Φ serdarkuru Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Partileri değil kalpleri birleştirin. Sevgili dostlar, Türkiye’de ne zaman tehlike bulutları gökyüzünde toplanmaya başlasalar, siyasi gökkuşağının hem sağ tarafından hem de sol tarafından birleşelim türküleri acıklı nağmelerle okunmaya başlanır. Yıllarca siyaset denen insan yeme makinesinde yuvarlandıkları halde Türk insanını zerre kadar tanıyamamış aynalı camlı plaza siyasetçisi, iki üç lidercik bir araya geldiler mi vatanın kurtulacağı hayallerine dalarlar sonra da sandıktan tepe üstü yere çakılarak acı bir şekilde uyanırlar. Efendiler, gelin siz şu yazar kardeşinizi dinleyin, elma ile armut bir araya geldi mi ondan kavun olmaz, sadece meyve salatası olur. İnsanlar siz onlara nereye gösterirseniz oy atacak otomatik oy atma robotları değillerdir ve Türk Milleti Oğuz Kağandan bu yana liderinin peşinden gider, parti flamasının değil. Bana inanmıyorsanız açın liseden kalma tarih kitabınızı ve şöyle bir göz gezdirin, acaba iki üç liderciğin birleşerek başardığı tek bir büyük iş var mıdır şu dünyada. Eğer sizlerde gerçekten bir umut parıltısı olsaydı zaten birleşmeye gerek duymaz atlardınız atınızın sırtına,alırdınız elinize sancağı ve tek başınıza kalacağınızı bile bile sürerdiniz milletin meydanlarına kendinizi ve oralarda dilinizle değil,millet ruhunun içine işlemesi gereken kalbinizle konuşur ve halkın sessiz çığlığına tercüman olurdunuz. Böyle bir durumda parti bayrağınızın rengi ne olursa olsun bu millet peşinizden gelirdi ama şimdi milletin size verdiği notu birleştirerek hile yapmaya çalışıyorsunuz, tutmaz efendiler. Sınıfta kalan iki ilkokul öğrencisi karnelerini birbirlerine ekleyip babalarına öyle gösterdikleri zaman başlarına ne gelirse sizinde seçim sandığında başınıza o gelir. Bir siyasi parti lideri için birleşiyorum demek ben beceremiyorum ve seçimlerde dümdüz olacağıma şimdiden inandım demektir. Ülkenin yönetimine ve milletin geleceğine talip olacak kadar kendine güven duyan bir insanın ilk yapması gereken baş koyduğu yolda ve doğru bildiği hedefe doğru gerekirse tek başına bile olsa gitmeyi göze almasıdır. Bugün yaptırdıkları anketlerde kanatları kopmuş bir uçak hızıyla yere çakıldıklarını fark eden ve bundan kurtulmak için can havliyle birbirlerine sarılan siyasilerin, çözümü başkasında değil kendilerinde aramaları lazımdır. Bugün bıraktım büyük bir lideri ortalama bir siyasetçi bile AKP hükümetinin koltuğa kurulduğu tarihten bugüne kırdığı potların bir parçacığını adam gibi kullanabilse meclisi onlara dar eder ve meydanları inim inim inletirdi. Ama olmadı çünkü sizler milletin dilinden değil başka dillerden konuşuyorsunuz. Sizin konuşmalarınızda evinde pişirecek yemeği olmayan Zehra Hanım,dükkanı iflas eden Marangoz Ahmet ve yıllardır işsiz kahvelerinde kanlı gözyaşını içine akıtan Türk genci Kemalin dertleri bulunmuyor. Sizlerin konuşmaları ya içi geçmiş entel muhabbetleri ya da elli sene öncesinin bürokratik kafasının yansımalarıyla dolu. Umutsuz gençlerin çoğunluğu oluşturduğu bir ülkede sizler onlara umut olamıyor,onların dilinden konuşamıyor,onların dertlerini anlamıyor ve kafalarındaki Türkiye hayaline ışık yakamıyorsunuz. Bu sebeple sizi değil bir birleşme, milyon birleşme bile kurtaramaz. Önce kafanızdaki sağ ve sol örümcek ağlarından kurtulun. Bu milletin çoğunluğu için mutluluğun,hür yaşama isteğinin,özgür ve onurlu bir ülke vatandaşı olmanın sağı ya da solu yoktur. İçi boşalmış birer kabuk haline gelmiş partilerinizin,cesetlerini birleştirdiğiniz zaman kazanmayı umduğunuz kağıt parçalarının hesabını yapmayı bırakın. Bu ülke insanının tenceresi nasıl dolar,kafasına geçirilen kara çuvallar nasıl çıkar ve fakirliğe zincirlenmiş hayalleri nasıl kurtulur onu düşünün. Emekli bürokratlar ve para kazanmaktan doymuş para babaları ile onların lüks üniversitelerden havalı diplomalar almış çocuklarını kendinize danışman olarak alacağınıza bu ülkenin içinden çıkmış evlatlarının sözünü dinleyin. Bu ülkede yaşayanları anket formlarındaki rakamlar,hava alanlarında sizi şak şaklamaya gelen taraftarlar ve sandıktan çıkan üstü mühür basılı kağıtlar olarak değil de her biri çok değerli ve bu dünyanın en iyi yaşamayı hak eden insanları olarak görebildiğiniz zaman o çok istediğiniz koltuğa da oturabilirsiniz meraklanmayın. Benim ülkemin cefakar insanları sevdiğini sırtında da taşır, onun için yalın ayak ve başı kabak çorak vadilerde de yürür ama siz önce gönül gözünüzle bakmayı öğrenin. Partilerinizin tabela ve flamalarını birleştirmeyi boşverin siz kalpleri birleştirin. Tabi bunun için gerekli mangal gibi yürek,çelik gibi bilek ve yorulmayan bir ruh sizlerde varsa. Sevgilerimle Serdar Kuru **************************** Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Bu ülkede iki parti kalmalı, sağda ve solda... MHP ve CHP... Diğerleri ya onlarla birleşmeli, ya kapatıp kapılarını gitmeliler... Koltuk sevdasına, benlikten, bencillikten vazgeçemeyenlerle çok şey kaybetti bu ülke... Eğer bir damlada olsa vatansevdası taşıyorlarsa, bu oy bölünmesini, bu kopukluğu bitirmeliler... Sağda bir sürü parti, solda bir sürü parti, tüzükleri birbirinin kopyası... serdarkuru Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 artık bırlesmenın sagı solu kalmadı cunku vatan tehlıkede vatan tehlıkedeyken sagı solu olmaz bu ısın eger bırlesme olacaksa ataturk ılke ve devrımlerınde bırlesmek gerekır Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Bu ülkede iki parti kalmalı, sağda ve solda... MHP ve CHP... Diğerleri ya onlarla birleşmeli, ya kapatıp kapılarını gitmeliler... Koltuk sevdasına, benlikten, bencillikten vazgeçemeyenlerle çok şey kaybetti bu ülke... Eğer bir damlada olsa vatansevdası taşıyorlarsa, bu oy bölünmesini, bu kopukluğu bitirmeliler... Sağda bir sürü parti, solda bir sürü parti, tüzükleri birbirinin kopyası... serdarkuru BENIM DEGIL.,,.,.SENIN.,., Zaten dikkat edersek,,.O partiler bizim degil.,.,Bu Türkiye Halkinin degil,.Benim degil.,.,Senin degil onun degil kimin O zaman,.,.,. Kimin olabilir.,,.!!! Tabiki Globallasan Dünyada,.,,.Tüccarlarin,.,Tüccarin özelligi,.,tabiki Malini sergileyecek,,,satabilmek icin her tezgahi sergileyecek.,.,Bu gayet normal.,.,, Bide bizim gibi genc nüfusu olan.,.,herseye merakli.,yasamaya hevesli.,özgür.,mutluluk arayan., Dinamik .,atilgan,.,hizli büyük nüfus.,,Dünya tüccarlarinin agzinin suyunun akatacak cinsten., Evet tabiki kücük partilerin hepsi,.,.birer Reklam sübesine dönüsür.,.,sirf bu reklamlardan pay kapmak icin partiler Acilir.,.,TABiKI BU PARTILER BENIM DEGIL SENIN,.,Fon yardimlarini, Fonlarida kimse baska yerde aramasin,,.!!! Onlarda senin SAVASLAR KIMIN BENIM DEGIL.,,SENIN.,. Cikar savaslari ,,tabiki benim degil,.,IRAK Savasida benim degil,,..Senin.,Enerji hatlarinda benim degil Petrolda benim degil.,.,kimin.., senin.,benim degil,., O SAVASIN ICINE BENI SOKMA O SAVAS SENIN BEN KIMIM BEN .,.,Ben Müsteriyim.,.Müsteri veli nimetinizdir,.,.Unutmayin.. ben veli nimetim.,,ben Müsteriyim,.,BEN HALKIM Kalbim benim icin carpsin.,,Senin icin degil,., Evet sardunyam ,,,kala kala o iki partimi kaldi dersin,., Belkide Haklisin Saygilar yamyam frankfurt Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 artık bırlesmenın sagı solu kalmadı cunku vatan tehlıkedevatan tehlıkedeyken sagı solu olmaz bu ısın eger bırlesme olacaksa ataturk ılke ve devrımlerınde bırlesmek gerekır Vatan tehlikede evet büyük tehlikede uyuyan devi uyandırmak istemiyolar siyasilerin yola gelmesi şart. Önce Vatan Diyemeyen lider istemiyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.