Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Sedoş'umu gelinliklerle görmek güzel olur yaa.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 bunu diceğini biliyodum,ayrıcana evlenınce daha çok iş oluyor bı sürü mobılya akşama sil,dantellerı yıka ütüle gocayın gömleklerini ütüle mısafıre kek yap oooo erkekler için kolay tabı evlılık sıcak yemek temız ev ütülü gömlek ohh Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 iyi fikir sedelina erbayı dinle..bende o nedenle evlenmiştim birde yalnız otobüs yolculuğu yapmamak için Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Sedoş'umu gelinliklerle görmek güzel olur yaa.. nıye gelınlıklerle dedin kaç kere evlencem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 aha en sevmediğim konu açıldı,akrabaların annemın babamın sürekli evlen demelerınden gına geldi ve her hafta ortaya çıkan görücülerden Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 ehuehue spices abla aklını kullanmışsın valla...şu sedoşada irdeleyinde everelim şunu yoksa fatura kuyruklarında yaşalıp gidicek... şöyle mutaasıp ev erkeği bulalım gerektiğinde bulaşık yıkayan,çamaşır ütüleyen,dantel ören bir burhan altıntop profili canlandı birden gözümde... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 iyi fikir sedelina erbayı dinle..bende o nedenle evlenmiştim birde yalnız otobüs yolculuğu yapmamak için Otobüs yolculuğunu biriyle yapman için illa evlenmen gerekmiyordu.. demek söyleyen olmamış canım ya.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 aha diloş da bekardı dımı saldırın diloşa Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 kazık yediğim geldi aklıma..bankalar yatırıyo artık faturaları.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 aha en sevmediğim konu açıldı,akrabaların annemın babamın sürekli evlen demelerınden gına geldi ve her hafta ortaya çıkan görücülerden En iyisini sen yapıyorsun Sedelina..aman deyim evlenipte başına belamı alıcan.. "No men..No cry.." ehuehue spices abla aklını kullanmışsın valla...şu sedoşada irdeleyinde everelim şunu yoksa fatura kuyruklarında yaşalıp gidicek.. şöyle mutaasıp ev erkeği bulalım gerektiğinde bulaşık yıkayan,çamaşır ütüleyen,dantel ören bir burhan altıntop profili canlandı birden gözümde... Valla bu profilde biri bulunursa hayat eğlencelide geçer.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Otobüs yolculuğunu biriyle yapman için illa evlenmen gerekmiyordu.. demek söyleyen olmamış canım ya.. kıs o zaman internetmi vardı kim söylesin... bende acayip saf bişeydim..halada öyleyim biliyonuz şimdiki aklım olsa ahhh ahhhh ben çıktım hoşça kalın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 yok canım burhan gibi çıkrcı bi tiple evlenılır mı ayoll al senin olsun şekerim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 aha diloş da bekardı dımı saldırın diloşa Terör beni korkutmaz..7 yıldır evliyim.. evet,bu mesaj kendini 5 saniye içinde yok edecektir.. kazık yediğim geldi aklıma..bankalar yatırıyo artık faturaları.... Hemde ne kazık Spices..hemde ne kazık..hahahahahahah.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 kıs o zaman internetmi vardı kim söylesin... bende acayip saf bişeydim..halada öyleyim biliyonuz şimdiki aklım olsa ahhh ahhhh ben çıktım hoşça kalın çok tatlısın ya yerim ben seniii Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 kıs o zaman internetmi vardı kim söylesin... bende acayip saf bişeydim..halada öyleyim biliyonuz şimdiki aklım olsa ahhh ahhhh ben çıktım hoşça kalın Zaman hatası derim ben hep bu duruma..vah zavallı kardeşim benim.. hoşçakal canım.. yok canım burhan gibi çıkrcı bi tiple evlenılır mı ayoll al senin olsun şekerim Sağolasın tatlım fazlası alerji yapıyor.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 bekarlık erkek için güzelde dişi için zor bea... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 bileğimin acısı ne zaman geçecek acaba.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 isyan etmek geçiyo..ama nafile Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 benım mesaj sayısı acaip oldu yaw 2222 i geçtik ya ondan Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 keşke kar yağsa da 1 hafta daha tatıl uzasa Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 yalansız bir dünya istiyorum.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 yalansız bir dünya istiyorum.... sevgi dolu bı dunya için,barış için,insanlık için batsın bu dünyaa Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 sevgi dolu bı dunya için,barış için,insanlık için batsın bu dünyaa :D ağlatıpta gülene yazıklar olsun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 yalansız bir dünya istiyorum.... bende penguenler üşümesın ıstıyorum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 penguenler üşümüyoki üşüseler kıyafet giyerlerdi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.