Φ modernjames Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 NE YAPARKEN NE YAPMAKTAN HOŞLANIRSINIZ ".... yaparken .... yapmaktan hoşlanırım." örneğin banyo yaparken şarkı söylemekten hoşlanırım ya da kitap okurken sakız çiğnemekten hoşlanırım... evet arakdaşlar .. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Bir FENERBAHÇE taraftarı olarak Maça gitmekten ve bağara çağara Fenerbahçe Taraftarına yakışır bi şekilde tezahurat yapmaktan hoşlanırım Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Bir FENERBAHÇE taraftarı olarak Maça gitmekten çok hoşlanırım topiği tam anlamamışsın; yani maça giderken o anda başka ne yapmaktan hoşlanırsın? Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 topiği tam anlamamışsın;yani maça giderken o anda başka ne yapmaktan hoşlanırsın? Reklam yapmana gerek yok anlamadım die Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Tek tek sekerekten su içirtmekten hoşlanırım... ilginçsin baba... meark ettim su değilde kola, ayran, bira vs içebiliyormusun ? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Terzilik yaparken...yırtık tonları dikmek hoşuma gider... nidiyim sana tek kelimeyle helal olsun Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 uyurken rüya görmekten hoşlanırım... Alıntı
Φ DİDEM Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 yolda yürürken boş teneke kutuları tekmelemekten hoşlanırım Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 ders calisirken internete girmekten hoslanirim... ikisini aynı anda nasıl başarıyorsun.. tebrikler doğrusu. yoksa ders çalışıyorum derken kendi mi kandırıyorsun:) Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 yolda yürürken boş teneke kutuları tekmelemekten hoşlanırım aman didemciğim boş sandığın bir gün dolu olur maazallah.. Alıntı
Φ DİDEM Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Sen hiç merak etme...Ben önceden hafif bir vuruşla kontrol ediyorum dolu mu, boş mu diye... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Tam isabet..... Genelde ders calisma huyum yokturda Hem ben basarili bir ogrenciyim ders calismak gerekli de degil Tabi internete gercekten kotu bir manksatla girmiyorum,arastirma amaciyla.... başarılısın hıı, sanada bu yakışır. yani interentte araştırma yaparak bir nevi derste yapmış oluyorsun anlamı çıkıyor buradan sanırım. yanlışsam düzelt.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Sen hiç merak etme...Ben önceden hafif bir vuruşla kontrol ediyorum dolu mu, boş mu diye... kızlar futbol takımımızın seçmeleri var.. katılmak istermisin? bol bol tekmelersin.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yok!!Aslinda cikmasi gereken anlam benim arastirma yapiyorum diyerek geyik yaptigim...Aslinda benim hatam degil...Bir seyi okuldan verdiklerinde yapmak istemiyorum,Ama kendim isteyince zevkle yaptigim.. dur tahmin edeyim ; şu anda ders çalışmak için masaya oturdun saonra şöyle gözünün ucuyla bilgisayara baktın daha sonra internetteki geyik arkadaşların aklına düştü, sonra ne olacak açayım şu mereti dedin sonra açtın. bir den kendini forumda buldun. bir da baktınki şimdi cevap yazıyrsun..... doğrumudur? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 ohhh mis gibi tadını çıkar tatilin... bir an önce burada da bir tatil olsa ya!! Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 türkiyemi seviyorum. tatil resmiyette yok ama aslında paso tatil ya burası Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 araba kullanırken müzik dinlemekten hoşlanırım... Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 çiköfte yaparken arkadaslarımla turku soylemekten hoslanırım Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 çiköfte yaparken arkadaslarımla turku soylemekten hoslanırım böle marifetlerin vardıda arkdaşına nie sölemiyon sen Gerçi Şimdilik dijettreyim ben baska sefere Yapsanda yemem Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 ben yapcam sen yemicen aşk olsun inan inanmıyorum yiyecen Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 ben yapcam sen yemicen aşk olsun inan inanmıyorum yiyecen Kandıramazsın beniii Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 böle marifetlerin vardıda arkdaşına nie sölemiyon sen Gerçi Şimdilik dijettreyim ben baska sefere Yapsanda yemem gel bak bu iki oldu..kaçırıyorsun güzelim yemekler.. hem zaten fazla kilonda yok biliyoruz yani.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 gel bak bu iki oldu..kaçırıyorsun güzelim yemekler..hem zaten fazla kilonda yok biliyoruz yani.. Yok Yemicem ben kararlıyım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.