Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 o olmasa kork diyorsun yani o yokken gelmem bende ama artık çık şu ninjalıktan çoluk çocuk korkacak kaçacak forumdan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Aslında kankim çok iyi ve merhametli birisidir..Ah cnm benim bir de güsel birde güsel ki anlatamam yani Böyle nasıl anlatsamki insan onu gördümü melek görmüş gibim oluyor ( Melek ve kankim ) Sonra kankim çok akıllı ve kıvrak zekalıdır ( beyin biraz kıvrımlı bir organımız o bakımdan ) İşte eyle yani Söz savunmanın DipNotcuk : Bu iletiyi hiç bir baskı altında kalmadan kendi irademle yazdım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 o olmasa kork diyorsun yani o yokken gelmem bende ama artık çık şu ninjalıktan çoluk çocuk korkacak kaçacak forumdan bu forumda ki bütün çoluk cocuk beni tanır, nasıl biri olduğumu bilir ösellikle de kankim baksana nasılda doğru yolu bulmuş Alıntı
Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 allah bağışlasın ( sen yanlış söylemezsin söylediklerine katılıyorum.)kankin zaten doğru yolda yol bulmasına ne gerek Alıntı
Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 başka konularda bişeyler yazıyorsanız ben sabahtan beri bu konudan çıkmadım korkuyorum çıkarsam gelemem kaybolurum diye Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Kaybolmazsın merak etme, başka topiclerde yazıyoruz bakabilirsin istersen Alıntı
Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 yok bakmaktan değil de ben alışamadım foruma karışık geliyor biraz,birazda yoğunum evde kurcalarım bu akşam mesai yaparım ) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Aslında fazla karışık değil ama zamanla alışırsın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 başka konularda bişeyler yazıyorsanız ben sabahtan beri bu konudan çıkmadım korkuyorum çıkarsam gelemem kaybolurum diye bak işte bende sana bunun için demiştim çıkışı öğretir kankim sana diye kaybolursan çıkıp tekrar gelirsin foruma zamanla çözersin Alıntı
Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 kayboldum demiştim kaybolurum diye hocam kankinin işi varsa benimle mi uğraşacak bir forumu kullanmasını bilmiyorum ya (Allahta beni kahretsin...) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 kayboldum demiştim kaybolurum diye hocam kankinin işi varsa benimle mi uğraşacak bir forumu kullanmasını bilmiyorum ya (Allahta beni kahretsin...) Arkadaşım öğrenirsin zamanla , Mutlu,endişeli ve heyecanlı ifadesi alayım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 bak şimdi engin bu sayfanın en başına gidince ''Forumlar > Güncel Konular ve Politika Bilimi > Havadan Sudan Konular > Forum Oyunları'' diye bir başlık var, ordan forumların üstüne tıkla ve forum ana sayfasına bak, sonra alt alta bütün bölümleri görüceksin... biz şu an da havadan sudan konular bölümündeyiz, forum oyunları başlığındayız... hadi bakalım görelim seni Alıntı
Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 hocam şuan resmimi çekseniz tam o dediğiniz ifade mevcut bir daha uğraşmayız montajda resmimi koyarsınız. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 hocam şuan resmimi çekseniz tam o dediğiniz ifade mevcut bir daha uğraşmayız montajda resmimi koyarsınız. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 bak şimdi engin bu sayfanın en başına gidince ''Forumlar > Güncel Konular ve Politika Bilimi > Havadan Sudan Konular > Forum Oyunları'' diye bir başlık var, ordan forumların üstüne tıkla ve forum ana sayfasına bak, sonra alt alta bütün bölümleri görüceksin... biz şu an da havadan sudan konular bölümündeyiz, forum oyunları başlığındayız... hadi bakalım görelim seni Kankim bir de resim nasıl eklenir onu anlatsan Malum şu ağaç var ya hocam şuan resmimi çekseniz tam o dediğiniz ifade mevcut bir daha uğraşmayız montajda resmimi koyarsınız. Alıntı
Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 ağacın orda değilim ama istersen orda buluşuruz ))) hocam hani siz montajda ben hallederim diyorsunuz ya bu ifade size kapak olsun lazım olursa kullanırsınız Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Mutlu,endişeli ve heyecanlı ifadesimi arkadaşım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Kankim bir de resim nasıl eklenir onu anlatsan Malum şu ağaç var ya ne ağacı kıss ağacın orda değilim ama istersen orda buluşuruz ))) hocam hani siz montajda ben hallederim diyorsunuz ya bu ifade size kapak olsun lazım olursa kullanırsınız Alıntı
Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 böyle iyimi hocam Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Kıs hatırlasana bir üyeye nasıl resim eklendiğini anlatıp duruyodun ya Yukardaki ağaç resmini tıkla Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 böyle iyimi hocam iyi iyi bak oluyo işte Kıs hatırlasana bir üyeye nasıl resim eklendiğini anlatıp duruyodun ya Yukardaki ağaç resmini tıkla haaa şimdi hatırladım kıss artık ağaç resmini de kaldırdılar Alıntı
Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 ifadeyi aldınız dimi hocam Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Hayır hala var ağaç resmi Aldım arakadaşım Alıntı
Φ beykozluengin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 hocam ağaçla ilgilenen yok bak kankam oralı bile değil acaba buralımı diye espiri yapsam montajda kesmezsin dimi boşa gitmesin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.