diyene.. Şükürler olsun ne mutlu türküm diyene.. Ben size cumhuriyetimiz koruyacağız sözünüze itaaneten yazdım . Sizbeni vatan millet düşmanı yaptınız . Ama şunu unutmayın ki Allahın hükmü ile hükmedilmesse şimdiki deccal amerika gibi rezil fasık kafir olmaya mahküm olacağız. diyeceksiniz amerikanın neyi*****.13 yaşındaki kızlar temiz değiller... medeniyet bumu. eş değiştiriyorlar medeniyet gelişmişlik bumu değil. ve daha bir çok şey. Sizler atamızın izindeyiz dedikçe bizimde ******* sürecektir.. Gericilik başörtüsü kulanmaksa Resulullah gibi cübbe giyip tertemiz olmak ve ahlaklı olmaksa gericiyim elhamdülillah. unutmayın ki ziinde oloduğunuz atanız evli bile değildi dost hayatı yaşıyordu .Ama ne ilginçtirki türbanlı idi o hanım... hatta çarşaflıı .. Cumhuriyetiniiz korumak istiyorsanız Kurana ve sünnete sımsıkı sarılmaktır. Arkadaşlar dalga geçmişler ben ingilizce yazdım sende arapça yaz diye. ne ****** ki bu dalga geçiyorsun .. size yazılacak tek arapça kelime euzubillahimineşşeytanirracim Şeytanın şerrinden Allaha sığınırım.. Anladınız herhalde.. Cumhuriyeti savuınup ingilizce yazışan konuşan,,, ***************** arkadaşım madem foruma malzeme olmayacaksınız lütfen fikirlerinizi kendinize saklayınız yok fikirlerinizi foruma yazacaksanız o zaman kendinize hakim olacak ve saygılı olacaksınız.. cumhuriyet demek 13 yaşındaki kızların pislenmesi anlamına gelmiyor..yada batıya özenti anlamına hiç gelmiyor, özenilen şey insanların yaşam standartlarıdır.. ayrıca burda insanları kafanıza görede itham edemezsiniz.. cumhuriyet devamında demokrasiyide getirir, ve bu forumda her üye en az sizin kadar yazdıklarında özgürdür.. bence siz kendi insani ve toplumsal değerlerinize bakınız ve daha sonra başka insanları değiştirmeye çalışınız.. siz cumhuriyete ne denli sahip çıkarsınız bilemem ama biz cumhuriyete dört elle sarılmış durumdayız.. saygılar. Alıntı
Φ Biresevdalı Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 ben başka konular için söyledim onu.ç Konu cumhuriyetçilikten çıkıt. atatürkçülük laikçilik oldu. *******. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.