Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 kıs yok ıbo ver gazı dıyo,düşünsene herkes gaz verırmış Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 sabah sabah egzorsıst tanrım gunum kötü geçicek galiba Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Günaydın Forum milletimin güzelleri Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 kıs yok ıbo ver gazı dıyo,düşünsene herkes gaz verırmış ayy şimdi hiç çekemem metan gası falan günaydın günaydın egso günaydın kankim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 günaydın mineu nasılsın? bu aralar flim seyredemiyorum varmı önerebileceğin bizim tarza bi flim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 günaydın mineu nasılsın? bu aralar flim seyredemiyorum varmı önerebileceğin bizim tarza bi flim iyiyim tşk ler sen nasılsın korku-gerilim tarzında bir film değil ama sparta'yı izledim en son, güzel bir filmdi izlemediysen mutlaka izle Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 bende iyiyim izledim onu bende ben pek beğenmedim ama.. neyse artık tarantinoyu bekleyeceğiz yeni projelerle Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 bende iyiyim izledim onu bende ben pek beğenmedim ama.. neyse artık tarantinoyu bekleyeceğiz yeni projelerle o tür filmleri bende pek sevmem aslında ama bunu beğendim acelemis yuk bekleris Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Acelesi yukmuş Egso,sedoş gnydn Kankim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 günaydın gece ailecek sizi severek izliyoruz sabah muabbetlerinizi gece ve mineu başarılarınızın devam etmesini dilerim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 bu gösler ne yine böle günaydın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 günaydın gece ailecek sizi severek izliyoruz sabah muabbetlerinizi gece ve mineu başarılarınızın devam etmesini dilerim Çok mersiii Egsocum Artık bi oscar ayarlarsınıs demi bu gösler ne yine böle günaydın Sanane Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 ailecek sizi severek izliyoruz sabah muabbetlerinizi gece ve mineu başarılarınızın devam etmesini dilerim tşk ler egsocum sizleri mutlu edebiliyorsak ne mutlu bise bis sizler için varıs, sizler için burdayıs Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Bisi sisler var ettinis de birde tam olsun bari Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 brova bravo işte bu bir de alçak gönüllülerki sorma gitsin harikasınız Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Çok alçak gönüllüysdür bis şahsen bizzat kendimiz Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Bisi sisler var ettinis de birde tam olsun bari yuk kıss bis kendi alın terimisle, emeğimisle geldik bugünlere yalan mı egsocum tamam evladım bırak yağcılığı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Haklısın kanımca kankim ama en çok da benim emeğim var bu işte övünmek gibim olmasın Egsocum ordan bi capicino getir evladım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 olmaz makina soğuk canım size oskar ayarlıyorum yivrum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Sanki bisi ışınla egsocum dedim Makina soğuk diyo ya Benim oscar biras Polat'a bensesin mümkünse :w00t: Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 makina capicino yapıyor amaaa soğuk işte hadi başka kapıya oskarın aras dağlıya benzese olmazmı gece o daha karizma bak iyi düşün Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 oskarın aras dağlıya benzese olmazmı gece o daha karizma bak iyi düşün Yuk istemem Aras Dağlıyı İlla da Polat ollceekkk Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 günaydın herkese günaydın kankim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.