Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Hadi bakalım; Günaydın... Pasiflora alıcam ben yaa... Üni.den beridir bu az uyuma alışkanlığı kaldı bende... Günaydın demek ile İyi Geceler demek pek farklı gibi durmuyor, Çünkü birisini söylediğim zaman ile İkincisini söylediğim zaman arasında az zaman var Sivil yine de iyi, Askerde daha az uyurdum ben... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 tünaydın nati yenimi kalktın Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Sana da Lilac Saol canem Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Ee kahvaltını falan yaptın mı Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Ee kahvaltını falan yaptın mı Aç geziyorum sabahtan beri Yuk kıss uyanalı çok oldu ama işleri yeni bitirdim yeni kendime geldim Ondan günaydın yani Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Sus yalancı kimi kandırıosun sen... Ne o senin üstündeki ? Aaaa pijamalarıyla gelmiş Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Sus yalancı kimi kandırıosun sen... Ne o senin üstündeki ? Aaaa pijamalarıyla gelmiş Ewt giydim pijamalarımı yoruldum uykum geldi de Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Kuyruklu yalaaan Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Kuyruklu yalaaan Kıss deli miyim ben Bu saate kadar uyusam noolurum Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Kıss deli miyim ben Bu saate kadar uyusam noolurum İyi Akşamlar... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 İyi Akşamlar... Topiği katleden benim bişi demiyorum Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Topiği katleden benim bişi demiyorum Ya hu iyi niyetimi belirttim napiim? Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Ya hu iyi niyetimi belirttim napiim? e bişey demedim zaten Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 günaydın yeşilsu Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 günaydın arkadaşlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.