Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Hani hayatta hep deriz ya Onsuz bi hayatı düşünemiyorum die... sevgili anlamında algılamayın sadece aklınıza ne geliyosa.. Kolay gelsin... Saygılar.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 çok zor bir konu... olmasazsa olmaz demeyim ama saat ve gitarım derim.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 çok zor bir konu... olmasazsa olmaz demeyim ama saat ve gitarım derim.. hıhhh Alıntı
Φ PAŞ@_M Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Hani hayatta hep deriz ya Onsuz bi hayatı düşünemiyorum die... sevgili anlamında algılamayın sadece aklınıza ne geliyosa.. Kolay gelsin... Saygılar.. Aslında topiğe pek uygun olmadı.! Bunu bir öneri veya bir eleştiri olarak kabul edemeyiz. Çünkü havadan sudan bölümünün başlığına uygun düşüyor.! Sebebi benim gibi herkesin olmazsa olmazları; İnsan yemek yemeden 6 hafta yaşayabilir, ama su içmeden bir haftadan fazla yaşaması mümkün değil... Fakat yinede benim olmazsa.! İnsanlık,değerler,akıl,sevgi çalışmak,güven arkadaşlık.. Sabah kahvaltım,silahım,arabam ve kavgalarım....olmazlarım.! Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Aslında topiğe pek uygun olmadı.! Bunu bir öneri veya bir eleştiri olarak kabul edemeyiz. Çünkü havadan sudan bölümünün başlığına uygun düşüyor.! Sebebi benim gibi herkesin olmazsa olmazları; İnsan yemek yemeden 6 hafta yaşayabilir, ama su içmeden bir haftadan fazla yaşaması mümkün değil... Fakat yinede benim olmazsa.! İnsanlık,değerler,akıl,sevgi çalışmak,güven arkadaşlık.. Sabah kahvaltım,silahım,arabam ve kavgalarım....olmazlarım.! Biraz acemilik var işte be toprağım idare et Alıntı
Φ PAŞ@_M Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Biraz acemilik var işte be toprağım idare et Açık sözlülüğüne ve nezaketine... clover Kendimizden memnun olmamız zaten pek mümkün değil.. Bende yarına her gün umutla bakarım, ama diğer yarının olmayacağını düşünmem gerek benimde bir sonum olacağından.. Burası iyi dilekler sunup,kötüye dair çok şey saklıyor görünmeyen yüzlerde... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Açık sözlülüğüne ve nezaketine... cloverKendimizden memnun olmamız zaten pek mümkün değil.. Bende yarına her gün umutla bakarım, ama diğer yarının olmayacağını düşünmem gerek benimde bir sonum olacağından.. Burası iyi dilekler sunup,kötüye dair çok şey saklıyor görünmeyen yüzlerde... "Burası iyi dilekler sunup,kötüye dair çok şey saklıyor görünmeyen yüzlerde..." Bu sözün öle hoşuma gittikii anlatamam Sadece burası için sınırlı kılmamak lasım.. Çevremizdeki insanlar da ne yazık ki öleler... Saol güsel söylemlerin için.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 sabah bir dal taze marul afetçiğime bırakmadan evden asla çıkmam... ayakkabılarım tozlu iken asla giymem.... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 sabah bir dal taze marul afetçiğime bırakmadan evden asla çıkmam... ayakkabılarım tozlu iken asla giymem.... AFET KİM OLAKİ MERAKIMA VER Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 AFET KİM OLAKİ MERAKIMA VER biricik-aşkım ...ahu-bakışlım..evimin-neşesi..kaplumbağam... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 biricik-aşkım ...ahu-bakışlım..evimin-neşesi..kaplumbağam... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 çok mu komik...sayın süper kız çocuğu özo.... ........... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 çok mu komik...sayın süper kız çocuğu özo.... ........... yok be arkadaşım Kızma Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 yok be arkadaşım Kızma afet bi yana...dünya bi yanadır...o beni varolduğum için seven tek canlı... ..hatta bazen marulunu unutup geciktirdiğimde bile az da olsa caz yapsada..beslemez kin.. ..yaaa akıllım.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 sigaram Sigara Sağlığa Zararlıdır Öldürür Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Sigara Sağlığa Zararlıdır Öldürür içmeyenler ölmüyorlarmı Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 içmeyenler ölmüyorlarmı sigarayımı savunuyorsun ortak.. bence müvekkilin epey bir sabıkalı.. sonuçta yetişkin insanlarız sen içmek istiyorsan içersin kimse bişe diyemez, sosyal hakkın.. lakin başkalarının sosyal haklarını çiğnemedikten sonra.. lütfen yanlış anlama sadece fikrimi paylaştım saygılarım agzorsist'e Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 içmeyenler ölmüyorlarmı Onlar içenlere oranlara daha erken yaşta ölüyolar Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 sigarayımı savunuyorsun ortak..bence müvekkilin epey bir sabıkalı.. sonuçta yetişkin insanlarız sen içmek istiyorsan içersin kimse bişe diyemez, sosyal hakkın.. lakin başkalarının sosyal haklarını çiğnemedikten sonra.. lütfen yanlış anlama sadece fikrimi paylaştım saygılarım agzorsist'e Çok doğru bir bakış açısı tebrikler sevgili arkdaşımm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 evet doğru söylüyorsunuz.. sigarayı savunmuyorum tabiiki, içmeyenlerde içenlere göre her halukarda karlı ama.. sigara insanı hem zayıflatıyor hemde rahatlatıyor bir nevi arayış işte, ama benim artık olmazsa olmazım, serbes kürsüde bağırsamda herşeyin başı sağlık Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 teşekür ederim beklende buydu saygımı yineliyorum.. anlayışlı arkadaşları her zaman saygı duymuşumdur.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 evet doğru söylüyorsunuz.. sigarayı savunmuyorum tabiiki, içmeyenlerde içenlere göre her halukarda karlı ama.. sigara insanı hem zayıflatıyor hemde rahatlatıyor bir nevi arayış işte, ama benim artık olmazsa olmazım, serbes kürsüde bağırsamda herşeyin başı sağlık Atsan atılmaz satsan satılmaz böle bi şey olsa gerek Neyse içmeyen bri olarak kendmi şanslı hissedenlerdenim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 olmazsa olmazım BEŞİKTAŞ' ım olsun o zaman Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 olmazsa olmazım BEŞİKTAŞ' ım olsun o zaman Benimde FENER olmazsa olmazım ne tesadğf ki bugünde maç vardı Kaç Kaç bittii ya İzleyemedim biliyomusun "modernjames" Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.