Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 17 yıl özlediğim kişiler nerdeler yahu Tıpkı benim hissettiğim gibi en güzelini birlikte yaşamayı istiyorsun...,,,,
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 17 yıl yine birilerine güvenmek zorundayım..bir tarafımda acaba-larla oturmaktayım..
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl Üstteki hele sen hiç güvenilmeyecek birine benziyorsun.....,, Bencilliğine kızmadan zor olsada en doğrusu budur...otur oturduğun yerde...,,
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 17 yıl bugun bankamatikten para çekıyordum,peçete satan küçük bi kız peçete al dıye skıştırıp durdu bı yandan para çekmeye uğraşıyorum..gıdermısın işim var dıye kızdım...bana ha ....tir ve devamı ile küfrettı ve bacağıma bı tane ındırıp kaçtı ..aklıma sürekli o kız gelıyor..
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 17 yıl bugun bankamatikten para çekıyordum,peçete satan küçük bi kız peçete al dıye skıştırıp durdu bı yandan para çekmeye uğraşıyorum..gıdermısın işim var dıye kızdım...bana ha ....tir ve devamı ile küfrettı ve bacağıma bı tane ındırıp kaçtı ..aklıma sürekli o kız gelıyor.. nasıl anne babalar var ki çocuklarını böyle çalıştırıyolar ve nasıl bir eğitim vermişler
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 17 yıl en fazla 8 yaşındaydı ve bacağıma çok kötü vurdu,benı skıştırdı duvarın knarına öyle vurdu..bırden saldırınca bişe yapamadım para çekıodum
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 17 yıl Yaşam ve ölüm arasındamıyım? mı acaba??? içimden böle bir devrik cümle geçti...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.