Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl umarım saygıda kusur etmedim bence çok güzel saygı içinde tartıştık
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl kelebeklerin ömrü kısa derler...ömrümü uzatmam için nefesim olur musun...ve kelebeği bir ömür boyu yaşatmak için bunun olabiliceğini ispatlamak içinn benimle evlenir misin... :wub: buda kelebekten...yani benden... cok guzel yazdın ellerine saglık kastım buydu ben özetlemek istemistim
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl kelebeklerin ömrü kısa derler...ömrümü uzatmam için nefesim olur musun...ve kelebeği bir ömür boyu yaşatmak için bunun olabiliceğini ispatlamak içinn benimle evlenir misin... buda kelebekten...yani benden... sendende bu kadar nazik bir teklif beklenidi ...ama sanırım hemen kabul edilirdi..
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl kelebeklerin ömrü kısa derler...ömrümü uzatmam için nefesim olur musun...ve kelebeği bir ömür boyu yaşatmak için bunun olabiliceğini ispatlamak içinn benimle evlenir misin... :wub: buda kelebekten...yani benden... çok güzel bir yaklaşım..
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl bence çok güzel saygı içinde tartıştık cok incesin tskler buna cok sevindim
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl cok guzel yazdın ellerine saglık kastım buydu ben özetlemek istemistim teşekkürler arkadaşım... anladım ben seni...hayatını paylaşırken onu içinde tamamen yaşatman...sevginle doldurman içini..tamamen onunla...ve bu sevgiyi paylaşmak... işte tartışmanın iki konusu bir oldu...ve sanırım aynı şeyden bahsediyordunuz... sendende bu kadar nazik bir teklif beklenidi ...ama sanırım hemen kabul edilirdi.. sağol kleom.. bilmem ki öyle mi olurdu..
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl cok incesin tskler buna cok sevindim her zaman saygı içinde olduktan sonra her konuyu farklı biçimlerde değerlendirip tartışabiliriz yeterki saygı olsun
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl her zaman saygı içinde olduktan sonra her konuyu farklı biçimlerde değerlendirip tartışabiliriz yeterki saygı olsun +1000 tam isabet..
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl çok güzel bir yaklaşım.. beğendiğine sevindim arkadaşım..teşekkür ederim...
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl beğendiğine sevindim arkadaşım..teşekkür ederim... birine teklifte bulunurken bunu değerlendireceğim..
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl birine teklifte bulunurken bunu değerlendireceğim.. o kadar beğendin yani... orda ben kendimi ve içimdekini anlattım.. içimden geldi yazdım.. al arkadaşım senin olsun... mutlu olucaksann....inşallah....
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl umarım cidden asık olursun ama karsılıksız olur ve anlarsın sevgini ispatlamak icin bunu bile yaparsın ya ben neymişim he bi tartışma ortamı yapalım dedik olanlara bak Bu arada siz nie bu çocuğa yükeniyosunuz alt tarafı fikir beyanında bulundu yavs. Bu arada zedancım sende beddua etme dönüp dolaşıp seni bulur canımın içi
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl o kadar beğendin yani... orda ben kendimi ve içimdekini anlattım.. içimden geldi yazdım.. al arkadaşım senin olsun... mutlu olucaksann....inşallah.... evet çok hoşuma gitti tam bana göre bir yaklaşım. romantizmi severim . teklifte bence gayet romantık.. insallah mutlu olurum sende insallah mutlu olursun arkadaşım..
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl sağol kleom.. bilmem ki öyle mi olurdu.. senden iyisinimi bulacak kelebek....birde bu teklif geri çevirmesi imkansız.... ama adettendir sen yinede önce erkekten bekle derim..
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl ya ben neymişim he bi tartışma ortamı yapalım dedik olanlara bak Bu arada siz nie bu çocuğa yükeniyosunuz alt tarafı fikir beyanında bulundu yavs. Bu arada zedancım sende beddua etme dönüp dolaşıp seni bulur canımın içi kızzz bi konu attın ortaya bi bakıyozki tartışıyozz olsun ii oldu ama fikir alışverişi yaptık bizde.... saol
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl bu forumdki herkes çoookkk mutlu olur umarımmm herkes istediği gibi birini bulur
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl özo tskler ama ben beddua etmek istemedim ki özür diliyorum öyle anlasıldımsa
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl kızzz bi konu attın ortaya bi bakıyozki tartışıyozz olsun ii oldu ama fikir alışverişi yaptık bizde.... saol valla özocuğum ii yaptın güzel zaman geçirdik hatta geçiriyoruz da..
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl özo tskler ama ben beddua etmek istemedim ki özür diliyorum öyle anlasıldımsa arkadaşım bedduayı bana yaptığın için özürün muhatabı benim. dolayoısıyla özrünü kabul ediyorum eminim kötü bir niyetin yoktu..
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl kelebeklerin ömrü kısa derler...ömrümü uzatmam için nefesim olur musun...ve kelebeği bir ömür boyu yaşatmak için bunun olabiliceğini ispatlamak içinn benimle evlenir misin... :wub: buda kelebekten...yani benden... Yüreğine Sağlık Bölesine güsel fikirlerini bizle paylaştığından ötürü
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl bu forumdki herkes çoookkk mutlu olur umarımmm herkes istediği gibi birini bulur aHHH umarım arkadaşım umarımm
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl eywallah tskr ederim yoksa falla uyuyamazdım.... olurmu kankam ya..sen rahat uyu.. şurada kaç günlük ömrümüz kalmışki... kavga gürültü ve huzursuzla geçirelim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.