Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Aksaray'da, öğrencileri taşıyan tur otobüsünün, kamyonla çarpması sonucu ölen 33 kişiden 29'unun cenazesi, özel bir uçakla, İzmir'e götürüldü. Kazada ölenlerden dördü ise Konya'da toprağa verilecek.

Yaralanan 35 kişiyle, öğrencilerin yakınları da, aynı uçakla İzmir'e götürüldü.

Kazada ölenlerin 29'u, Konak Camii'nde, öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Konak Meydanı'nda eski belediye başkanı Ahmet Priştina'nın ölümünden sonra ilk kez bir cenaze törenine izin verildi.

Kazada ölenlerden dördü Konya'da toprağa verilecek.

İzmir'den, Kapadokya'ya giden öğrencileri taşıyan tur otobüsü, dün sabaha karşı, Aksaray'da, kamyonla çarpışmıştı. Kazada çoğu öğrenci 33 kişi ölmüş, 35 kişi de yaralanmıştı.

Ölü ve yaralı sayısı, otobüsün "fazla" yolcu taşıdığını da ortaya çıkardı. 46 yolcu kapasiteli otobüste, 66 yolcunun bulunduğu belirlendi.

Kazanın, otobüs şoförünün, şerit ihlali yapması nedeniyle meydana geldiği belirtiliyor.

Kazada yaralananların kimliği:

"Kenan Özeri, Ahmet Cengiz (Otobüs yedek şoförü), Gülsüm İne, Hatice Çoban, Gülün Adıgüzel, Sevgi Artuç, Okşan Güler, Tuba Çoban, Nevin Kundakçıoğlu, Fatma Utlu, Buse Güler, İlgen Adsız, Meryem İncesu, Mine Albay, Ege Meriç, Neriman Çukurbaşı, Kenan İne, Halilcan Alaş, Büşra Çoban, Abdülkadir Karabulut, Öner Utlu, Semir Utlu, Furkan Sevinç, Çağlar Etsen, Açelya Adıgüzel, Ümit Ülgen, Özgür İne, Buse Saruhan, Ege Eryiğit"

Otobüs firmasıyla ilgili soruşturma

Kazanın ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü yetkilileri, öğrenci, öğretmen ve velilerin içinde bulunduğu otobüsün bağlı bulunduğu turizm firmasıyla ilgili araştırma başlattı.

Emniyet yetkililerinin araştırmasında, Zafer İlköğretim Okulu öğrenci, öğretmen ve velilerini Kapadokya'ya götürmek üzere bir firmayla anlaşma yapıldığı, bu firmanın başka bir otobüsle grubu geziye götüreceğini bildirdiği, ancak bu otobüsün son anda iptal edilerek, kaza yapan otobüsle geziye çıkıldığının belirlendiği bildirildi.

Kazaya karışan otobüsün firmaya ait olmadığı, kiralanarak geziye gönderildiği, ancak bu otobüsün de "turizm yeterlilik belgesinin" bulunduğunun tespit edildiği öğrenildi

Gönderi tarihi:

off...off...diyerek başlamak ney için gerekli bilmiyoruum...!!!!!!!!

içim içimi kemiriyorr sadece........,,,

ve ölenler arasından bir çok arkadaşımın yakını var.... :( olmasa bilee..

benim minik yyüreklii fidanlarım....nasıl olurrrrr.......

şu an bile ağlıyorum...bu haftasonu aldığım tek kötü haberdi..

ve tüylerim diken diken olduu! kelime bulamıyorum söyliyecek sözüm yok.....

ağlıyorum...minicik tatlı bedenler için...çaresizlik..

Allah rahmet eylesin meleklerimize.......

içimdeki sinir ney için ben de bilmiyorum...

bu olay..İzmir'den olması değil de...gördüğüm suratların olmasıı beni çok etkileyendi.... :crying:

artık dökülen gözyaşları sadece miniklerimi üzer....meleklerimi...

bir kez daha olmasın diliyorum...-ne kadar gerçekçi bir dilek- ben bile bilmiyorum... -_--_-

çok fazla konuşmak istemiyorum.....

sadecee sabır diliyorum yakınları için.... :clover:

canım memleketimin kokusunu taşıyan minik bedenlerim.... :wub: :wub:

-_- ...................!!!

Gönderi tarihi:

Bütün hafta sonum ağlayarak geçti :( çok canım acıdı.....

Söyleyecek söz bile bulamıyorum. Zaten böyle bir üzüntünün üzerine söylenebilecek sözde yok.

Allah geride kalanlarına sabır versin.

Mekanları cennet olsun. :unsure::unsure:

Gönderi tarihi:

Hiç can güvenliğimiz yok -_-

Sinirlerim alüst oldu kaçgündür...

Allah ölenlere rahmet geride kalanlara sabır versin :(

Gönderi tarihi:

ölenlerin büyük çoğunluğu çocuk... dayanılması zor bir acı, Allah kalanlara sabırlar versin... Acılarını paylaşıyoruz ama ateş düştüğü yeri yakıyor... Allah hepsine rahmet eylesin...

Gönderi tarihi:

Gerçekten her insan evladının içini yakacak görüntülerdi ağlayarak izledim,yavrucaklar cennet yolcusu olup gittiler,Allah hepsinin yakınlarına sabır versin ölenlerinde mekanını cennet eylesin..

Gönderi tarihi:

çok üzücü, çok can sıkıcı bir durum... haberlerde görüntüleri gösterirken izleyemedim, bu acıya yüreğim dayanmadı :(

bugün sabah gazetelerde okuduğumda yine gözlerim doldu... Küçük meleklerimize Allah'tan rahmet , ailelerine sabır diliyorum :clover:

Gönderi tarihi:

Haberlerde dinlediğim kadarı ile Hocaları çocuklara '' En çok istediğiniz şey nedir ? '' diye sormuş..Çocuklarda , Uçağa binmek istediklerini söylemişler...Ve ne acıdır ki Çocukların cenazeleri uçakla memleketlerine gönderildi...Bir sınıftaki çocukların hemen hepsi vefat etti...Allah ailelerine sabır versin... Kazada hayatını kaybedeblere Allah Rahmet Eylesin...Kader... -_-

Gönderi tarihi:
Haberlerde dinlediğim kadarı ile Hocaları çocuklara '' En çok istediğiniz şey nedir ? '' diye sormuş..Çocuklarda , Uçağa binmek istediklerini söylemişler...Ve ne acıdır ki Çocukların cenazeleri uçakla memleketlerine gönderildi...Bir sınıftaki çocukların hemen hepsi vefat etti...Allah ailelerine sabır versin... Kazada hayatını kaybedeblere Allah Rahmet Eylesin...Kader... -_-

:(:(

Gönderi tarihi:

bütün gün o haberden köşe bucak kaçtım..dayanamayacağımı biliyordum..ama dün akşam öyle bir görüntüyle yakalandım ki..yanyana dizilmiş küçücük tabutlar..kimisinin üzerinde gelinlik kimisinin üzerinde bayrak...içim yandı içim...ağlamak ne ki?..ne işe yarar ki..?..hele bitanesinin babası çok kısa bir zaman önce cep telefonuna dans ederken ki halini çekmiş...melek oldu hepsi..tükendim..bu acının hangi kelimede karşılığı vardır..?şu an çok zor yazıyorum inanın...mekanları cennet olsun..Allah geride kalanlara sabır versin... -_-:clover:

Gönderi tarihi:

bir annenin hastane morgunun önünde ki feryadına dayanamadım, dedi ki ben seni yaralıdır diye geldim buraya, cesedini almaya gelmedim yavrum diye... dayanılmaz birşey di, gerçekten ALLAH sabır versin, söyleyecek çok fazla kelime yok... :crying: :clover:

Gönderi tarihi:

yaa...!anlamadığım bir şey............ -_- neden sınırı aşmak istersin kii??? otobüsün kapasitesii...boşuna mı yapılmışşş!! çok sinir bozucu...,,,,,,,

sonra anlaşılan firmayla yapılmamış olması bu yolculuğun.....!!

çok ağladım...ama ney için??...

ve sinir olduğum bir şey... :angry: kaza olduu önlemler artıyorr..!!!acınacak haldeyiz.....

illaki bir örnek olmalıı...daha sonra önlem alınmalı..... :angry2:

yazıkk.......acıı.....kötüü...

ve bir kamera bulunmuş...bende resimlerini gördüm...koridorda gülen suratlar...heryer dolu..ama ayaktta olanlar var....!! ve gülüyorlar... :( eğleniyorlar.... :( !!

çok konuşmak istemiyorum....,,içim parçalanıyor,,

Gönderi tarihi:

Geçen sene 3.sınıfa giden kızım, okulunun düzenlediği Çanakkale gezisine annesi ve küçük kardeşi ile beraber gittiler.

O zaman aklıma bile gelmemişti böyle şeyler olabileceği.

Şimdi okul gezilerine yollamadan önce 2 kere daha düşüneceğim artık..

Gönderi tarihi:

düşündürüyorlar....! ben İzmir'deyim...

ve inanın burda herkes çok ince oldu bu konuda...bir çok okulun gezileri iptal oldu...liseler de dahil...!

ve 5.sınıfa kadar tüm öğrencilere geziler yasaklandı....!ne kadar dinlenir tabii bilemem de..

peki anlayamadığım....en çok dokunan...neden bu kadar geçç önlem...??

bu şimdi alınan önlemler var...neden şimdii...,,,

nedenn olmasın...olay yok ortada..niye önlem alsın ki devletimiz...demi ama...

düşünmekte haksız değilizz... :clover:

Gönderi tarihi:

Allah; olen fidanlarimiza, rahmet eylesin. topraklari bol olsun, mekanlari cennet, yakinlarina sabir ve guc versin. ne diyebilirimki anlinmamis onlemler ihmaller daha neleri soyliyeyim ki insan hayati bu kadar ucuzmus.. bazilari icin... kiniyorum sadece :(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.