Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 17 yıl sahıdım var sabahın korunde topragımla konusmustum ınanmazsan ona sor
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl gunaydın zeynep ınsanların uynadıgı saette bız yenı uyumaya baslamsıtık
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl kafamı yastıga koyar koymaz uyumusum.bıdaha erken yatacam 2 yı gecırmıyecem
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl ben calar saat gıbıyım kacta yatarsam yatım sabahın 08:30 unda ayaktayım
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl aslında bazen ıyı bazen kotu.mesela bugun 5 te yattım 8:30 da yıne uyandım
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl oo sen kendine zarar verirsin bu şekilde ahmetcim kendine gel
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl yokya sen askerde gece 4 de 5 demi yatcanı sanıyon akşam 9 da yat iştiması veriyolar ister yat ister yatma ışıklarıda kapatıyolar kardeşim yaptı ondan bilion
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl zeynep yataga gırerım ama uyuymam bende gunaydın natı tsk ederım
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl Pas veriom yeşil.. İyi ortayla gole çevir şu asisti Günaydın Ama öğlen oldu kısım
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl tünaydın ozaman natii ahmet uyursun öle deme zaten gündüz mahfederler sonra yorgunluktan mışıl mışıl uyursun canım
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl ben duz tabanım egıtıme cıkmıcam benı gerı hızmete verecekler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.