Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

içinden geçeni yaz.........

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sedoş'umu gelinliklerle görmek güzel olur yaa..:wub::clover:

• Cevaplar 446
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

bunu diceğini biliyodum,ayrıcana evlenınce daha çok iş oluyor bı sürü mobılya akşama sil,dantellerı yıka ütüle gocayın gömleklerini ütüle mısafıre kek yap oooo :D

erkekler için kolay tabı evlılık sıcak yemek temız ev ütülü gömlek ohh

Gönderi tarihi:

iyi fikir sedelina erbayı dinle..bende o nedenle evlenmiştim birde yalnız otobüs yolculuğu yapmamak için :ayakvur::yuvarlan:

Gönderi tarihi:

aha en sevmediğim konu açıldı,akrabaların annemın babamın sürekli evlen demelerınden gına geldi ve her hafta ortaya çıkan görücülerden

Gönderi tarihi:

ehuehue :D spices abla aklını kullanmışsın valla...şu sedoşada irdeleyinde everelim şunu yoksa fatura kuyruklarında yaşalıp gidicek...:D şöyle mutaasıp ev erkeği bulalım gerektiğinde bulaşık yıkayan,çamaşır ütüleyen,dantel ören bir burhan altıntop profili canlandı birden gözümde... :w00t::lol:

Gönderi tarihi:
iyi fikir sedelina erbayı dinle..bende o nedenle evlenmiştim birde yalnız otobüs yolculuğu yapmamak için

Otobüs yolculuğunu biriyle yapman için illa evlenmen gerekmiyordu.. :huh: demek söyleyen olmamış canım ya.. :crying::ermm::lol:

Gönderi tarihi:
aha en sevmediğim konu açıldı,akrabaların annemın babamın sürekli evlen demelerınden gına geldi ve her hafta ortaya çıkan görücülerden

En iyisini sen yapıyorsun Sedelina..aman deyim evlenipte başına belamı alıcan.. <_< "No men..No cry.." :w00t:

ehuehue spices abla aklını kullanmışsın valla...şu sedoşada irdeleyinde everelim şunu yoksa fatura kuyruklarında yaşalıp gidicek.. şöyle mutaasıp ev erkeği bulalım gerektiğinde bulaşık yıkayan,çamaşır ütüleyen,dantel ören bir burhan altıntop profili canlandı birden gözümde...

:grin: Valla bu profilde biri bulunursa hayat eğlencelide geçer.. :yuvarlan:

Gönderi tarihi:
Otobüs yolculuğunu biriyle yapman için illa evlenmen gerekmiyordu.. :huh: demek söyleyen olmamış canım ya.. :crying::ermm::lol:

kıs o zaman internetmi vardı kim söylesin... :huh: bende acayip saf bişeydim..halada öyleyim biliyonuz :P şimdiki aklım olsa ahhh ahhhh :lol:

ben çıktım hoşça kalın :clover:

Gönderi tarihi:
aha diloş da bekardı dımı saldırın diloşa

Terör beni korkutmaz..7 yıldır evliyim.. :w00t: evet,bu mesaj kendini 5 saniye içinde yok edecektir.. :ayakvur:

kazık yediğim geldi aklıma..bankalar yatırıyo artık faturaları....

Hemde ne kazık Spices..hemde ne kazık..hahahahahahah.. :w00t::ayakvur::yuvarlan:

Gönderi tarihi:
kıs o zaman internetmi vardı kim söylesin... :huh: bende acayip saf bişeydim..halada öyleyim biliyonuz :P şimdiki aklım olsa ahhh ahhhh :lol:

ben çıktım hoşça kalın :clover:

çok tatlısın ya yerim ben seniii :wub:

Gönderi tarihi:
kıs o zaman internetmi vardı kim söylesin... bende acayip saf bişeydim..halada öyleyim biliyonuz şimdiki aklım olsa ahhh ahhhh

ben çıktım hoşça kalın

Zaman hatası derim ben hep bu duruma..vah zavallı kardeşim benim.. :crying::noexpression::grin: hoşçakal canım.. :hug:

yok canım burhan gibi çıkrcı bi tiple evlenılır mı ayoll al senin olsun şekerim

Sağolasın tatlım fazlası alerji yapıyor.. :getlost::closedeyes::grin:

Gönderi tarihi:
yalansız bir dünya istiyorum....

sevgi dolu bı dunya için,barış için,insanlık için batsın bu dünyaa :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.