Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Şöyle bir bakayım foruma die girmiştim ne göreyim Bisim Yumoş'umusun doğum günüymüş Benim tatlı, güseller güseli kusenim bir yaş daha büyümüş Doğum günün kutlu olsun canım.. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçer inşallah.. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara mankenim.. Seni kocamaan seviorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 bitanem, Yumotem, Çalıkuşum, iyiki doğmuşsun, iyiki varsın, iyiki burdasın, iyiki benim hayatıma girdin... seni çok seviyorum... Askerimize ve sana bir ömür boyu mutluluk diliyorum, en güzel yılların bundan sonra gelecek olanlar olsun... Dağlarımın en nazlı ceylanı Mavilerde yaşayan denizkızı Seninle yaşadığım her an, sanki doğum günüm Yoksuldum; sevdanla zenginleşti fakir gönlüm Kuytularda ağlarken gülüşlerinle şenlendi şu ömrüm. Yoksul mısralarımın en güzel kafiyesi Yüreğimde açan baharlarımın hediyesi Çöllerime akan ab- ı hayattır gözlerin Yarınlarımdaki tek umudumdur gülüşlerin Acılara inat Yaşama sebebimdir o güzel yüreğin. İyi ki doğdun İyi ki varsın... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 canım benım bu günle beraber sıkıntıların geçer inşallah,sağlıklı ve sıhhatli bır sene geçirmen dileğiyle ve sevdiğin insanla seni çok sevıyorum ve öpüyorum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Doğum gününüz kutlu olsun sevgili yumote Nice mutlu ve huzurlu yıllara Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Güzel arkadaş,sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara herşey gönlünce olsun.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Doğum günün kutlu olsun yumote... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 iyi ki doğdun yumote Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 pembe şekerim.... canım benim...... bugün ne güzel bir gün....demek sende bir koçsun heee.... bizi gidi koçlar bizi.... seni çok seviyorum şekerim... iyiki doğdun... iyiki varsın... iyiki tanıdım seni... bu şeker gibi çiçekler....seneler önce bugün doğmuş şeker bi insan için.... nice mutlu senelerr....sevdiklerinle birlikte... Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 nice mutlu ve huzurlu yillara yumote her daim her sey gonlunce olsun pastayi kessekmi artik (aciktimda ) Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 mutlu yıllar Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Sevgili Yumote ; sevdiklerinizle birlikte,sağlıklı,mutlu,uzun bir ömür diliyorum...Sevgiler Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Canım meleğim benim iyi ki doğmuşsun... Seni seviyorum nice güzel yıllara Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Şöyle bir bakayım foruma die girmiştim ne göreyim Bisim Yumoş'umusun doğum günüymüş Benim tatlı, güseller güseli kusenim bir yaş daha büyümüş Doğum günün kutlu olsun canım.. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçer inşallah.. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara mankenim.. Seni kocamaan seviorum canım benim esmer güzeli şirin mi şirin kusenim çok teşekkür ederim tatlım bugün gerçekten en mutlu doğum günümdü her şey çok güzeldi beni utandırma kıssss delüüü teşekkekür ederim esmerimmm ben de seni çok seviyorum bitanem bitanem, Yumotem, Çalıkuşum, iyiki doğmuşsun, iyiki varsın, iyiki burdasın, iyiki benim hayatıma girdin... seni çok seviyorum... Askerimize ve sana bir ömür boyu mutluluk diliyorum, en güzel yılların bundan sonra gelecek olanlar olsun... Dağlarımın en nazlı ceylanı Mavilerde yaşayan denizkızı Seninle yaşadığım her an, sanki doğum günüm Yoksuldum; sevdanla zenginleşti fakir gönlüm Kuytularda ağlarken gülüşlerinle şenlendi şu ömrüm. Yoksul mısralarımın en güzel kafiyesi Yüreğimde açan baharlarımın hediyesi Çöllerime akan ab- ı hayattır gözlerin Yarınlarımdaki tek umudumdur gülüşlerin Acılara inat Yaşama sebebimdir o güzel yüreğin. İyi ki doğdun İyi ki varsın... canım cennet yürekli ablacım sen de iyi ki varsın iyi ki uzaklarda da olsa öz ablam kadar hatta belki bazen onun da ötesinde sevdiğimsin canımsın ve hep yanımda olduğunu bildiğim sırdaşım dostumsun seni seviyorum ablacım teşekkür ederim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 canım benım bu günle beraber sıkıntıların geçer inşallah,sağlıklı ve sıhhatli bır sene geçirmen dileğiyle ve sevdiğin insanlaseni çok sevıyorum ve öpüyorum saol biricik sedoşum ilk göz ağrım benim bilirsin seni pek severim çatlak ben de çatlağım ya ondan:P çok sağol bitanem sedoşum Doğum gününüz kutlu olsun sevgili yumote Nice mutlu ve huzurlu yıllara teşekkürler sevgili siyahx amin inşallah Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Güzel arkadaş,sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara herşey gönlünce olsun.. teşekkürler arkadaşım iyi dilekler hepimizin üstüne olsun Doğum günün kutlu olsun yumote... teşekkürler olsun erbay kardeş iyi ki doğdun yumote bence de saol canım kardeşim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 pembe şekerim.... canım benim...... bugün ne güzel bir gün....demek sende bir koçsun heee.... bizi gidi koçlar bizi.... seni çok seviyorum şekerim... iyiki doğdun... iyiki varsın... iyiki tanıdım seni... bu şeker gibi çiçekler....seneler önce bugün doğmuş şeker bi insan için.... nice mutlu senelerr....sevdiklerinle birlikte... şeker insandan kelebeğe öpücükler ve sıcacık bi kucak geliyorrrrrr teşekkürler canım benim burçtaşımsın ha seviyorum seni kelebeğimmm nice mutlu ve huzurlu yillara yumote her daim her sey gonlunce olsun pastayi kessekmi artik (aciktimda ) keselim sevgili fısıltı hadi herkes dilek tutsun ama kalbinde umut olan herkes Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 mutlu yıllar teşekkürler canım Sevgili Yumote ; sevdiklerinizle birlikte,sağlıklı,mutlu,uzun bir ömür diliyorum...Sevgiler teşekkürler saolun Canım meleğim benim iyi ki doğmuşsun... Seni seviyorum nice güzel yıllara ben de seni küçük cadı canım güzel gözlüm Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 canım, nice mutlu yıllara.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 KALBIN HANGI GUZEL SEY ICIN CARPIYORSA, YENİ DOĞAN HER GÜNEŞ SANA ONU GETIRSIN MELEĞİM DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN... SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 canım, nice mutlu yıllara.... saol canım teşekkürler çok KALBIN HANGI GUZEL SEY ICIN CARPIYORSA, YENİ DOĞAN HER GÜNEŞ SANA ONU GETIRSIN MELEĞİM DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN... SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM inşallah çiçeğim her şey bi öncekinden güzel her anımız daha mutlu olsun ben de seni çok seviyorum çiçeğim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 sende benim için öylesin bitanem, kızkardeş kadar yakın, sırdaş, dost... çok çok önemlisin... ve kızımla aynı gün doğmuşsun, bundan daha özel bir durum varmı? 7 Nisan," Nisa Sezen'imin" de 10 yaşını doldurduğu gün... her ikinizde de tekrar uzun, sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim... Biriniz Kızım, biriniz Kızım gibi çok yakın... sizi çok SEVİYORUM... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 canim yumotemm,nasil gormemisim.. nice mutlu,huzurlu,saglikli yillara,sevdiginle ve diger sevdiklerinle beraber.. ablacim Nisa'ya da ayni dileklerimi sunarim.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 ben de seni canım ablacım sardunyam benim sırdaşımsın biricik cennet yüreklimsin uzaklarda ama çok yakınımda olansın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Leylam avatarını değiştirmiş ne kadar hoş bir resim... Canım Leylam nasılsın bidenem, özledim seni... Yumotem, ÇALIKUŞUM... birgün mutlaka yanyana geleceğiz, kimbilir belkide bu yaz, ne dersin? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 canim yumotemm,nasil gormemisim.. nice mutlu,huzurlu,saglikli yillara,sevdiginle ve diger sevdiklerinle beraber.. ablacim Nisa'ya da ayni dileklerimi sunarim.. amin leylacım, teşekkürler tatlım geç olsun varsın güç olmasın yeterki kalpler bir olsun canımsın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.