Misafir redblack Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Caddelerde rüzgar aklımda aşk var Geceyarısında eski yağmurlar Şarkı söylüyorlar sessiz usulca Özlediğim şimdi çok uzaklarda Deli dolu günler Hayat güzeldi Kahkahalarıyla günler geçerdi Ellerim uzanmaz dokunamam ki Özlediğim şimdi Çok uzaklarda O da özlüyormuş Benim bir tanem Çok üşüyormuş Ben olmayınca Öyle yazıyor son mektubunda O da özlüyormuş Benim bir tanem Hep ağlıyormuş Ben olmayınca Öyle yazıyor son mektubunda Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Canım arkadaşım..şunu unutma sen diloşun kalbindesin..unutulman imkansız..eski neşeni biran önce bulmanı diliyorum..ve seni çok seviyorum.. Sana nasıl muhtacım, anlatsam gelir misin? Anlatayım bir dinle yinede sen bilirsin.. Sahillere dalgalar, dalgalara rüzgarlar, rüzgarlara bulutlar muhtaç Ben sana muhtacım, ben sana susamışım, yinede sen bilirsin.. Yinede sen bilirsin Şöyle bir düşün sevgilim, senin için ben neyim? Benim için herşeysin, yinede sen bilirsin.. Bulutlara yağmurlar, yağmurlara topraklar, topraklara ağaçlar muhtaç Ben sana muhtacım, ben sana susamışım, yinede sen bilirsin.. Yinede sen bilirsin Gel de yaşansın şarkılar, uzak olsun uzaklıklar Yalnız kalsın yalnızlıklar, yinede sen bilirsin.. Ağaçlara çiçekler, çiçeklere mevsimler, mevsimlere zamanlar muhtaç Ben sana muhtacım, ben sana susamışım, yinede sen bilirsin.. Yinede sen bilirsin Sahillere dalgalar, dalgalara rüzgarlar, rüzgarlara bulutlar muhtaç Bulutlara yağmurlar, yağmurlara topraklar, topraklara ağaçlar muhtaç Ağaçlara çiçekler, çiçeklere mevsimler, mevsimlere zamanlar muhtaç Ben sana muhtacım, ben sana susamışım, yinede sen bilirsin.. Yinede sen bilirsin Ben sana muhtacım, ben sana susamışım, yinede sen bilirsin.. Sen bilirsin..!!! Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 ne haber şeker.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 gel senle şööle başbaşa bi kahve içip dertleşelim..nasıl olur..? iyi gelir di mi..? sonraacıma.. kahvaltıda yaparız beraber.. buzda patinaj yapan ördek ailesini seyrederiz.. yani öyle veya böyle..bi şekilde yüzünü güldürürüm ben senin canım Bonibonum.. için bu çiçekler gibi açsın.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 gel senle şööle başbaşa bi kahve içip dertleşelim..nasıl olur..? iyi gelir di mi..? ...... canım benimmmm ne iyi olur vallahi.... bu aralar çok uykusuz kalıyorum yaaaa , kahvede pek iyi gelirdi doğrusu felaket bir koşuşturma içindeyiz bu sıra...hem iş,hem özel... bu arada yılbaşından sonra yurtdışına çıkıyorum detayları birara anlatırım shekerim balımmmm kahve içerken mesela seviyorum seni.... bide öpüyorum kocamannnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Nice mutlu bayramlara.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 hayırlı bayramlar efem... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Bayramın mübarek olsun redblack'im Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Bonibonum iyi bayramlar bitanem.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Kırmısı Saçlı Kıss... İyi Bayramlar... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Bayramın mübarek olsun canım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 İYİ YILLAR CANIMMMMM Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.