Φ trevize Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Arkadaşlar, Batman, Süperman, Spiderman Kostümleri söz konusu olduğunda sizce hangisi farklıdır (ve tabii niye? ) Kolay gelsinnn... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Arkadaşlar,Batman, Süperman, Spiderman Kostümleri söz konusu olduğunda sizce hangisi farklıdır (ve tabii niye? ) Kolay gelsinnn... Fark pelerinse Spiderman.. Fark maskeyse Süperman.. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 bende spidermen çünkü onun arkalığı yok. düz kostüm diğerlerinde boynundan ayaklarına kadar inen uzun birer şal tarzı birşey var. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Fark pelerinse Spiderman.. Fark maskeyse Süperman.. cevabın bunlarla ilgisi oldugunu dusunmuyorum, doğrusu SUPERMAN çünkü: Spiderman ve Batman normalde insandırlar ve insani özelliklerinde sıyrılıp, kahraman kişilikler olabilmek için kahramanlık kostümlerini giyerler. Böylece gerçek kimliklerini kahramanlık kostümleri ile gizlemiş olurlar. Superman ise zaten kahramandır, onun kahramanlığını gösterebilmesi için kostüme gerek yoktur (ama olsun o giyiyor biz de bişi demiyoruz) ama kahraman olduğunu gizlemesi için insan kostümüne yani takım elbise ve gözlüğe ihtiyacı vardır. O insan kostümünü çıkardığında ise artık bir kahramandır. Buradan yola çıkarak Batman ve Spiderman'in gerçek kişiliklerini gizledikleri kostümleri kahramanlık kostümleri iken, Superman'in gerçek kimliğini gizlediği kostümünün insan kostümü olduğu sonucuna geliriz. Bu da kostümleri açısından değerlendirdiğimizde doğru cevabın SUPERMAN oldugunu ortaya cıkarır. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Arkadaşlar,Batman, Süperman, Spiderman Kostümleri söz konusu olduğunda sizce hangisi farklıdır (ve tabii niye? ) Kolay gelsinnn... süperman farklıdır çünkü diğer ikisi hayvanları temsil eder.süperman insanı(kostüm olarak) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 cevabın bunlarla ilgisi oldugunu dusunmuyorum, doğrusu SUPERMAN çünkü:Spiderman ve Batman normalde insandırlar ve insani özelliklerinde sıyrılıp, kahraman kişilikler olabilmek için kahramanlık kostümlerini giyerler. Böylece gerçek kimliklerini kahramanlık kostümleri ile gizlemiş olurlar. Superman ise zaten kahramandır, onun kahramanlığını gösterebilmesi için kostüme gerek yoktur (ama olsun o giyiyor biz de bişi demiyoruz) ama kahraman olduğunu gizlemesi için insan kostümüne yani takım elbise ve gözlüğe ihtiyacı vardır. O insan kostümünü çıkardığında ise artık bir kahramandır. Buradan yola çıkarak Batman ve Spiderman'in gerçek kişiliklerini gizledikleri kostümleri kahramanlık kostümleri iken, Superman'in gerçek kimliğini gizlediği kostümünün insan kostümü olduğu sonucuna geliriz. Bu da kostümleri açısından değerlendirdiğimizde doğru cevabın SUPERMAN oldugunu ortaya cıkarır. ayy hızımı alamadım.... bu soruyu sevdim de cılkını çıkarayım dedim Bu cevap diğerinden daha güzel oldu hem de daha anlaşılır, gerçi siz ilkinde de ne dediğimi anlamışsınızdır ama ben yine de yanlış anlamaya mahal vermim dedim Peter Parker (Spiderman) ve Bruce Wayne (Batman) normalde insandırlar ve insani özelliklerinde sıyrılıp, kahraman kişilikler olabilmek için kahramanlık kostümlerini giyerler. Yani Peter Parker, Spiderman ve Bruce Wayne de Batman kostümünü giyer. Böylece gerçek kimliklerini, kahramanlık kostümleri ile gizlemiş olurlar. Bu durumda gerçek kimliklerini gizledikleri kostümlerini çıkardıklarında ise yeniden insan olurlar. Yani Batman yeniden Bruce Wayne; Spiderman de Peter Parker olur. Superman ise zaten kahramandır, onun kahramanlığını gösterebilmesi için aslında bir kostüme ihtiyacı yoktur (ama olsun o giyiyor biz de bişi demiyoruz) ama kahraman olduğunu gizlemesi için bir kostüme ihtiyacı vardır ve bu da onun gerçek kimliğini gizlediği Clark Kent halidir. O Clark Kent kostümünü çıkardığında ise bir kahraman yani Superman' dir. Buradan yola çıkarak Batman ve Spiderman'in gerçek kişiliklerini gizledikleri kostümleri kahramanlık kostümleri iken, Superman'in gerçek kimliğini gizlediği kostümünün insan kostümü olduğu sonucuna geliriz. Bu da kostümleri açısından değerlendirdiğimizde doğru cevabın SUPERMAN oldugunu ortaya cıkarmış olur. Çünkü aslında onun kostümü Superman kostümü değil Clark Kent kostümüdür. Alıntı
Φ trevize Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Tebrikler Gloria Her iki cevabın içinde Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.