Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ozaman hayatını ona vermek olmuyo mu Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 evet onun için her şeyi yaparım ama öyle demek oplmaz bu çünkü sevgilinde senin için herşeyi yapmalı yoka ben de yapmam.. hayat ortaktır.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ben böyleyim ama inan hak edene bir insan başka bi insanın hayatını hak etmez bence bu çok fazla ve ağır hakedene birçok şekilde karşılık verirsin güzel bi söz,çıkılan bi yemek,alınan hediye yada daha büyüklerini ama hayat yok yaa bana göre değil hiç... ben kimseye hayatımı adayamam kimseninde adamasını istemem açıkcası.... tabi senin düşüncen saygı duyuyorum bende böyle düşünüyorum ..... Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 umarım cidden asık olursun ama karsılıksız olur ve anlarsın sevgini ispatlamak icin bunu bile yaparsın Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 hım beni biraz da olsa tnımışsın arkadaşım.. ben sevdiğim için herşeyi yaparım.. ama hak etmeli.. o da benim gibi kendini bana adamalı ki ben de yapayım.. platonik aşklardan bıktım artık.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 umarım cidden asık olursun ama karsılıksız olur ve anlarsın sevgini ispatlamak icin bunu bile yaparsın eğer bunu bana diyosan ben bunu yaşadım.....hemde çok acı çekerek!!!! hayat bu paylaşılır ama sonuna kadar vazgeçilmez!!! Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 umarım cidden asık olursun ama karsılıksız olur ve anlarsın sevgini ispatlamak icin bunu bile yaparsın ya kankam ben senin fikirlerine saygım sonzuz dedim. umarım istediğin olur dedim ama sen kalktın bana beddua ettin oldumu şimdi hı.. yakışmadı kankama.. seni seviyorum Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 kankam bedua etmem ki tahmin ediyorum senin yasadıgını kastım böyle bi durum oldugunda insan dedigimi diyebiliyor ben gibi mesela ha dogrumu asık oldugu zaman insan dogrumu yanlısmı bilemiyo sana seviyorum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ya kankam ben senin fikirlerine saygım sonzuz dedim. umarım istediğin olur dedim ama sen kalktın bana beddua ettin oldumu şimdi hı.. yakışmadı kankama.. seni seviyorum +10 herkesin kendi düşüncesi ama james ben senle aynı düşüncedeyimm Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 yine mi +10.. ben +100 isterim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 yine mi +10.. ben +100 isterim ooooo senimi kırcamn +1000 olsun Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 benim çilemi çekmek için benimle evlenirmisin????????? bu da benden Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ooooo senimi kırcamn +1000 olsun yaşasın +1000 puan.. eve gidince anneme bu gün +1000 aldım dicem Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 yerim senin nazar boncuğunu.. evde kaldın kısım.. senden de bu beklenirdi Kıza ble sölede kaçır kendşnden Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 benimle bir ömür geçirir misin? bence bu teklif şekli en süper.. umarım bunu söyleyecek kadar süper birileriyle de karşılaşırız Özocum.. Umarım modernjames'im umarım Allah gönlüne göre versin.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 benim çilemi çekmek için benimle evlenirmisin????????? bu da benden kankam tam senlik bi tekliff Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 vah çilekeş arkadaşım vah Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Sana hayatımı teklif ediyorum, benimle evlenirmisin ? (hic bencil diilimdir ) Olabildiğine romantik arkdaşımdan da bu beklenirdi doğrusu.. Kızlar zedana kulak verin bana kalırsa Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 tskler özo ama sanrım anlasılmadım neyse guzel olan paylasmak farklı fikirler ögrenmerk.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 tskler özo ama sanrım anlasılmadım neyse guzel olan paylasmak farklı fikirler ögrenmerk.... evet zedan farklı fikirler öğrenmek ve kendi fikrini savunmak sanada saygı duyuyorum Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 belki zedanı tam ii anlayamadık ama ne olursa olsun paylaşmak güzeldir derim.. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 umarım saygıda kusur etmedim Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 umarım saygıda kusur etmedim estafitifiti kankam.. ne güzel tartıştık.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 kelebeklerin ömrü kısa derler...ömrümü uzatmam için nefesim olur musun...ve kelebeği bir ömür boyu yaşatmak için bunun olabiliceğini ispatlamak içinn benimle evlenir misin... :wub: buda kelebekten...yani benden... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Umarım modernjames'im umarım Allah gönlüne göre versin.. çok teşekür edrim canım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.