Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

arix

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    10
  • Katılım

  • Son Ziyaret

arix tarafından postalanan herşey

  1. arix

    www.oyunay.com

    arkadaşlar yeni bir site açtım. oyun sitesi. tasarımı falan nasıl olmuş sizce. bu arada oyunları günlük güncellemeye çalışıyorum. tşk.
  2. biraz kaba bir tabir ama kesinlikle doğru.
  3. bir uzman olarak kesinlike katılıyorum. Daha doğal bir yoldan kilo vermen gerekiyor. Mesela kimsenin fazla önem vermediği su bile en bilinçli bir şekilde tüketildiğinde kilo verdiriyor. Ayrıca kilo verdirmede son zamanlarda balık yağları göze çarpıyor. Benim tavsiyem Ocean Fish Oil veya Oromega 3 kullanın. Web sayfalarını da vereyim bari. www.oceanfishoil.com ve www.oromega3.com
  4. ben zayıflama ve kilo almak için balık yağlarını tavsiye ediyorum. Bunların Başında Ocean Fish Oil ve Oromega 3 geliyor.
  5. arix

    Çocuklara balık yağı

    Araştırmalar, bol miktarda "Omega 3" içeren balık yağının, çocukların zihinsel gelişimlerinde önemli bir rol oynadığını hatta sınav başarılarını artırdığını ortaya koyuyor. 15-16 yaş arası 184 öğrenciye 12 hafta boyunca balık yağı kapsülleri veren İngiliz araştırmacılar, aldıkları sonucu şöyle özetliyor: "Derslerinde iyi not alanların oranı yüzde 24'ten, 34'e yükseldi!" Önerilen Balık Yağları: Ocean Fish Oil - www.oceanfishoil.com Ocean® Fish Oil Omega-3 (balık yağı) yağ oranı yüksek kuzeydeki derin su balıklarından moleküler teknoloji ile elde edilmiştir. İçim kolaylığı sağlamak için özel deodorizasyon tekniği kullanılmış ve doğal limon aromasıyla tatlandırılmıştır.Ocean® Fish Oil yüksek oranda EPA ve DHA omega-3 yağ asitlerini içermektedir. Oromega 3 - www.oromega3.com Oromega 3® balık yağını sağlıklı bir yaşam için her yaş grubundan insanlar güvenle kullanabilir. Oromega 3® balık yağı vücudun birçok hayati fonksiyonunda koruyucu rol oynamaktadır. Oromega 3® yağlı balıkların düzenli tüketilmediği durumlarda sağlıklı vücut ve zihin gelişimi için diyete destek olarak kullanılır.
  6. uzmanlar özellikler zeka gelişimi açısından balık yağını tavsiye ediyor. ayrıntılı bilgi için. http://www.balikyagi.org/
  7. arkadaşlar özür dilerim mesaj iki sefer gönderildi. kusura bakmayın.
  8. arkadaşım çok öenmli bilgiler vermişsin bize. Evet bebeklerde zeka gelişimi çok önemlidir. Artık bebeklere balık yağının verildiğini duydum. Ocean Fish Oil ve Oromega 3 olarak piyasada satılıyor.
  9. arkadaşım çok öenmli bilgiler vermişsin bize. Evet bebeklerde zeka gelişimi çok önemlidir. Artık bebeklere balık yağının verildiğini duydum. Ocean Fish Oil ve Oromega 3 olarak piyasada satılıyor.
  10. 30 Farklı ülkede satılan Shen Min ve Herbal Glo lar artık türkiyede. Bunlara tam ilaç demek de yanlış olur. Mesela shen min women var. Bunlar tablet şeklinde satılıyor ve tamamen bitkisel olduğu için dünyada büyük rağbet gören bir tablet. Tabi erkekler için de var. Ayrıntılı bilgi için www.orzax.com Not: Bu çok önemli bir bilgidir. Reklam falan değildir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.