Φ arix Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 ben zayıflama ve kilo almak için balık yağlarını tavsiye ediyorum. Bunların Başında Ocean Fish Oil ve Oromega 3 geliyor. Alıntı
Φ arix Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 HERBALIFE almıştım bende ama kullanmadım.çünkü metabolizmayı tamamen altüst ediyomuş diye duydum.bizzat kullananlar tarafından.yani ömür boyu kullanacaksın .bıraktığın an eskisinden daha fazla alıyosun ve veremiyosun.çünkü metabolizman bozuluyo.ayrıca sadece 1 öğün istediğini yiyebiliyosun.2 öğün HERBALIFE içiliyo.yani 1 öğün tok 2 öğün aç bir uzman olarak kesinlike katılıyorum. Daha doğal bir yoldan kilo vermen gerekiyor. Mesela kimsenin fazla önem vermediği su bile en bilinçli bir şekilde tüketildiğinde kilo verdiriyor. Ayrıca kilo verdirmede son zamanlarda balık yağları göze çarpıyor. Benim tavsiyem Ocean Fish Oil veya Oromega 3 kullanın. Web sayfalarını da vereyim bari. www.oceanfishoil.com ve www.oromega3.com Alıntı
Φ doktor34 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Arkaddaşlar Omega-3 almak istiyorsanız ve çocukluğumuzdan hafızalarımızda kalan o ağır balık kokusuna katlanmak istemiyorsanız size CARLSON BALIK YAĞI şurubunu tek geçerim. ÜSTÜN TAT ÖDÜLÜ çok hoş limon aromalı tadı var. ben çocuğuma ve kandime kullanıyorum. içerisindeki omega-3 değerlerinede dikkat ederseniz çok yüksek omega-3 içermekte. Omega-3 değerlerine bakmadan düşük DEĞERDE ürünlerine fazla para vermeyin derim. Firmanin Türkiyede iki ürünü var CARLSON FİSH OİL LİQUİD ŞURUP CARLSON OMEGA-3 KAPSÜL www.omegauc.com Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.